Şimdi Ara

Playboy X veya Dwayne?Spoiler ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
52.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ağır falan kaçmaz Adam bize para para diyip duruyordu keşke işkenceyle öldürme gibi seçenekler olsaydı daha iyi olurdu o şerefsiz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

@bkaakco

Ağır falan kaçmaz Adam bize para para diyip duruyordu keşke işkenceyle öldürme gibi seçenekler olsaydı daha iyi olurdu o şerefsiz için.

punisher oyna biraz kendine gelirsin

• Hayırdır bu aralar konular hortluyor.
  • Playboy'u hiç sevmezdim. Patlatmıştım kafasına. Oyunu 5-6 kere bitirdiğim için bir keresinde dwayne'yi öldürmüştüm, garibim üzülmüştü.
  • YAAAAAAAAA BEN DWAYNE İ ÖLDÜRDÜM :(((( AMA BANA ASANSÖRLÜ EV GELDİ ?????

OTOMATİK KAYIT ACIKTI KAYIT OLDU ÖLDÜRDÜĞÜM NASIL DÜZELTEBİLİRİM ?
  • Playboy x demiş herkes arkadaşlar bu kaçıncı görev gta ıv bende vardı fakat arkadaşıma verdim 4 aydan beri onda alıp kurup oynamaya başlıyacağım şuan mta oynuyorum sizce gta v i mi bekliyeyim yoksa gta 4 ü arkadaşımdan alıp kurup oynamaya mı başlıyayım tavsiye ??
  • Zamanında bende Playboy X'i vurmuştum, herkes onu vurmuş hakikaten demekki kimse sevmedi onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 8 Haziran 2013; 19:26:29 >
  • Herkes kin beslemiş gibi gözüküyor playboyx e :D
  • pleyboya o kadar çok kıl oluyordum ki onun görevlerinde pipisinden vurup işkence yapıyordum şerefsize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graypast

pleyboya o kadar çok kıl oluyordum ki onun görevlerinde pipisinden vurup işkence yapıyordum şerefsize

Ben de pek sevmiyorum da nedense zarar vermek de istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

pleyboya o kadar çok kıl oluyordum ki onun görevlerinde pipisinden vurup işkence yapıyordum şerefsize

hele oyun motoru gta v de daha çok gelişmiş olacak. o zaman sevmediğimiz karakterleri dağdan atıp , ayılara tecavvüz ettirebilicez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

hele oyun motoru gta v de daha çok gelişmiş olacak. o zaman sevmediğimiz karakterleri dağdan atıp , ayılara tecavvüz ettirebilicez

Ne hoş olur ama ya öyle işkenceler.

• Bende Playboy X'i kurşuna dizmiştim vaktiyle ama bu defa Dwayne bilet kazandı diğer tarafa.Birde böyle deneyelim.
  • Ben önce dwayne 'ni öldürmüştüm sonra araştırdım px öldürmem gerektiğini öğrendim bir önceki görevin kayıtlı savesi vardı onu öldürdüm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.