Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAPTAN3K

https://www.youtube.com/watch?v=jspC-TtXRlg

Şu videodaki ilk saniyelerde geçen olayları aynen yaşıyorum :D
    Yinede ready ye basıyorum :D

hahahaha aynen bende bu olayları yaşıyorum. oyunun taa 7 ceddine sövüp ready e basıyorum yeniden oynuyorum. bu, dışı güzel içi pislikle dolu bir kızı yinede sevmeye devam etmek gibi bişey sanırım... başka oyun olsa 1 milyon kez silmiştim. ama oyun okadar seni kendine çekiyorki belki birdaki el bir sorun yaşamam diye söylenip söylenip oynayamaya devam ediyorsun.

bu videonun başındaki olay şunla alakalı diye düşünüyorum. bir kovanın taşıyacağı su saatte 10 litre, eğer sen bu kovaya saatte 15 litre suyu dayarsan her 1 saatte 5 litre su kaybın olur. bu serverinde taşıyacağı oyuncu sayısı belli. eğer taşıyacağından fazla oyuncu serverlara yüklenince, oyun sana giden gelen paket byteleri bitleri kb leri vs vs leri anlık olarak tam tamına alıp veremiyor. ms değerinde paket kayıpları oluyor. aslında adam seni 2 hit + 1 hs ile öldürüyor. serverin cort durumundan dolayı ilk atılan 2 hiti göremiyorsun, server gerçekleşen olayın sadece son atılan hs durumunu sana yansıtabiliyor. gücü okadar. sende 1 head shoot ile öldüm sanıyorsun. bu olay bence bundan kaynaklanıyor. aslında keşke kaç hitle kaç dmg ile öldüğümüzü cs go daki gibi görebilsek... yine bazen adamı tarıyorsun. beyninden kanlar fışkırıyor. ama server senin attığın o 2 head shoot u servera gönderip işleyene kadar o arada gerekli veri transferi mümkün olmayınca oyun paket kaybı yaşıyor. o hs leri hiç atmamışsın sayıyor. çünkü o veriyi işleyemedi. sen öyle bir laga girmişsinki, giden gelen veride kuyruk oluşmuş serverdan 2 sn geç gelmeye başlamışsın. sonra server bir nebze kendine geldiğinde bakmışsınki ölmüşsün. :))) sonra "oha adamı taradım döndü bana hs attı" diyorsun. yine bazen adamı duvarın yanından kesiyorsun. sonra kendini duvar arkasına sokuyorsun. ama o anda laga girdin. server senin duvar arkasına girdiğin olayı işleyemedi. sen kendini duvar arkasında sanıyorsun ama aslında düşmanın halen sap gibi önünde duruyorsun. adam seni öldürüyor. sen hala kendini duvar arkasında sanıyorsun. senin kuyruğa girmiş veri servera ulaşıp işlendiğinde çoktan ölmüş oluyorsun. sonra "lan duvarın arkasındayım nasıl beni vurdu deyip ana bacı sövüyorsun" sonra tekrar ready diyorsun :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 5 Haziran 2017; 22:51:27 >

• Aynen güzel özetlemişsin, dediğin gibi oyunun acayip bi cazibesi varçok sinirlendiğimde bile bi kaç saat sonra geri dönüyorum bazen bf4 atıp sakinleşiyorum yine geri dönüyorum :D
    Bu arada SQUAD diye bi oyun farakettim 50vs50 savaş oyunu devasa map tank top tüfek herşey var oda erken erişimde ama bu tarz sorunları yok gibi duruyor ilgimi çekti açıkcası 59tl diyor şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPTAN3K

Aynen güzel özetlemişsin, dediğin gibi oyunun acayip bi cazibesi varçok sinirlendiğimde bile bi kaç saat sonra geri dönüyorum bazen bf4 atıp sakinleşiyorum yine geri dönüyorum :D
    Bu arada SQUAD diye bi oyun farakettim 50vs50 savaş oyunu devasa map tank top tüfek herşey var oda erken erişimde ama bu tarz sorunları yok gibi duruyor ilgimi çekti açıkcası 59tl diyor şimdilik.

