Şimdi Ara

PLAY-ASIA dan sorunsuz oyun sipariş etmek...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En başta benim daha önce yapmadığım, denemeye çok heveslendiğim duyduğum kadarıyla hem uygun hem de kapımıza kadar gelebilen bir sistem mevcut.
    Sizlerden ricam ingilizcesi olan bir arkadaş resimlerle veya nasıl olduğunu anlatabilir mi ???
    Sonuçta herkes için yararlı olur...Arayan arkadaşlar bu başlık altında bulabilir...
    Mesela nasıl ısmarlanır, yol bedeli, ptt veya ups v.s. ile ne kadar zamanda geliyo,...
    şimdiden tşk yardımcı olan tüm arkadaşlara

• playasia kelimesini aratırsanız forumun arama motorunda,
    daha evvel yazılan sayısız mesaja & bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sizin şahsınızda söylemiş olmayayım ama, forum almış başını gitmiş.
    Her gün sayısız "geyik" mesaj atılıp, içi boş konular açılıyor ve maalesef kalite düşüyor, benden söylemesi...
  • İngilizce sözlüğü eline alıyor ingilizce fazla bilmeyenler.
    Kayıt ol (Register yada Sign up diye yazar)
    Siteye kayıtlarını oluyorlar.
    Sonra ürün yelpazesini gezerek sepete atıyorsunuz almak istediğiniz şeyleri.
    Sepeti görüntülediğinizde sipariş ver kısmından Kredi kartı ödemesini seçiyorsunuz.
    Adresinizi yazarken kesinlikle türkçe harf kullanmıyorsunuz. (ç ü küçük ı büyük İ ö gibi)
    En ucuz kargo olan sarı zarf metodunu seçerek siparişimizi veriyoruz.

Oyunlar yaklaşık 10-15 günde. Xbox360 aksesuar gibi kablolu mablolu şeyler ise 20-30günde geliyor. PTT memuru tarafından kapınıza.
    Oyunlarda posta bedeli olarak 3,8 dolar ödüyorsunuz. Zaten Worldwide shipping kısmında kaç dolara gönderildiği yazar.
  • beyler çok teşekkür ederim bilgiler için..
  • Ben de teslim süresi ile ilgili birşey ekleyeyim o zaman.

Oyunlar maalesef her şehire aynı sürede gitmiyor; 15 günde alan da oluyor, 1 ayda alan da oluyor; Çünkü Hong Kong'dan geliyor.
    Ben İstanbul'dayım, şimdiye kadar aldığım oyundan biri 22 günde, diğeri 30 günde geldi (iş günü değil, yani c.tesi - pazarlar dahil).

Eğer Sendit.com gibi Avrupa'dan gönderi yapan sitelerden birşeyler alırsanız, varış süresi nispeten daha kısa oluyor; genelde 7-10 iş gününde kapınızda luyor, daha erken de gelebiliyor.
  • play-asia dan oyun ve aksesuar aldım. sorunsuz dhl posta ile 1.5 haftada gönderdiler. bazen süre değişiyor.
    zaten ürünlerde ne kadar sürede temin edilebileceğine dair not var.
    ntsc-j konsolum olduğu için sürekli bu siteden oyun alıyorum.
    fiyatları da çok uygun diğerlerine göre.
    herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  • 2 defa aldım ve biri 10 diğeri 11 günde geldi.Biraz fazla verip paketi seçin farkediyor gelme süresi.Signore bu arada ben de istanbuldayım sanırım sen letter post istedin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim yukarıda söylediğim 3-4 haftalık teslim süreleri, tabi ki NORMAL POSTA için geçerli; yoksa, uzakdoğu'dan FEDEX, DHL ile Cuma günü gönderilen paket, P.tesi elinizde oluyor.

