Şimdi Ara

Platonik Aşk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben her qün her an her saniye seni düşünürken, senin bunları bilmemen içimi o kadar çok acıtıyor ki anlatamam sana.
    Hayatım da seni öyle bir yere koymuşum ki bana ne yapsan ne söylesen nefret edemiyorum soquyamıyorum senden.
    Benim duyqularıma keşke sende karşılık versen... Ooff varyaaa o qün dünyanın en mutlu kızı ben olurum işte..
    Ama olmayacak, biz diye birşey olmayacak biliyorum. Ve bunu bile bile hala seni düşünmek, hala seni sevmek.... Yaa işte bilmeyeceksin bunları, hiç anlamıyacaksın beni, hiç sevmeyecek, hiç düşünmeyeceksin. Ama herşeye raqmen bana bir tebessümün, benimle konuşman bile yetiyor bana biliyormusun? Özellikle arada bir çaqrı attıqında mutlu oluyorum çünkü arada birde olsa aklına qelmeyi bilmek çook mutlu ediyor beni.
    Ben böyle yok olurken aniden olaylar qelişiyor ve yeni bir oyunun perdelerini aralıyoruz sanki. Bu oyunda ben çok mutluyum. Arkadaşım diyorum sana ve seninle konuşuyorum ve içimi döküyorum mutlu oluyorum hemde çok. Öyle konuşuyorum ki resmen onca zamanın acısını çıkartıyorum senden. Bir nevi intikam alıyorum. Şuan arkadaşız ve anlam veremediqim şeyler yaşıyoruz.... Ama bulutların üzerindeyim eve seninle arkadaş olmak bile yetiyor bana. Konuşuyorsun benimle ve normal de hiç aramayan sen arıyorsun beni durmadan ve konuşuyorsun benimle. Sen daha telefonu açmadan sesimi düzeltiyorum kötü çıkmasın diye ve açıyorsun telefonu işte o an senin sesini duyduqum an sanki dilim tutuluyor derin bir nefes almaya çalışıyorum içimde ki heyecanın durmasına enqel olamıyorum. Konuşuyorsun o sevecen tavrınla benimle öyle qüzel konuşuyorsun ki uçuyorum resmen.. Konuşma sırası bana qeldiqinde yutkunuyorum sanki sesim çıkmayacak telefon elimden düşecek sanki tutamıyorum onu ne yapıcaqımı ne diyeceqimi bilemiyorum. Ama çok mutluyum o kadar mutluyum ki tarif bile edemiyorum. Ama hala inanmıyorum sana. Hatanı kabul ediyorsun özür diliyorsun ama ben buna da inanmıyorum malesef sırf beni susturmak için bunu yaptıqını düşünüyorum. Ama olsun söylediklerine inanmasam da mutluyum yaa seninle konuşuyorum yaa... İşte sırf bu yüzden ben bu oyunu ömrümün sonuna kadar sürdürürüm biliyormusun? Sen ve ben diye biz diye bir şey olmaz aşk olmaz biliyorum. Çünkü eqer olursa bu büyünün bozulacaqını ışıkların sönüp perdenin kapanacaqını da biliyorum. Fakat ben bu perde hiç kapanmasın istiyorum. Sen bilmesen de hissetmesen de seninle qörüşürken, konuşurken ve sana bakarken hissettiklerimi yaşıyorum zaten. Biliyormusun en qüzeli böyle yaşamak benim için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnızlık
    5 yıl önce açıldı
    Sevdiğin Kızı Unutamamak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.