squad oyunu 1 senelik var sanırım. tutmadı o oyun bence

• KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Squad optimizasyon sorununu çözdü sayılır. İlk başlarda kullanıcılar şikayetçiydi ama şuan daha iyi. Oyun biraz farklı yalnız, herkese hitap etmiyor maalesef. Tamamen simülasyon diyebiliriz. Ayrıca Türk kitlesi ne kadar fazla bilmiyorum ama ingilizce bilmek neredeyse şart. Takımla kesinlikle iletişim halinde olmak gerekiyor. Verdun, insurgency nin daha hardcore hali. Arcade oyunlara ilgi simülasyonlara göre daha fazla olduğu için oyuncu bulmada sıkıntı çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    quote:

Squad optimizasyon sorununu çözdü sayılır. İlk başlarda kullanıcılar şikayetçiydi ama şuan daha iyi. Oyun biraz farklı yalnız, herkese hitap etmiyor maalesef. Tamamen simülasyon diyebiliriz. Ayrıca Türk kitlesi ne kadar fazla bilmiyorum ama ingilizce bilmek neredeyse şart. Takımla kesinlikle iletişim halinde olmak gerekiyor. Verdun, insurgency nin daha hardcore hali. Arcade oyunlara ilgi simülasyonlara göre daha fazla olduğu için oyuncu bulmada sıkıntı çıkıyor.

Açıkçası bilmiyordum yeni gördüm oyunu.
    Denemek lazım ama baya kapsamlı oyun tutmaması şaşırtıcı pubg ile kıyaslanmaz tabiki farklı konseptler.
    Şimdilik pubg dışında pek bi oyun oynayasım gelmiyor zaten, squad full sürüme geçerse tekrar bakabilirm.
    PUBG de mod vb şeyler getirirlerse bu tarz konseptler eklenebilir.

• aynen cok guzel ozetlemıssın valla gecen aksam gırdım sw de sıfır lag vardı ulan dedım noluyo 3 mermı attıgım oluyo oh be dedım demek bole oluyomus ama pesıne gırdım oyunda adam durmus loot alıyo cesetten dıbındeyım 1 metre yok yanı ump bosalttım kafasına kafasına tık yok bırden tek yedım oldum :D
  • Arkadaşlar oynunuu oynayan arkadaşlar var ise Discord kanalımıza beklerim 3 4 kişi giriyoruz oyuna sizlerde gelin oynayalım:

DC linki:https://discord.gg/PDxXVyU
  • Dostlar Hayırlı Ramazanlar.

Ayarlarım ; Kenar yumuşatma , doku , gölge LOW geriye kalanlar VERYLOW  ve oyun içi 40-65 arası oldukça değişken bir fps alıyorum yer yer 30 lara düştüğü 74 lere çıktığı oluyor ama bu ikisi nadiren oluyor.Sistemimin güçlü olduğunu düşünüyorum acaba sabit 60 fps de oynama şansım varmıdır ?

İşlemci i7-7700HQ 3.8 ghz

Ekran Kartı NVIDIA GTX 1050 4GB

RAM 8 GB
  • Yav şu oyunun bir sıkıntısı,beni o kadar sinir ediyor ki anlatamam !!!Sipere giriyorsun,adamı büyük bir sabırla gizlice izliyorsun,ateş etmeden önce aimini ayarlıyorsun,ateş ediyorsun ve oda ne,büyük bir sürpriz,sıktığın mermiler önündeki siper aldığın duvar,pencere,ağaç,levha neyse artık ona gidiyor,mermiyi engelliyor.Halbuki girdiğim siper silahı engellemiyor önü açık fakat mermiyi engelliyor ve sipere çarpıyor.Bu şekilde çok öldüm,gece gece sinirden deliye döndüm hay böyle oyunun... Neyse bir el daha atayım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 7 Haziran 2017; 2:31:14 >
  • Bugün 3 kere girdim show yaptım ya

İlkinde 6 adam aldım 6. Oldum açıkta kaldım

İkincisinde 3 adam vurdum 1. Oldum ama çok rahat oldu süründüm süründüm birbirlerine sıkmalarını bekledğm

En sonda da 4 adam vurdum 3. Oldum gazdan adam gelip vurdu

• cRosSsl kullanıcısına yanıt
    Bence az alıyosunuz fpsi benim makine sizinkinden 2-3 beden düsük olmasına ragmen aynı fpsi alıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: cRosSsl

Dostlar Hayırlı Ramazanlar.

Ayarlarım ; Kenar yumuşatma , doku , gölge LOW geriye kalanlar VERYLOW  ve oyun içi 40-65 arası oldukça değişken bir fps alıyorum yer yer 30 lara düştüğü 74 lere çıktığı oluyor ama bu ikisi nadiren oluyor.Sistemimin güçlü olduğunu düşünüyorum acaba sabit 60 fps de oynama şansım varmıdır ?

