Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oh no! We can’t enable Twitch Prime on your account.

adress kart eklememe rağmen bu hatayı alıyorum
  • arkadaşlar bana acil cevap verirseniz sevinirim Oyunda optimizasyon sorunu hala varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

arkadaşlar bana acil cevap verirseniz sevinirim Oyunda optimizasyon sorunu hala varmı ?

evet.
  • 3 oyunun 2sinde crash birindede ag gecikmesi yedim.İyice tadı kaçmaya başladı.2 ay oldu şu crash sorununu çözemediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Dün belki 5 kere ağ gecikmesi diye geçen network lag detected yedim bu olunca oyun donuyor herhangi bişey yapamıyorsunuz tam kaçarken yada adamla karşılaşınca olması adamı delirtiyor çok can sıkıcı. Crash olayıda çok can sıkıcı tam oyunun güzel yerinde crash yemek delirmemek elde değil.
  • arkadaşlar 4gb ram intel i5 2.5ghz ve amd radeon 4gb hd var ayarlar lowda olmasına rağmen oyun inanılmaz kasıyor ne yapmam lazım?

• KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Crash yedigim oyun son 10 kişi arasındaydım ve awm vardı resmen delirdim sinirden.Diger maçta yine kar98 ve 8x var adamla çatışıyorum yine son 20 falan network lag detected diyor ekran donuyor geldiginde eleman beni vurmuş oluyor çıldırmamak elde degil.Özellikle bu gece çok sık geldi başıma..

Bu arada aylık güncelleme ne zaman gelicek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-B -- 11 Haziran 2017; 3:29:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rindpi

arkadaşlar 4gb ram intel i5 2.5ghz ve amd radeon 4gb hd var ayarlar lowda olmasına rağmen oyun inanılmaz kasıyor ne yapmam lazım?

İşlemci ve ekran kartı modelini daha detaylı yazarsan yardımcı olurlar ancak 4gb ram günümüz oyunlarında yetersiz bir miktar..

Hocam sisteminiz AMD mi?
    Yayıncılar yavaş yavaş oyunu bırakıyor geçenki yamada adamlar lobby de performans düzeltici şeyler yaptı kim umursarki lobbde iyi fps almayı arkadaş, ama ne serverlarda ne oyunun genel performansına herhangi bişey yapılmadı en son yamada, bende yavaş yavaş sıkılmaya başladım açıkcası. Serverlar resmen patates oyun zaten bozuk bi çok şey erken erişim diye göz ardı edilebilir ama oda bi yere kadar. Oyun tamamen bitirildiğinde hayal kırıklığı olmaz umarım.
  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam

Oyunun duzgun şekilde bitirilmesinden ziyade bitirilme sureside önemli.3-4 yıl boyunca böyle her hafta neylü belirsiz 1gb patch yayınlarlarsa işimiz var.Her hafta yüklü patch geliyor ama kayda deger elle tutulur birşey göremiyoruz.Oyuncu şu şu sorunlar var bunlar elzem diyor adamlar aksine salak saçma şeylerle ugrasiyor..Lobideki fps den banane.serverları veya fps yi düzeltemiyorsun bari şu crash ve network lag olayını düzelt.Açıkcası aylık güncellemedende ümitli degilim yine 5-6 gb patch yayınlayıp ossurukdan farkına bile varmıyacagimiz şeyler gelicek.

Dün bende acikcasi baya cıldırdım, yaklasık 8-9 saat arkadaslarla oynadık yanide sırf muhabbet güzel olmasa çekilmicekti. Paraşütle asagi atliyoz biri crash alıyo. Oyuna giriyoruz ucaga kadar siyah ekran dogruduzgun iniş yapamıyoruz vs vs. Oyunda ciddi sıkıntılar var ve ne zaman düzelir bilmiyorumda ben dün 1-2 haftalık eglencemi aldım daha açıcagımı sanmıyorum

• Sorun yaşamayan tek ben varım sanırım

İ5 6400 + rx 470 ile oynuyorum

Arada drop lag falan oluyor ama hiç olmadığı zamanda oluyor crash olayı 2,3 defa başıma geldi ama son zamanlarda hiç olmadı

