Şimdi Ara

Alternatif sağlayıcı arayışına girdim. Yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halihazırda Turkcell Superonline internetini kullanmaktayız. Bir şekilde ikna olduk, buraya geçtik ama hizmetten hiç ama hiç memnun değilim. Sebeplerine gelince:

1. Bize "Beinsports'u izleyeceksiniz" dediler. Futbolla aram yok. Sevmem de. Haftada bir maça bakarız diye düşündük (düşündürdüler).

2. Hız önceki sağlayıcıya göre berbat. Sözde 16 mb ama donmalar, yavaşlamalar kasmalar gırla. Torrenti 1 mb ile indiriyor (önceki sağlayıcımda daha fazla hız görüyordum).

3. Tv+'ı da gözümüze soktular. Yok belgesel, yok bilmem ne izleyebilecektiniz dediler. Geçen açtım FX'i, diyor abonelik satın alın. Animaux yine öyle. Tv+'ı zaten kullanmıyorduk, bir iki belgesel izleriz dedik, dememizle kaldık. Kanalları kitlemişler. Önceden açıktı ama artık değil. İlla abonelik olmalı. Şu anda Tv+'ta ulusal kanallar açık. İyi de bu kanallar zaten televizyonda vardı ve zaten tvde izliyorum bu kanalları. Tv+'ı ulusal kanalları izletmek için mi bağladılar?

4. Arkada kalan odamdan bağlantıya ulaşamıyorum. Çekmiyor. Önceki sağlayıcım bu konuda daha iyiydi.

Geneli bunlar. Maddeler uzar. Yalın dediler, fiberoptik dediler vs ama beklediğim hizmeti alamıyorum. Hiç ama hiç memnun değilim. Taahhütün cayma bedelini karşılayıp Superonline'dan ayrılacağım.

Başka hangi sağlayıcıları önerirsiniz? Birkaç kriterim olacak:

- Ekonomik olması

- Sınırsız (kotasız) olması (çok kullanacağımdan değil, konu internet olunca sınır/kota olması psikolojik olarak rahatsız ediyor)

- İyi çekmesi

- Torrent indirirken yüksek hız vermesi

Evde üç kişiyiz. Annem babam bir iki sayfaya girmek ve video izlemek için interneti kullanır. En çok ben kullanırım (film, dizi indiririm, online izlemeyi sevmiyorum).

Öneriniz nedir? Ne yapmalı? Bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Netspeed bakın derim.

https://netspeed.com.tr/kampanyalar/
  • Adreste hangi firmaların altyapısı mevcut?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.