İşlemci i7-7700HQ 3.8 ghz

Ekran Kartı NVIDIA GTX 1050 4GB

RAM 8 GB

az alıyorsun. benim pc seninkinden düşük ben 80-90 fps arası alıyorum. Ayarlarım low ve very low olarak ayarlı, çözünürlük ise 1440 tam ekran (pencerede modu)

doku ve gölgeyi very low yap.bu iki özellik fps yi yerle bir ediyor.

Görüş uzaklığı önemli bir husus onu orta yap. kenar yumuşatmayı ise low yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 7 Haziran 2017; 10:19:21 >

• Kill rekorumu kırdım bugün 7 kill ile

Yalnız sonda biraz üzüldüm ya artık birinciliğe oynamıyorum aksiyon odaklı oynuyorum ama sonda scar'ı otomatiğe almayı unutmuşum adamı 3-4 kere vurmama rağmen ölmedi ump ile indirdi beni Yine de en keyif aldığım maçtı 1. olduklarımdan bile daha çok eğlendim valla bi noktadan sonra aksiyon oynamak daha çok keyif veriyor 1. olmaktan.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

• 11. hafta güncelleme notları geldi

Güncelleme oyuna 8 Haziran Perşembe sabahı saat 11.00’de eklenecek.

Sunucu Performansı
    Oyun sunucularındaki fizik motoru performansı geliştirildi.
    Yüksek miktarda veri gönderildiğinde karakterin durmasına yok açan bir sorun hafifletildi.

İstemci Performansı
    Lobide istemci performansı geliştirildi.
    Yardım paketi uçağının işlenme performansı geliştirildi.

Oynanış
    “Maç … dakika içinde sona eriyor” süresi 5 dakikadan 1 dakikaya düşürüldü.

Hata Düzeltimleri
    Envanteri açtıktan sonra silah değiştirildiğinde, ekranın altında silah ikonunun çıkmamasına neden olan bir hata düzeltildi.
    Karakterin görünüşünü değiştirirken istemcinin çökmesine neden olan bir hata düzeltildi.
    Karakter zıpladığında serbest bakışın (Alt) çalışmamasına neden olan bir hata düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN3K -- 7 Haziran 2017; 17:26:50 >

• cRosSsl kullanıcısına yanıt
    güç ayarlarından yüksek performansta olduğuna ve nvidia geforce experience üzerinden driverların güncel olmasına dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gal Gadot Askım

Kill rekorumu kırdım bugün 7 kill ile

Yalnız sonda biraz üzüldüm ya artık birinciliğe oynamıyorum aksiyon odaklı oynuyorum ama sonda scar'ı otomatiğe almayı unutmuşum adamı 3-4 kere vurmama rağmen ölmedi ump ile indirdi beni Yine de en keyif aldığım maçtı 1. olduklarımdan bile daha çok eğlendim valla bi noktadan sonra aksiyon oynamak daha çok keyif veriyor 1. olmaktan.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

Bende 8 kill ile 2.olmuşum insan üzülüyor ama aynı zamanda acayip eğleniyor.Bence de aksiyon odaklı oynamak daha iyi çünkü daha çabuk alışıyorsun oyuna ve silahlara.

• PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

Buda benden gelsin taze taze

• benim sistemde imzamdaki gibi ve aşağıdaki ayarlarda yer yer 40 ve 90 fps civarı alıyorum stabil değil, resmen sistem canavarı ki neredeyse hiç kalabalık ortam olmuyor oyunda da ne kadarı düzeltilecek acaba bekleyip görelim

kenar yumuşatma orta
    rötuş orta
    gölge çok düşük
    doku orta
    efektler orta
    yeşillik orta
    görüş uzaklığı yüksek
  • ayrıca ben oyundaki kontrolleri özelleştiremiyorum, değişiklik yaptıgımda Tamam veya Uygula diyemiyorum pasif oluyor varmı bilgisi olan

yaşım 38, seviyeli kendini bilen arkadaşlar ekleşelim sohbet makara beraber oynayalım veta discort davetide yollayabilirsiniz orada buluşabiliriz

steam speedyDNA
  • speedyDNA kullanıcısına yanıt
    Aynı tuşa iki farklı atama yaptıysanız ya da bir tuşu boş bıraktıysanız, Tamam veya Uygula pasif oluyor. Başıma geldi oradan biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.