Kısacası ufak tefek tat kaçıran durumlar olsa da genel anlamda sorun yok bende

Ancak 100 saat oldu eskiden 5,6 el atardım günde arkadaşlar varsa daha fazla hatta şimdi o kadar oynamıyorum biraz yenilik şart

• Şeytan kulağına kurşun 1 haftadır crash yemiyorum. bu aralar az sorunla oynuyorum oyunu. lag sorununu pingzapper ile bir nebze atlattım. nazar değmesin. sorun yaşayanları okuyunca çok konuşmak istemiyorum nazar değer diye
  • Dostlar cevaplar için teşekkürler aynen az aldığımı düşünüyorum ama bilgisayar laptop onla alakalı olabilirmi yani doku ve gölgeyi verylowda yapmam pek birşey değiştirmior max 5 fps artırıyor. Driverlar güncel yüksek performans , başlatma seçeneğide yüksek performans yani anlamadım bu işten , aynı sistemle 16 gb ram ve ssdli arkadaşımda da fps aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cRosSsl

Dostlar cevaplar için teşekkürler aynen az aldığımı düşünüyorum ama bilgisayar laptop onla alakalı olabilirmi yani doku ve gölgeyi verylowda yapmam pek birşey değiştirmior max 5 fps artırıyor. Driverlar güncel yüksek performans , başlatma seçeneğide yüksek performans yani anlamadım bu işten , aynı sistemle 16 gb ram ve ssdli arkadaşımda da fps aynı

solo, duo ve squad girdiğinde fps lerde ciddi değişiklikler oluyor. örneğin solo girdiğim zaman 80 fps (şehirlerde 60 fps) ile oynarken, squad girdiğim zaman 70 fps (şehirlerde 50 fps) ile oynuyorum. herşey very low... çözünürlüğü 1440 yaptım. tam ekran pencere modu. pc özellikleri imzamdaki gibi. gerçi fps ler çok değişken olabilir. oyun bozuk sonuçta. normalde benim full ayarlarda 70 fps çok rahat alabilmem lazım. nasıl bir optimizasyonu varsa. osuruktan teyyare ... böyle mükemmel bir proje neden adam gibi bir firmadan çıkmadı da Bluehole gibi bir salak firmadan çıktı anlamış değilim. umarım valve, bilizzard vs vs benzeri büyük firmalar şu oyunun bi benzerini ve daha gelişmişini yaparda bizde adam gibi oyun oynarız.

• Konsola bekleyenlere müjde. Az önce XBOX exc olarak oyun duyuruldu. Yılın sonuna doğru XBOX kullancılarına da sunulacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Far cry ı yapanların bu oyunun aynısını yaptığını düşün bence kapış kapış gider. Sadece far cry 4 hartiası olsa bu oyun deli bişey olur.
    Bu gün akşam deli oldum gene adama 10 kurşun attım belki tam isabet 2 kurşun yedim ben öldüm. Bu serverlar beni delirtiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gal Gadot Askım

Sorun yaşamayan tek ben varım sanırım

İ5 6400 + rx 470 ile oynuyorum

Arada drop lag falan oluyor ama hiç olmadığı zamanda oluyor crash olayı 2,3 defa başıma geldi ama son zamanlarda hiç olmadı

Kısacası ufak tefek tat kaçıran durumlar olsa da genel anlamda sorun yok bende

Ancak 100 saat oldu eskiden 5,6 el atardım günde arkadaşlar varsa daha fazla hatta şimdi o kadar oynamıyorum biraz yenilik şart

350 saat oyun geçmişim var toplam 2-3 kere crash yemişimdir dahası yok. Lagg ve bağlantı hatası gibi sorunlarda abartıldığı kadar yok. Örneğin bugün arkadaşla 6-7 oyun duo attık 1 kere anlık 5 saniye kadar bağlantı hatası dedi oyun dondu ve geri geldi sonrasında problem yok devam. Bunlar erken erişimde olan bir oyun için gayet normal şeyler.

Her gün crash yiyorum diye ağlayanlar sistemlerini bir gözden geçirsinler. Ben niye yemiyorum? oynadığım kişiler niye yemiyor? sana özel bir şey mi bu?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.