Şimdi Ara

Play-Asia GTA V ve Gümrük

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GTA V satın alıcam fakat bunu Türkiye'den almayı hiç düşünmüyorum.Malum burada oyun fiyatları almış başını gitmişler buradan alıcağıma yurtdışından %50 daha ucuza alıp hemde yanında 1 tane ücretsiz oyun vericekler.

Sormak istediğin şu bu oyun gümrüğe takılırmı? Takılırsa ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Linkide veriyim:GTA V Special edition

• İyide hocam 80$ oyun, dolar nerdeyse 2 TL olmuş. Kargo falan da ödersen ortalama TR fiyatına denk gelecek. Ben GG'den almayı planlıyorum.
  • Gümrük'te takılma olayı genelde elektronik aletler için oluyor, kutulu oyun için takılmayabilir ama alacağın site/firma herneyse konuş derim. Gümrükte kalırsa keşke Türkiye'den alsaydım dedirtecek yorucu bir süreç başlar. Ücret olarak belki yine bile ucuza gelebilir ama fiziksel/ruhsal olarak yorulurun. Kısacası deymez buna, kesin birşey öğrenmeden alma derim.
  • Qrt_ kullanıcısına yanıt
    quote:

İyide hocam 80$ oyun, dolar nerdeyse 2 TL olmuş. Kargo falan da ödersen ortalama TR fiyatına denk gelecek. Ben GG'den almayı planlıyorum.

Türkiye'de special edition 225TL.Ancak buradan hem borderlands hemde gta 5 special edition sahibi olucam.En fazla 170tl

quote:

Gümrük'te takılma olayı genelde elektronik aletler için oluyor, kutulu oyun için takılmayabilir ama alacağın site/firma herneyse konuş derim. Gümrükte kalırsa keşke Türkiye'den alsaydım dedirtecek yorucu bir süreç başlar. Ücret olarak belki yine bile ucuza gelebilir ama fiziksel/ruhsal olarak yorulurun. Kısacası deymez buna, kesin birşey öğrenmeden alma derim.

6 senedir alan bir arkaşımın tavsiye ettiği bir site ancak yinede emin olamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricke -- 25 Ağustos 2013; 1:54:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.