Argonaustun türkçe yaması yok mu ben baktım baktım bulamadım 2 konu acılmıs ama birinde yapanlar bisi yazılmıyor birindede yazılmıyana gecilmiş bulan var mı yada yapan varsa verebilir mi?
Bi ara bi arkadaşlar yapıcaklardı birşey felan filan 1 ay oyaladıktan sonra artık pc den oyunu kaldırdım
Zaten mevcut konu var. Neden ayrı bir konu açma gereği hissettin ki? Mevcutlardan devam etseydin. Evet, yapacağım diyen arkadaş bir heves başlamıştı, ama her RPG oyununda olduğu gibi bu oyunda bir ton dialog ve yazı ile dolu. Sonra vazgeçti.
O kadar dehşet oyun warken bu oyunu niye Türkçe'ye çevirirler anlamam.
İlk yüklediğim bi bakım dedim canlı duruyordu.Yaratıkları görünce silah çıkartan; allahım bu ne ya sonra tuş ayarlarını bile değiştiremiyoruz PC'ye göre bi oyun değil...sarmadı hiç katil olurdum galiba oynamaya devam etsem.
Severance Bunu 10'a katlar 100!'e böler aradan kaç yıl geçmesine rağmen;ben olsam çevireceksem onu çeviririm bu tarz oyun severler için
quote:
Orjinalden alıntı: VII_outLaw
Severance Bunu 10'a katlar 100!'e böler aradan kaç yıl geçmesine rağmen;ben olsam çevireceksem onu çeviririm bu tarz oyun severler için
Oyundan anlıyorsun dostum. Severance diye oyun var mı beh. Barbar karakterle kılıcı bir sallardım "hinnibah!" diye bağırırdı, yaratığın kellesini uçururdum. Hey gidi hey. Severance bilen ve seven bir kişi olarak seni manevi kardeşim ılan ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Gokyabgu
quote:
Orjinalden alıntı: VII_outLaw
Oyundan anlıyorsun dostum. Severance diye oyun var mı beh. Barbar karakterle kılıcı bir sallardım "hinnibah!" diye bağırırdı, yaratığın kellesini uçururdum. Hey gidi hey. Severance bilen ve seven bir kişi olarak seni manevi kardeşim ılan ediyorum.
eyv
ya ben ilk oynadığımda hani hatırlarmısın bi bölümde kutsal su ve kutsal ateş lazımdı kapının açılması için o ateşi yakamadım ya öyle bi sürümü warmış geldi beni buldu sonra allahtan bir yerden düzgün çalışanını bulup bitirdim:)
her zaman Assasian tarzı karakteri sevdiğim için ( Kuzenim gibisin Barbar karakterlere bayılır." büyük kılıçlar ağır armorlar ne werirsen lord gibi duruor yaw derdi); warrior ona yakındı onla bitirdim; aa onda multi de wardı bea barbar duruyormu :) kapışalım
Yok be dostum, ne save kaldı ne bişey. Multisini hiç denemedim. Hala oynuyorlar mı internette?