Bildirim
Play -asia ve fedex olayı
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fedex in tr şubesi expres kargo idi yanılmıyosam. oyunların gümrüge takılma ihtimali düşük tabiki miktarı abartmadıgın sürece ( bence 2 oyunu geçirme) ayrıca fedex pahalıdır. normal posta ilede alabilirsin. 8-15 gün arası gelebilir. fedex le 3-4 günde gelir tercih senin. -
uygar87 arkadasım normal posta ile bugune kadar 9 oyun aldım 2 si gelmedi.bende garanti olsun diye fedex ile alayım dedim.evet fiyatı pahalı oluyor fedex in ama garanti oluyormuş.inasllah sorun olmaz -
anladım. o zaman fedexi dene bakalım heralde sorun yaşama ihtimalin sıfırdır. oyun almadım ama diger ürünlerde fiyat iki üç katıydı oyunlarda durum nasıl??
ben denemedim ama
quote:
Orjinalden alıntı: gokhanuman
uygar87 arkadasım normal posta ile bugune kadar 9 oyun aldım 2 si gelmedi.bende garanti olsun diye fedex ile alayım dedim.evet fiyatı pahalı oluyor fedex in ama garanti oluyormuş.inasllah sorun olmaz
-
ben play-asia dan fedex ile ürün almıştım. türkiyede yerleri var 100 usdnin altında almıştım ve urun evime kadar gelmişti -
ben 2 tane oyun alacagım arkadas 1 tane alacakmıs 1 oyun da da sorun cıkmaz dimi.fedex 25 dolar civarımıs.arkadas 1tane oyun almak istiyor.yine problem olmaz dimi? -
ama normal posta 3$ arada ki fark büyük + normal postada sigortalı bence normal posta ile al ama yinede sen bilirsin tabiki. riske girmek istemiyorsan 2 ürünü ayrı 1 ürünü ayrı günlerde al bi şey olmaz
quote:
ben 2 tane oyun alacagım arkadas 1 tane alacakmıs 1 oyun da da sorun cıkmaz dimi.fedex 25 dolar civarımıs.arkadas 1tane oyun almak istiyor.yine problem olmaz dimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemaL79 -- 26 Şubat 2007; 21:11:07 > -
yani fedex yada dhl ile mi alayım?yani benim amacım oyunun en kısa surede gumrüğe takılmadan elime ulasması.onun için bukadar para veriyom ya zaten.normal posta bana uymuyor.gelecek mi gelmeyecekmi kaygısından dolayı geceleri uyuyamıyorum.bazen geliyor bazen gelmiyor....onun için bu sekilde almam gerekiyor.
yani sonuc olarak fedex ii diyorsun dimi? uygar87 dostum bana yardımcı ol... -
o zaman dhl yada fedex ikisinden birini seç. sorun olmaz emin ol. ayrıca bunları takip edebilirsin netten ne zaman gelecegini bilirsin. bu kargo şirketleri ile sorun yaşamazsın -
bu arada hangi oyunları alacaksın merak ettim. -
nba home cort ile crackdown alacagım arkadas için -
bu arada playasıada dhl yokmüş unutmuşum. -
ozaman fedex ile alayım dimi.ups cok para 45 dolar fdexe 25 dolar.fedex ile alayım mi? -
al ama crackdown stokta yok sanırım biraz bekleyebilirsin. dedigim gibi fedex le sorun çikmaz
quote:
ozaman fedex ile alayım dimi.ups cok para 45 dolar fdexe 25 dolar.fedex ile alayım mi?
-
Fedex in ulkemizde subesi olmaz olurmu hic yaw biraz az sadece okadar,fedex ile sorun cikmasi imkansiz gibi bisey -
O kadar kasmayın.Ben oyun alıcam (10 tane bile olsa) üzerine 100$ altı yazın deyin bitsin.Play-asia yapıyor. -
ok arkadaslar fedex ile alım yaptım play-asia dan internetten takip edebiliyorum.insallah erkenden gelir
express kargo ile calısıyormus ulkemizde.... -
quote:
Orjinalden alıntı: myfranco
Ben oyun alıcam (10 tane bile olsa) üzerine 100$ altı yazın deyin bitsin.Play-asia yapıyor.
