Şimdi Ara

PLAY STATION 4 YARDIM LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar PlayStation 4 almayı düşünüyorum ancak oyunların tanesi 300 liradan başlıyor. aşırı derecede pahalıya geliyor. tek yolu bu mudur yoksa konuyla ilgili profesyonel görüşleriniz var mıdır ?

• Dijital kardeşlik konusu var orada fiyatlar çok uygun. Forumda araştırırsan bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum inan bana forumda çoğu kişinin 250-300tl gibi fiyatlardan oyun aldığını sanmıyorum. Oyunların indirimlerini takip edeceksin, bir de dijital almak istersen kardeşlik sistemiyle oyunları daha uygun fiyata alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Dostum inan bana forumda çoğu kişinin 250-300tl gibi fiyatlardan oyun aldığını sanmıyorum. Oyunların indirimlerini takip edeceksin, bir de dijital almak istersen kardeşlik sistemiyle oyunları daha uygun fiyata alabilirsin.

hocam en son play station 2 de kaldım :) o yüzden biraz yabancısıyım. play station 4 direk internete mi bağlıdır. illa elimde cd olsun derdim yok. online olarak satın alınabiliyor mu, yoksa D&R ' da bir oyun 300 lira. böyle 4 tane oyun alsak play station fiyatına geliyor :D eskisi gibi kırma muhabbetleri var mıdır? detayları biliyorsanız fikirlerinizi bekliyorum.
  • yuchell89 kullanıcısına yanıt
    Ps4'de online oyun oynayacaksan psn plus üyeliği denen birşey var bunu almak zorundasın. Oyunları dijital olarak satın almak istersen Psn Store'dan internet üzerinden satın alabilirsin. Kırılma konusu ise şuan da böyle bir şansın yok oyunları orjinal alman lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Ps4'de online oyun oynayacaksan psn plus üyeliği denen birşey var bunu almak zorundasın. Oyunları dijital olarak satın almak istersen Psn Store'dan internet üzerinden satın alabilirsin. Kırılma konusu ise şuan da böyle bir şansın yok oyunları orjinal alman lazım :)

yani play station4 almak dışında bahsettiğiniz üyelik ne kadar acaba? ve orada oyunların ücretleri ortalama nedir ? örneğin farcry primal
  • yuchell89 kullanıcısına yanıt
    Tr Psn üzerinden Plus üyeliği almak istersen 14 günlük ücretsiz deneme üyeliği alabilirsin. 1 aylık satın alırsan 19,99tl, 3 aylık 57,99tl, 1 yıllık satın almak istersen de 149,99tl'ye satılıyor. Ama Tr Psn'in dışında mesela Endonezya Psn'den Plus üyeliği alırsan komisyonla falan 1 yıllık 88tl falan oluyor. Diğer soruna cevap verecek olursam Far Cry Primal 150tl şuan da ama Endonezya veya Rus Psn'den alayım dersen 110-120tl'ye falan denk gelir alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni çıkan oyunlar o fiyatlarda oluyor ama sonradan öyle yada böyle indirime giriyor. Oyunları 2. el olarak gayet uygun fiyata alabilirsin hatta bitirince aldığın fiyata satıp başka oyuna yönelebilirsin. Tavsiyem dr vatan gibi elektronik mağazalarından uzak dur, hepsiburada, n11 ve gittigidiyordan çok daha ucuza bulabilirsin.
  • PSN'de her hafta indirimler oluyor. Uygun fiyata oyunlar alabilirsin. Steam gibi.

Örneğin şuanda: Dragon Age Inquisition 23 Lira / Beyond Two Souls 35 Lira vs...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.