Şimdi Ara

Play Store Ülke Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eğitim nedeniyle uzun bir süre kanada'da yaşayacağım kanada'da bir banka hesabı açtım açtığım banka bana bir kağıt verdi o kağıtta QR code var onu tarattığımda önce internete sonra playstore yönlendiriyor ancak play store de çıkan ibare böyle aşağıdaki gibi bende bu uygulamayı yüklemek istiyorum normal gmail hesabımdaki ülkemi kanada yaptım google wallet'ta ki Türk kredi kartını silip burdaki Kanada kredi kartımı ekledim adresimi de kanada'daki adresim yazdım ben google play store ülkemi nasıl değiştirebilirim?
     Play Store Ülke Değişimi Play Store Ülke Değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyhh.. -- 23 Eylül 2014; 16:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Google playde ülke değişimi baya sıkıntılı bir iş,yeni hesap açmanızda fayda olabilir.Google çok sıkı şekilde denetleyip ülkeyi seçiyor sonra hiçbirşeyi umursamadan o ülkeden kullandırtıyor.Mesela ben amerika hesabı açtım uzun uğraşlar sonunda şimdi vpn proxy falan hiçbirşey olmadan tüm amerika içeriğine ulaşıyorum.
    Yada bir google hesabı açıp ki bunu kanada toprakları içinde yapın,ondan sonra deneyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Google playde ülke değişimi baya sıkıntılı bir iş,yeni hesap açmanızda fayda olabilir.Google çok sıkı şekilde denetleyip ülkeyi seçiyor sonra hiçbirşeyi umursamadan o ülkeden kullandırtıyor.Mesela ben amerika hesabı açtım uzun uğraşlar sonunda şimdi vpn proxy falan hiçbirşey olmadan tüm amerika içeriğine ulaşıyorum.
    Yada bir google hesabı açıp ki bunu kanada toprakları içinde yapın,ondan sonra deneyebilirsiniz

Heralde son care sizin dediginiz gibi yeni bir gmail gibi duruyor tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.