Ayrıca takip ettiğim kadarıyla, Dhl, Ups, Fedex gibi kuryeler, en uygun fiyatları Uzakdoğu'dan gelen paketler için veriyorlar; Avrupa ve Amerika'da fiyatları bariz şekilde yüksek.
    Mesela Türkiye'de Avrupa'ya giden aynı paket için, dönüşte 2 katı fazla para istiyorlar. Neymiş efendim, çıkış noktasına göre fiyat verilirmiş

quote:

Orjinalden alıntı: perkam
    play-asia dan oyun ve aksesuar aldım. sorunsuz dhl posta ile 1.5 haftada gönderdiler. bazen süre değişiyor.
    zaten ürünlerde ne kadar sürede temin edilebileceğine dair not var.

Öncelikle biz tabi ki, Play-Asia'dan kaç günde yola çıktığını değil, yola çıktından ne kadar sonra elimize ulaştığını konuşuyoruz.

Bu arada, Play-Asia'daki gönderi seçeneklerinde DHL yok. Kurye olarak Fedex ve Ups var, ayrıca bir de EMS var.
    Siz DHL ile almak için özel talepte mi bulundunuz ?

• www.sendit.com ingiliz sitesiwww.play-asia.com uzakdoğu sitesi.Fiyatları pound ve dolar olarak karşılaştırırsan o şekilde uygun olandan getirtirsin.Senditte oyunların hepsi pal mesela
  • Arkadaşlar sendit 'den almaya kalktığımda, kargolama ücreti olarak otomatik olarak postage » £1.50 oluyor. Sendit'de başka kargolama seçeneği yok mu, normal posta ile mi geliyor? Güvenilir midir, yavaş mı gelir, kapıma kadar gelir mi, sorunsuz alışveriş edebilir miyim? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 21 Kasım 2006; 22:40:50 >
  • üzerinde fiyat yazıyor faturalı geliyor ve kapına kadar geliyor.2 defa oradan alışveriş yaptım ve 10 gün zarfıda geliyor.
    Sendite güven tabiki
  • Benim size bir tavsiyem var postacınızı bulun ve ahbap olun :) 10-15 gün içersinde normal posta ile evinize teslim ediliyor veya söylemişseniz sizin istediğiniz komşunuza da bırakabiliyor. Ben Apartman görevlimize bırakmasını söyledim böylece kaybolmanında önüne geçmiş oldum :)
  • böyle birşey getirirken en güzeli devamlı açık olan bir dükkana getirtmeniz.Ben kardeşimin dükkanını kullanıyorum.Tabi herif 11den aşağı dükkan açmadıgı için bazen sadece geldik yoktunuz kağıdı elime geçiyor öyle olsa bile en kötü postaneye gidip alırsınız
  • beyler işyerinde olduğumdan play-asia ve sendit e girmeme izin vermiyor sistem. gears of war getirtmeye çalışıyorum hangi site daha uygun fiyat ve stokta var mı?? ntsc-u makinem. bir arkadaş güzellik yaparsa minnettar kalırım, stokta filan yoksa boşu boşuna başkasının kapısını aşındırmıyalım internete girmek için
    teşekkürler beyler..
  • play-asiadan fedexle almanızı tavsiye ederim.. 2 günde kapınızda..3-4 oyun alın daha karlı olur öbür türlü paketiniz ptt de kaybolabilir..
  • peki arkadaslar ps3 alsak dnedim aksam 189 dolar kargo istedi yokmu daha ucuz bir yolu bunun ..
  • ps3 alırsın ama kesin gümrükte kalır..200 euro civarıda gümrük ödersin..

mart ta trde garantili şekilde satılamya başlicak bekle ozaman alrısn..

quote:

Orjinalden alıntı: akh3737

peki arkadaslar ps3 alsak dnedim aksam 189 dolar kargo istedi yokmu daha ucuz bir yolu bunun ..
  • ntsc-u satan bi site yokmu playasiadan başka mesela oblivion aradım playasiada bulamadım sadece j var.
  • ntsc u amerikadan olacak mecbur.Amerikadan yollayan bir site yok bildiğim kadarıyla
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.