Şimdi Ara

Aşk, aşk ve aşk...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir derdim var.3 gün önce işe başladım.Bana bulan kişi yani onun kızı var.Ancak ben çok konuşmuyorum.Ama etrafımdakiler makaranın kralını yapıyorlar.Bende yapsam mı, diyorum.Ama işte ne yapacağımı bilmiyorum.Herneyse o kıza biraz duygularım var.Kız benden iki yaş büyük.Kızla konuşurken yani ben bir kaç soru soruyorum.Sonra o bana sorular soruyor.Yani kız benden bile daha çok konuşuyor.O kadar moronum.
    -"seviyorsan git konuş bence"diyeceksiniz.
    Ama durum böyle değil.İlk öğretimde tanıdığım bir arkadaş vardı.Aslında o beni tanımıyordu.Ama ben onu tanıyordum.Yıllar geçmiş onunla aynı işte çalışmak.Bana biraz şans gibi geldi.Yani onunla aynı yaştayız.Hatta kızla konuşurken makara yapıyor.Makara dediğimiz de böyle kahkaha attıracak şey değil.Recep ivedik gibi böhöhöyt diyor.Hatta şabanın bile esprilerini yapıyor.Ben moron gibi kalıyorum.Her neyse işten çıkarken servisle gidiyoruz.Yanı başımda mesajlaşıyorlardı, hatta birbirlerine bakarak gülümsüyorlardı.Acaba aralarında birşey mi var.Tabi o kadarını da bilemeyeceğim.Yani demek istediğim, ben bu durumda ne yapsam.Geri mi çekilsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 30 Mart 2012; 23:19:36 >

• daldan dala geçmişsin hiç bişey anlamadım
  • her seyi anladim serefsizlikle ne alaka :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerefsiz değilsinn!

Sadece kendıne güvenmıyorsunn...

Dostummm sana benımm bu hayatta ögrendıgım iki seyı dıyorumm...

Kararı senn ver.....

1) Yasadıgınnn her anı bı daha yasamayıcakmıssın gıbı dusun her an bır son ve bı daha gelmıyıcekmıs gıbı anladın mı? O zaman konustuklarından yaptıklarından cekınır mıydın? Bence hayır.. Bıraz kendıne guven at ustundekı herseyıı... Bırak kendını özgür ol rahatt ol..

2) Zamana bırakırsan zamanla yok olursun...

Ya hep ya hıc de.. Ve sevıyorsan kımsenın dusuncelerıne yaptıklarına bakma kendı dusuncelerıne kendı yaptıklarına bak...
    Ya dur kız arkadasınla cıksın.. Ya da gıt ne yap ne et acılll.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

her seyi anladim serefsizlikle ne alaka :D

Belki birbirlerini seviyorlardır.Yani eğer öyleyse bize geri çekilmek düşer.Her halde...
    quote:

Orijinalden alıntı: karamsarlik

Şerefsiz değilsinn!

Kararı senn ver.....

1) Yasadıgınnn her anı bı daha yasamayıcakmıssın gıbı dusun her an bır son ve bı daha gelmıyıcekmıs gıbı anladın mı? O zaman konustuklarından yaptıklarından cekınır mıydın? Bence hayır.. Bıraz kendıne guven at ustundekı herseyıı... Bırak kendını özgür ol rahatt ol..

Ya hep ya hıc de.. Ve sevıyorsan kımsenın dusuncelerıne yaptıklarına bakma kendı dusuncelerıne kendı yaptıklarına bak...

Çok teşekkür ederim.Sayende gaza geldim.Umarım aralarında bir bağ yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

Merhaba; Abiler ve ablalar
    Bir derdim var.3 gün önce işe başladım.Bana iş bulan kişi yani onun kızı var.Ancak ben çok konuşmuyorum.Ama etrafımdakiler makaranın kralını yapıyorlar.Bende yapsam mı, diyorum.Ama işte ne yapacağımı bilmiyorum.Herneyse o kıza biraz duygularım var.Kız benden iki yaş büyük.Kızla konuşurken yani ben bir kaç soru soruyorum.Sonra o bana sorular soruyor.Yani kız benden bile daha çok konuşuyor.O kadar moronum.
    -"seviyorsan git konuş bence"diyeceksiniz.
    Ama durum böyle değil.İlk öğretimde tanıdığım bir arkadaş vardı.Aslında o beni tanımıyordu.Ama ben onu tanıyordum.Yıllar geçmiş onunla aynı işte çalışmak.Bana biraz şans gibi geldi.Yani onunla aynı yaştayız.Hatta kızla konuşurken makara yapıyor.Makara dediğimiz de böyle kahkaha attıracak şey değil.Recep ivedik gibi böhöhöyt diyor.Hatta şabanın bile esprilerini yapıyor.Ben moron gibi kalıyorum.Her neyse işten çıkarken servisle gidiyoruz.Yanı başımda mesajlaşıyorlardı, hatta birbirlerine bakarak gülümsüyorlardı.Acaba aralarında birşey mi var.Tabi o kadarını da bilemeyeceğim.Yani demek istediğim, ben bu durumda ne yapsam.Geri mi çekilsem?

Ah kardeşim takdir ettim :) hem utangaç olmak iyidir, hem de sevgililerse eğer aralarına girmemek iyidir..

uzun yazmayacağım, sevdiğini kıza değil çocuğa söylemen gerek.. söylemeden evvel dertli olduğunu belli etmen gerek, vereceği tutuma göre de sevip sevmediğini anlaman buna göre durumu belirtmen gerek..

Moronluk ayrı bir şey, her insan bir kalp taşır.. bazen konuşmadan bakman bile yeter onun için, ama evvela aşık olduğundan emin olman gerek, kendine de aşık etmen gerek... Espiri yap demiyorum, Ona baktığın zaman gözlerinin içine bak, o sana bakınca kaçır.. kızı değil:) gözlerini.. ne bileyim Muhabbeti arkadaşlığı ilerlet haftasonu beraber bir şeyler yapabilirsiniz.. ilkokul arkadaşın da dahil olcak şekilde..

Allah yardımcın olsun kardeşim,,

• quote:

quote:

Belki birbirlerini seviyorlardır.Yani eğer öyleyse bize geri çekilmek düşer.Her halde...
    quote:

Şerefsiz değilsinn!

Kararı senn ver.....

Dostumm önemlii olann kendine güvenmen her insan gaza gelırr ama 2dk sonra bakarsınn fısss noldu? Gazz bitti..

Direkk kızaa acılmak gıbı bırsey yapma zatenn..

İlk önce git muhabbeti kurr telefon numarısını al..

Ama sakın kanka kardesım panpa v.s ayaklarına yatma..

Bana kanka dedıgı ıcın ben bı kızı 2 yıl sevıp acılamadım!! Ben yandımm baskası yanmasın..

Kıza nıyetını hafıften bellı et yavasca özell sorulara gec.. Sevgılınn var mı falan... Onları ögrendıkten sonra zaten yavass yavasss tatlısınn tarzından seyler söylee ama kızı guldurmeyı unutmaa tabııı gızemlı bır yan bırakmayı da unutma tavsıyem budur dusun ve uygulamayı sen karar ver kardesım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamsarlik -- 31 Mart 2012; 14:09:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çaresizlik ve yalnızlık
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Şerefsiz değilsinn!

Kararı senn ver.....

diger arkafaslarin dedigi gibi, geri planda durma eger dedigin gibiyse kiz senden hoslanmis olabilir.. denemekten hic bi sey cikmaz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.