Şimdi Ara

Playboy X veya Dwayne?Spoiler ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
52.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anaaaa bilseydim playboyu vururdum. Ama ben dwayne'in ruh hastası , piskopat, deli gibi darvanmasına kıl olduğum için vurmuştum. Hem onu vurmak sanırım daha kolaydı evde mutfakta sıkıştırdım ve ...
  • Playboyx i vurucam ben :D Peki playboyx in yeteneği nedir?
  • Telefon Rengini Nasıl Değiştiriyoruz acaba ?????
  • Ya bırakın ondan şunu, bundan onu kazanırım çıkarcılığını. Dwayne'i öldürmek şerefsizliktir bence. Bizim kültürümüzde var mı la düşene vurmak. Adam hapisaneye düşünce tüm malına mülküne çökmüş, bir de onu size öldürtmek istiyor. Bunu yapan adam ilerde gardaş da satar hatta garı bile pazarlar Şaka bir yana hikaye gereği Playboy'u öldürmek daha mantıklı. Çünkü Niko hem Dwayne'i seviyor. Hemde Dwayne'i öldürdüğünüzde Playboy bile size "sen ne şerefsiz soğuk kanlı adammışsın" gibi bişeyler diyerek sizinle bir daha konuşmuyor. O peze.enk kılıklıyı kendinize sövdürtmeyin ve alnının çatından vurun derim ben size
    Ayrıca Francis'i bende bir türlü öldüremedim. Aslında kötü gibi gözükse de adam biraz şanssız o kadar. Kardeşi de eski bir IRA üyesiydi yanlış hatırlamıyorsam. Masum insanların ölümüne sebep olmuş herhalde, sonra g.tü başı dağıtmış. Kardeşini ilk Francis öldürtmek istiyordu ama genede kıyamadım adama. Çok sevimli bir karakterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaraeski -- 2 Mayıs 2011; 17:23:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nester35

Telefon Rengini Nasıl Değiştiriyoruz acaba ?????

Oyunda internet cafeye gidiyorsun vipluxuryringtones.com sitesine giriyorsun ve ordan herbiri 100$ olan temalardan birini satın alıyorsun. O senin cebine otomatik olarak geliyor. Sonra cebinden setting>theme kısmına gelip indirdiklerinden birini seçiyorsun.
  • Kesinlikle playboy x i öldür .Ben playboyu öldürdüm .Evini alacamı biliodum çnkü evinin önünde park yeri vardı.
  • aRKADAŞLAR BİRİ LÜTFEN YARDIM etsin ben DWayne i öldürdüm ama sonradan öğrendim biri bana playboyu öldürmeden önceki görevin savini yayınlayabilirmi yada nasıl geri dönülür o bölüme şuanda %56 dayım ama tekrar oynayabilirim...
  • İşin yaş gibi
  • Ben daha gelmedim oralara ama kararımı verdim. Playboyx'i öldüreceğim.
  • Dwayne özellikle Playboy X öldürdüğümüzde sana verecek param yok.. demesi beni etkiledi kötü anlamda değil adamın bişesi yok... Playboy'u öldürdüm çünkü ona gittiğimde çok pis sövdü.. ama Dwayne'e gidince hiç karşılık vermiyor... bu yüzden Playboy X sizlere ömür... bide diyo seni ben adam ettim beni öldüremessin :D
  • ben dwayn i öldürdüm para için açık açık söylim yani :D
    ama px sonradan bi daha görüşmeyelim onu nasıl öldürürsün falan diyince orda hafif bir pişmanlıkla beraber px i öldürme isteği geldi.

ama şu da bi gerçek gene olsa gene dwanye i öldürürüm
    fakirin teki ne yararı dokuncak bana onun gondercegi bodyguarddan nolur

dwayni öldürün olaydan kurtulun
    kimsenin evine göz dikmeyin :D

sizin kendi penthousunuzdada laptop var. lavabonun yanında mutfakta.
  • valla yalan yok ilk baştan beri playboyx'i öldürmek istiyordum ve çıkmaz sokakta onu taradım dwayne'i çok sevdim adama sorunlu diyor bide sorunlu kendi asıl
  • Siz onu bunu geçin de telefon nasıl değiştiriyoruz onu söyleyin bana

Bi kaç yerde oyunun bir kısmında Playboy'un verdiğini okudum.Ama oyun bitti hala takoz telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Siz onu bunu geçin de telefon nasıl değiştiriyoruz onu söyleyin bana

Bi kaç yerde oyunun bir kısmında Playboy'un verdiğini okudum.Ama oyun bitti hala takoz telefon

Playboy X ile tanıştığın zaman telefonun değişiyor. Arkaplan rengi sarı oluyor ve kamera özelliği ekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 29 Mart 2012; 19:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Siz onu bunu geçin de telefon nasıl değiştiriyoruz onu söyleyin bana

Playboy X ile tanıştığın zaman telefonun değişiyor. Arkaplan rengi sarı oluyor ve kamera özelliği ekleniyor.

Hmm sagol dostum. Ben oyunu bitireli baya oldu o yuzden hatirlayamadim.

Ben bi iki video da farkli telefon gordumsanki ama onlar yama falandi herhalde.

• Bir de internet kafeden arkaplan indirip, arkaplan resmini değiştirebiliyorduk. Belki ondan farklıdır.
  • X BOX TAN OYNADIM PLAYBOY X İ ÖLDÜRDÜM ÇOK MUTLUYUM DOĞRU KARARI VERMİŞİM OYUNU BİTİRDİM KUZENİNİZ ROMANIN DÜĞÜNÜNE GİDİNCE KATE DE YANINIZA ALINDA ROMAN ÖLMESİN!
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

bu kolayda francis ile saçı beyaz bi adam vardi parkta oturuodu 20 dk lık düsünce sonucu francisi öldürmedim diğerini öldürdüm ama resmen vicdan azabı çektim

O ikisi kardeş, hatta francis ile banka soygunu yaptığımız herkes kardeş, packie falan . Ben francisi öldürdüm. Bizi tehdit ediyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Playboy X şerefsizini öldürdüm
  • @ Hümiyettin, laf ağır kaçmış sanki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.