Bunu nasıl belirtiyorsun?
Ayrıca $100'ün üzerinde olursa ne farkeder?
Yani, wireless network adapter + VGA kablo + wireless gamepad + chargeable battery pack gibi şeyleri tek seferde almayı düşünüyorum da. Fedex ile kargo bedeli yaklaşık ne tutar? -
myfranco evet bu 100 dolar altında gostermeyi nasıl yapıyorsun?
evet ayrıca 100 doları geceince gondermiyorlarmı? -
Konuya belki biraz geç cevaap yazıyorum ama belki bir katkım olur.
Kargo konusunda Fedex firmasına kesinlikle güvenebilirsiniz.
Amerika California'dan Türkiye saatiyle Pazartesi gecenin geç saatlerinde gönderilen paketim Perşembe günü elime ulaştı. Bu da yaklaşık 2,5 gün yapıyor, bazı kargo şirketleri Türkiye içinde bir ilden bir ile bu kadar kısa zamanda ulaştıramıyor paketi.
Ayrıca Fedex Tracking System (Fedex İzleme Sistemi) ile paketinizin o an hangi şehirde, hangi işlemde (taşıma, gümrük kontrol vs.) olduğunu internet üzerinden izleyebiliyorsunuz.
Fedex'in kendi uçakları olduğu gibi anlaşmalı havayolları ile bulunduğu şehirde en az bekleme süresiyle ilk kalkan uçağa paketiniz yerleştiriliyor ve internet üzerinden de bu bilgi verilebiliyor.
Gümrük kontrolleri sırasında eğer ürününüz kargo ve sigorta masrafları dahil olmak şartıyla 100 Avro'yu geçmiyorsa herhangi bir sorun çıkmaz. Ayrıca bayram tatilleri öncesinde ve sonrasındaki 1 aylık sürelerde gelen paketler için bu değer 300 Avro'ya çıkıyor. Eğer bu fiyatların üzerinde kalırsa sorun çıkabilir. Bu durumda Fedex sizi konu hakkında bilgilendiriyor ve sizi gideceğiniz makama yönlendiriyor. Nüfus cüzdanınız ve gümrük vergisini ödediğinizde ürün değeri ne kadar olursa olsun Türkiye'ye sokabilirsiniz.
Ancak bu taşıma ilkeleri Fedex, UPS gibi kargo şirketleri açısından geçerli. Bir de standart posta ya da "surface mail" olarak bilinen kara postası var ki onlar bir miktar sıkıntılı. Surface Mail kesinlikle tavsiye etmem çünkü ulaşması 12 haftayı bulabiliyor ayrıca paketin izini de takip etmeniz olası değil, tamamen meçhul bir taşımacılık. Aynı şekilde standart postada da paketinizi takip edemezsiniz ama onun ulaşması maksimum 20 gün tutuyor. Bu taşıma şekillerinde de 100 Avro sınırlaması mevcut.
Amerika'dan Fedex'le gelen paketim 2,5 günde, Honk Kong'dan standart postayla gelen paketim 18 günde elime ulaştı. Yalnız birbirine yakın büyüklükteki paketler için standart postaya 5$ öderken Fedex'e 38$ ödedim o da hızlı ve güvenli işin mali bir külfeti.
Benzer içerikler
- xbox 2 kişilik araba yarışı
- gta 5 soyulacak yerler
- xbox 2 kişilik oyunlar
- xbox series s alınır mı
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- oyuncu kulaklığı önerisi
- araba oyunları pc
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- xbox series x ne zaman çıktı
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X