Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: Gal Gadot Askım

Sorun yaşamayan tek ben varım sanırım

İ5 6400 + rx 470 ile oynuyorum

Arada drop lag falan oluyor ama hiç olmadığı zamanda oluyor crash olayı 2,3 defa başıma geldi ama son zamanlarda hiç olmadı

Kısacası ufak tefek tat kaçıran durumlar olsa da genel anlamda sorun yok bende

Ancak 100 saat oldu eskiden 5,6 el atardım günde arkadaşlar varsa daha fazla hatta şimdi o kadar oynamıyorum biraz yenilik şart

350 saat oyun geçmişim var toplam 2-3 kere crash yemişimdir dahası yok. Lagg ve bağlantı hatası gibi sorunlarda abartıldığı kadar yok. Örneğin bugün arkadaşla 6-7 oyun duo attık 1 kere anlık 5 saniye kadar bağlantı hatası dedi oyun dondu ve geri geldi sonrasında problem yok devam. Bunlar erken erişimde olan bir oyun için gayet normal şeyler.

Her gün crash yiyorum diye ağlayanlar sistemlerini bir gözden geçirsinler. Ben niye yemiyorum? oynadığım kişiler niye yemiyor? sana özel bir şey mi bu?

Bende de 80 saat civarı var bende 1-2 kere crash yedim.1 kere lag ve bağlantısı hatası ile karşılaştım ama bazı oyuncularda bu sorunlar inanılmaz gözüküyor anlamış değilim.

• crash bende yemedim hiç oyundayken, baştaki 1 dakikalık lobby'de yedim 1-2 kere oda herkes toplanıp smoke falan atınca olmuştu. network lag hatasını laptobumda gördüm 1 kere wifi ile bağlanırken, masaüstünde ethernet ile hiç görmedim. bu 2 sorun bence de kullanıcı kaynaklı. oyunu gece NA serverinda oynuyorum fazla lag olmuyor, 1-2 haftadır oynamıyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 12 Haziran 2017; 17:7:23 >
  • http://steamcommunity.com/id/mertcannnnn/ duo arıyorum, yeni sayılabilirim fakat csgo ve h1z1 geçmişim var kolay gelsin
  • beyler hangi sistemlerde oynuyorsunuz paylaşırmısınız?

notebook ta oynayan varmı?

notebook unuz hangi özelliklerde?
  • https://www.twitch.tv/videos/151277946

Kırmızı tişörtlü multigroup ilk kez denk geliyorum. Olaya bak kes kes bitmiyolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

şunlar gelsin artık

https://clips.twitch.tv/AlertDullGrassArsonNoSexy

Oo efsane killer alınır bu animasyonlar sayesinde

hele evin camından dışarı atlama müthiş olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erselyldrm

beyler hangi sistemlerde oynuyorsunuz paylaşırmısınız?

1050 nin altında hiçbir notebook oynayamaz.

Konsollara da gelicek bı umut oyunu optimize edecekler gibi.beklemekte fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi distortionn -- 14 Haziran 2017; 7:47:27 >
  • xbox a gelecek resmi olarak açıklandı ama ps4 e gelecekmi orası mechul.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Videodaki kadar akıcı olacaksa gelsin müthiş olur
  • halikarnas1970 kullanıcısına yanıt
    Gelmeyecek. Xbox ve windows da çalışacak sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni xboxun çıkışı ile belli bir süre xboxa özel olup, sonra ps4 e çıkacaktır çok büyük bir ihtimal. Tomb raider örneğinde olduğu gibi.
  • 2 kille 1. oldum. Onları da son halkada vurdum son 3 halkaya gelene kadar bomboş geldim ne çatışma gördüm ne adam gördüm. yüzde 75 şansa bakıyor bu oyun FPS yüksek olsa incem şehre sıcak çatışmanın içine de fps düşük hele yakın savaşlarda iyice düşüyor adama sıkana kadar bir bakmışsın ölmüşsün

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    O fps ile iyi oynuyon kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

O fps ile iyi oynuyon kardeş

ortalama 22-23 fps ile oynuyorum 1920*1080'da. 1280*720ye çekince +30 oluyor da görüntü kötü oluyor o zaman da
  • quote:

Orijinalden alıntı: erselyldrm

beyler hangi sistemlerde oynuyorsunuz paylaşırmısınız?

Ben oynuyorum

İ5 kaby lake

Gtx 1050

• KakaoluBiskuviCetesi kullanıcısına yanıt
    hocam laptobunuzun modeli ne tam olarak ?
  • Ya Allah aşkına şu oyunda ayak seslerini bir ayarlasınlar ya. Bu nedir ? Evin içinde ki yağmur sesiyle evin dışında ki yağmur sesi aynı mı olur ? Eve giren çıkan alt katta koşan kimsenin sesi duyulmuyor. Çok büyük bir sıkıntı bu.
  • heh sımdı zıcdı oyun zombı eklıyolarmıs gercı onlara zombı demek ımkansız alayı 100mt kosucusu alayı usaın bolt zombı halı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

Ya Allah aşkına şu oyunda ayak seslerini bir ayarlasınlar ya. Bu nedir ? Evin içinde ki yağmur sesiyle evin dışında ki yağmur sesi aynı mı olur ? Eve giren çıkan alt katta koşan kimsenin sesi duyulmuyor. Çok büyük bir sıkıntı bu.

ben sürünenlerin sesini bile duyuyorum. logitech H540 kulaklığım var. sesleri bazen okadar iyi algılıyorumki arkadaşlarımı izlerken solundan geliyor sağından geliyor üst katta şeklinde yönlendiriyorum arkadaşlarım sende wallhack mi var diyorlar yine tokilerde loot yaparken bırakın aynı binayı yandaki binada gezinen adamın merdiven çıktığını bile duyabiliyorum. Seslerle ilgili tek sıkıntım uçak, araba , motor gibi sesler için ayrı bir ayar modu olmalı. bu sesleri tamamen kısabilmeliyiz. uçakta giderken araç sürerken discord da kimsenin sesini duyamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 14 Haziran 2017; 8:38:35 >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.