Şimdi Ara

Playboy X veya Dwayne?Spoiler ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
51.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dwayne öldürdüm ya bilseydim çakam erdal acarı öldürürdüm.
  • Bir kere Dwayne efendi bir kişiliğe sahip biri. Playboy ise züppenin ib-nenin teki. Birde korkak. Sana emir verip duruyor. Dwayne ise onun gibi görev vermiyor.Hem zaten Niko , Dwayni seviyor. Yani ara videolardan ve konuşmalarından anlaşılan bu.Züppe oynayan çocuğu indirin gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 22 Mayıs 2009; 2:07:15 >
  • bu kolayda francis ile saçı beyaz bi adam vardi parkta oturuodu 20 dk lık düsünce sonucu francisi öldürmedim diğerini öldürdüm ama resmen vicdan azabı çektim
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratNFS

bu kolayda francis ile saçı beyaz bi adam vardi parkta oturuodu 20 dk lık düsünce sonucu francisi öldürmedim diğerini öldürdüm ama resmen vicdan azabı çektim

Kardeş aynı kararsızlığı bende yaşadım.Ben Francis'i öldürdüm hiç vicdan azabı çekmiyorum sevmemiştim.Ancak ne gibi farkı oluyor onu bilmiyorum.Senaryo ne ölçüde değişiyor ?
  • Francis ilerde bir telefonla peşindeki polisleri alıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainfb -- 22 Mayıs 2009; 21:58:51 >
  • playboyu öldürdüm bende sırf tip yok ama adı playboy olduğundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: captainfb

Francis ilerde bir telefonla peşindeki polisleri alıyor..

Neyse sağlık olsun artık.Bi şifreye bakar o sorun değil Gerçi kullanmam şifre kaçabiliyorum E peki öbür elemanın avantajı nedir ? Senaryoyu nasıl etkiliyor ?
  • valla ben de playboy x i öldürdüm.Dwayne delikanlı adam
  • bende faustini öldürmemiştim sonra öldürdüğüm derrick in benim yakın arkadaşaın kardeşi olunca vicdan azabı çekmiştim bende

• Bende PlayboyX i öldürmüştüm.Bu adamdan bana hayır gelmez diye Hummer'da bana kalır düşüncesiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 11 Temmuz 2009; 2:52:12 >
  • Dwayne'yi öldürdüm eğer playboy'u öldürünce neler kazandığımı bilseydim onu öldürürdüm
    Neyse hileyle bir önceki bölüme atlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gamer_ -- 24 Mart 2010; 17:37:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph27

.... ismine gıcıktım, evet öldürdüm, pişman değilim yine çıksın karşıma yine öldürürüm, cezam neyse razıyım :)

• off ya yanlıs adamı öldürdüm playboyu öldürmem lazımdı görev nasıl geriye alınıyo
  • off ulan offf

alonzo diye bi i.neyi bul diyor görevde resminide vermiş ama haritada bir yer belirtmemiş

bu alonzo i.nesini nerede bulacam

iki gündür arıyorum kafayı kıracam
  • Biri PlayBoyxin Öldürüldüğü Saveyi Yada öncesindeki saveyi koyarmı koyana +Hayırduası
  • Playboy'u vur gitsin Gerçi ben Dwayne'ni vurdum çünkü daha yakındaydı.....:D..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCassWoa

Playboy'u vur gitsin Gerçi ben Dwayne'ni vurdum çünkü daha yakındaydı.....:D..

Ne üşengeç adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

quote:

Orijinalden alıntı: ByCassWoa

Playboy'u vur gitsin Gerçi ben Dwayne'ni vurdum çünkü daha yakındaydı.....:D..

Ne üşengeç adamsın

Daha yakındı amaaa.............

• beyler bence mikhail faustini öldürüp bi ders almış olmamız gerekir kaypak dimitri sattı sonra bizi. o yüzden bu sefer ilk öldür diyeni öldürmek daha mantıklı :)
  • Playboy
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.