Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 05mete05

Oyunu yeni aldım özelliklerim aşağıda ve çok kasıyor özellikle çatışmalarda falan fps epey düşüyor. Bu oyunun genel sorunu mu? Ne yapmalıyım ?

12 GB RAM
    NVIDIA GEFORCE 840M Ekran Kartı (2 GB)
    İntel Core i7-4500U CPU @ 1.80 GHz 2.40 GHz işlemci var.

Oyunda 30 fps alamıyorum

sistemin sanırım laptop. bu laptop la oyunu oynaman çok zor. keyif alamazsın. sana işkence olur oyun. 1366 çözünürlükte herşeyi very low yaparak dene. halen fps çok düşükse oyunu iade etmeni tavsiye ederim. oyunu illaki laptop ile oynayacaksan minumun gtx 950m ekran kartlı i7 7000 veya 6000 serili işlemcili bir laptop un olması lazım. oyun güzel ancak malesef sorunlarla dolu. halen optimize ve lag sorunları var. optimize sorununu aşmak için sağlam bir masaustu, lag sorunu için ise 3. party program kullanmak gerekiyor. ancak bu şekilde bir nebze rahatlayarak oynayabilirsin.

• 05mete05 0 kullanıcısına yanıt
    Oyun hala sorunlu, tamamlanmış değil masaüstü kullanıcıları olarak fps ve lag sorunlarıyla uğraşıyoruz. 4 ay sonra oyun tamamlanmış olacak istersen ozaman almak üzere iade et.
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    2 saati geçtim oynanış süresi olarak 2 saat değil miydi iade?
    eet 2 saat fps artırmak ıcın ını dosyalarıyla oynadıysan sıl onları fps dusuruyo artık o ayarlar
  • Şu Battle Royale tarzı oyunlar PS4'e neden gelmiyor, anlamış değilim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msconfig/önyükleme/gelişmiş seçeneklerde işlemci sayısının değiştirilmesi oyun performansına etki edermi bi fikri olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara57

eet 2 saat fps artırmak ıcın ını dosyalarıyla oynadıysan sıl onları fps dusuruyo artık o ayarlar

Evet oynadım peki o ayarları nasıl silerim ?eski halini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPTAN3K

Msconfig/önyükleme/gelişmiş seçeneklerde işlemci sayısının değiştirilmesi oyun performansına etki edermi bi fikri olan varmı?

ben denedim etmiyor.
  • Bende bi araştırdım bilgisayarın açılışı dışında bi etkisi yok, normal çalışırken zaten bilgisayar otomatik işlemcileri kullanıyor.
    C:\Users\cyruxeverywhere\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor su dosya yolundakı tslgame klasorunu sıl yeter
    o sistemle çok zor oynarsınız hocam hiç uğraşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 05mete05

Oyunu yeni aldım özelliklerim aşağıda ve çok kasıyor özellikle çatışmalarda falan fps epey düşüyor. Bu oyunun genel sorunu mu? Ne yapmalıyım ?

12 GB RAM
    NVIDIA GEFORCE 840M Ekran Kartı (2 GB)
    İntel Core i7-4500U CPU @ 1.80 GHz 2.40 GHz işlemci var.

Oyunda 30 fps alamıyorum

Steamden kütüphane listesinden oyuna sağ tıklayıp başlatma seçenekleri kısmını açın ve aşağıdaki yazıyı aynı şekilde kopyalayın.
    Ayrıca Nvidia kontrol panelinden yüksek performansı seçmeyi unutmayın.
    Oyunun tüm ayarlarını Very Low yapıp, Screen Scale seçeneğini de 100'den 90 civarına düşürebilirsiniz. Bu şekilde en az 40-50 fps hatta 60 fps alırsınız diye düşünüyorum ancak droplar olabilir.
    (İlk iki kod optimizasyon, -sm4" kodu ise directx düşürmek için)

-USEALLAVAILABLECORES -malloc=system -sm4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamer Apartment -- 4 Haziran 2017; 0:44:10 >

• Ah be son anda gitti 1.lik EU serverında
    Halka hiç bana kapanmadı en azından son halkayı alabilsem 1.ydim
  • Squad da çok zevkliymiş. 3 arkadaş + 1 ben tek başıma girdim ama hiç yabancılamadılar Mikrofonla baya sohbet ettim bir tanesiyle, birinin dc olmasıyla 4. olduk ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Squad da çok zevkliymiş. 3 arkadaş + 1 ben tek başıma girdim ama hiç yabancılamadılar Mikrofonla baya sohbet ettim bir tanesiyle, birinin dc olmasıyla 4. olduk ne yazık ki.

Ben genellikle solo oynuyorum ama duo ve squad da giriyorum.Eğer girmek istersen ekle beni steamden.Steam profil imzamda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n7d7pep -- 4 Haziran 2017; 4:29:7 >
  • Arkadaslar oyunu almayi dusunuyorum 8gb ram 1tb hard disk i5 6200u amd radeon r5 m335 ekran karti oyunu dusuk ayarlarda kaldirir mi? ( laptop dell inspiron)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jnralexjjj97 J kullanıcısına yanıt
    500 fps de alsan şuan serverlar patates lagdan delayden oynanmıyor, lag olmasada ping sorunu dezavantaj oluyor, oyunda ölünce doğmak olmadığı için tek bi fırsatın var ondada server sorunları yüzünden ölünce insan deliriyor. İstersen tüm sorunlar düzelene kadar oyunu almayı ertele yada iade edilebiliyorsa oyna dene bilgisayar kaldırmıyorsa iade et.
  • Arkadaşlar duo ya da squad için beni de ekleyebilirsiniz.Yaş 32.Steam adı: ufuks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuks -- 4 Haziran 2017; 15:15:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPTAN3K

500 fps de alsan şuan serverlar patates lagdan delayden oynanmıyor, lag olmasada ping sorunu dezavantaj oluyor, oyunda ölünce doğmak olmadığı için tek bi fırsatın var ondada server sorunları yüzünden ölünce insan deliriyor. İstersen tüm sorunlar düzelene kadar oyunu almayı ertele yada iade edilebiliyorsa oyna dene bilgisayar kaldırmıyorsa iade et.

gerçekten lag sorunu dün gece beni delirtti. pingzapper açık olmadığı zamanlar evlerin içine bile giremiyorum. Ancak pingzapperda sorunu tamamen çözmüyor. anca %20 lik bir iyileştirme yapıyor. serverlar resmen leş. dün ump ile adamın kafasını parçaladım. adam döndü bana hs attı. kafayı yememek elde değil. az kaldı oyunu siliyordum.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.