Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gb güncelleme gelmiş, bakalım lag a ve fps drop lara çözüm bulabilmişlermi.
  • Güncellemeyi indirme fırsatım henüz olmadı. İçeriği hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi indirenler görüşlerini yazabilirler mi ? Oynama fırsatım olmuyor şu ara ama çok merak ediyorum açıkcası
  • bunlarda her güncellemede adeta oyunu yeniden dl yaptırıyorlar. 1 gb nedir ya. geçenki 5 küsür cigolayttı ancak verdiği etki 300 mb değerini geçmedi 5 gb i görünce herhalde 200 fps alırım diye düşünmüştüm.
  • Oynadım ama bir fark göremedim ben güncellemeden sonra
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    evet farkındayım, zaten boş tuş veya aynı işlev yapılamıyor uyarı veriyor, bütün tuşları tamamlıyorum hepsini farklı harflere atıyorum ama hala Tamam veya Uygula pasif

neyse zaten Default düzene de alışmaya başladım sanırım:)
  • sanki droplar bi tık azalmış gibi ama 1 gb'lık bişey kesinlikle yok.

Bence bunlar 100 mblık bişeyler yapıyorlar maksat iyi güncelleme geldi desinler diye 1 gb olarak atıyorlar
  • PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

Bol çatışmalı Eu 2.liği elde ettim. Bence oyunda bu kadar kill almak daha heyecanlı. Saklanarak 0-1 kill ile de bu seviyeye gelmek mümkün hatta bazen daha kolay.

@_Marvel_ Zaten duo da 1.liğimiz mevcut. Geçenlerde paylaşmıştı.

Son güncellemeyi sormuşlar bence bir fark yok gözle görülen 1 kere oynadım ama. Ses ile ilgili düzeltmeler olmuş sanki.

• Bekleme adasındaki silahları ya kaldırsınlar ya da sesleri adam etsinler. Ateş etmeye başlıyolar kulağım tecavüze uğruyo çat çat çat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla bi fark yok gibi, sadece lobby de daha fazla fps alıyorum, kim umursarki lobiyi ya adamlar lobiye güncelleme getiriyolar inanılmaz.
  • PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

Güncellemeden sonra 1 win daha aldık. Bence oyun kazanmanın en kolay yolu etliye sütlüye karışmadan güzel saklanma alanlarından oyun sonuna gitmek. Eğer aksiyon isitoyrsanız haritada şehir merkezleri ve belli başlı alanlar var baya kalabalık oluyor. Oralara inerek oynayabilirsiniz.

Silah konusunda da m16a4,akm bu silahlar bence en iyiler arasında. ev içinde pompalı s817 falan işe yarıyor. Eğer oyunun başında çemberin merkezi bir yere düştüyseniz ya da geçtiyseniz. Sks Karl89 gibi silahlarla keskin nişancılık işe yarıyor.

Duo ortağıma buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Her ne kadar bazen kızsam da en iyi ortağım.

@_Marvel_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 8 Haziran 2017; 22:42:25 >

• Yaş ve karakter olarak olgun arkadaşlar ekleyebilir mi?
    http://steamcommunity.com/id/rwenzori
  • güncellemeden sonra az önce duo girdik. 1 kere bile fps drop yemedim. acaba düzelttiler mi yoksa şansa mı yemedim. sizlerin deneyimi nasıl ?
  • Benim de FPS droplar düzeldi. Oyun hızlı gelişiyor bence. Ama daha +20 fpslik yolu var.
  • benimde fps droplar bitti sayılır sayede uçaktan atlarken drop yapıyor. Artık oyun çok daha rahat oynanabilirlik anlamında bi sorunu yok fps olarak

Ancak lag sorunları ufakta olsa devam ediyor bu şekilde giderlerse 1-2 aya sorunsuz hale getirirler oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Benim de FPS droplar düzeldi. Oyun hızlı gelişiyor bence. Ama daha +20 fpslik yolu var.

sahur geldi oyuna son verdim. 3 saat boyunca 6-7 oyun attım. hiç 1 kere drop yediğimi hatırlamıyorum. drop olayını düzeltmişler. bu iyi birşey. en azından bende düzeldi diyebilirim. ancak halen fps sorunu ve lag sorunu devam ediyor.
  • Drop var da çok büyük değil yani eskisi gibi bir anda 8-5 filan olmuyor ama lag eskisi kadar olmasada devam ediyor serverları değişmeleri lazım.
  • twitch prime oyun için skin veriyor, 7 günlük ücretsiz video prime alarak twitch prime'i aktif edip skinleri alabilirsiniz.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)
    PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)
    https://twitch.amazon.com/prime (amazon hesabınıza giriş yapıp kart bilgilerini girip video prime alın, daha sonra video prime üzerinden twitch'e login olup twitch prime'i aktif edin)

7 günden sonra prime'in aylık 3€ karşılığında devam etmesini istemiyorsanız alttan end membership diyin. hemen girip iptal edebilirsiniz, prime üyeliğiniz 7 gün süreniz bitince iptal olur.https://www.primevideo.com/settings/ref=dv_web_nav_settings

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 9 Haziran 2017; 17:37:22 >

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hemen aldım. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.