Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kara57

heh sımdı zıcdı oyun zombı eklıyolarmıs gercı onlara zombı demek ımkansız alayı 100mt kosucusu alayı usaın bolt zombı halı

nerden okudunuz haber kaynağını paylaşırmısınız
  • Ya ben aynı evin icindeki sesleri zor duyuyorum. Bazen birde kendi karakterin yürüme sesiyle karısınca cok zor oluyor yani. Kapı sesi koşma sesi duyuyorumda nerden geliyo belli değil. Not:40 liralık bir kulaklık almıstım 2-3 sene önce belki ondan dolayıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/874691459886100480

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 14 Haziran 2017; 11:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWyatt

Ya ben aynı evin icindeki sesleri zor duyuyorum. Bazen birde kendi karakterin yürüme sesiyle karısınca cok zor oluyor yani. Kapı sesi koşma sesi duyuyorumda nerden geliyo belli değil. Not:40 liralık bir kulaklık almıstım 2-3 sene önce belki ondan dolayıdır

oyunun sesleri ile ilgili hiç bir problemi yok. herşey çok net duyuluyor. hatta bazen çok fazla duyulduğunu düşünüyorum. örneğin yan binada loot yapan adamın ayak seslerini bile duyabilmem çok abartı bence. biraz kısmaları gerekli. sizin sesleri zor duymanız çok garip. muhtemelen kulaklığınız ile alakalı. kulaklık, mouse ve klavye ekipmanlarında logitech den gerisi boş gibi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 14 Haziran 2017; 11:36:35 >

• Yuh, bu ciddi olamaz ya, abi zaten normal insanlarla kapısırken zar zor vakit oluyo ki hele solo girince bunun olması çok sıkıntı olur. Belki duo ve squadda bir nebze oyuna tad katabilirde soloda böyle bir sistem olursa çok saçma olur harbiden

• oyunun sesleri oyunun en büyük problemlerinden biri bence, dediğin konuda sıkıntı yok ama uçak, araç ve silah sesleri çok gürültülü oyunda. ses kasmak için yüksek seste oynarken birden ateş edilince tırsıyorum her seferinde.
  • MrWyatt kullanıcısına yanıt
    mod şeklinde gelir büyük ihtimal, isteyen girer oynar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

oyunun sesleri oyunun en büyük problemlerinden biri bence, dediğin konuda sıkıntı yok ama uçak, araç ve silah sesleri çok gürültülü oyunda. ses kasmak için yüksek seste oynarken birden ateş edilince tırsıyorum her seferinde.

aynen katılıyorum. ayak sesi, sürünme sesi vs vs bunlar çok rahat hatta fazlası ile duyulabiliyor. ancak oyunun ses ayarlarında taşıt ve araç sesleri gibi bir kısım eklenmeli. bu sesler kısılabilmeli.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    yok gelsın gelmesıne de ben sunu anlamıyorum klasık zombılerı yaptılar kosucu her oyunda aynı bare zombı mod olarak gelırse base falan yapmada olsa
  • zombi videosunu görünce ben ->
    ayrı mod olarak oynanır ama oyuna direk eklenirse çok saçma olacak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 14 Haziran 2017; 14:3:35 >
  • H1Z1 çakması bi oyun fakat daha stabil ve kaliteli

Oynayamıyorum diye çok üzülüyordum

Ama ps4'e çıkacağı açıklandı sabırsızlıkla bekliyorum..

Zombi olursa daha iyi olur zombi ile dikkat çeker dikkat dağıtır daha heyecanlı PVP'ler olur

Birde merak ettiğim bişey var oyun daha yeni sayılır alphamı betamı?
  • Bu da benden gelsin.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n7d7pep -- 14 Haziran 2017; 20:52:40 >
  • oyunu almayı düşünen varsa arkadaşlar bir kaç gün bekleyebilirsiniz, yeni açılacak sitemizde açılış kampanyası sebebiyle 40TL civarlarında satılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

H1Z1 çakması bi oyun fakat daha stabil ve kaliteli

Oynayamıyorum diye çok üzülüyordum

Ama ps4'e çıkacağı açıklandı sabırsızlıkla bekliyorum..

Zombi olursa daha iyi olur zombi ile dikkat çeker dikkat dağıtır daha heyecanlı PVP'ler olur

Birde merak ettiğim bişey var oyun daha yeni sayılır alphamı betamı?

PS4e çıkacağı nezaman açıklandı? yeni xbox için resmi olarak onaylandı bu sene için. Ps4 için bi açıklama yok henüz benim bildiğim

• H1Z1 den bu oyuna geçen var mı ya da oynamış biri almayı düşünüyorum da H1Z1 de bence aim ile ilgili ciddi problemleri var çok zor kill alıyorum ve yapay geliyor bu oyun da böyle midir acaba almaya değer mi ?
  • Oyunun isminde meymelet yok Xbox One'a duyuruldu küfür ettim biz elite konsol kullanıcılarının böyle çöplere ihtiyacı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda ki tüm buglar beni buluyor galiba vurdugum adamı lootlarken biranda öldüm altta yüksekdem düşerek öldü yazdı Bir diger bugda bazen ne first aid nede bandaj basabiliyorum.silahı yere atıp alırsam düzeliyor ama onu yaparken kaybettigim zaman resmen oyundan soguyorum

• PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

Neyden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı ?

Sistemim
    i3 6100
    8 Gb Ddr3 1600 mhz ram
    r9 270 gpu
    1 tb 7200 wd hdd

Salvador Dali tablosu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 14 Haziran 2017; 18:41:47 >
  • ssd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xemmes

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

Neyden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı ?

Sistemim
    i3 6100
    8 Gb Ddr3 1600 mhz ram
    r9 270 gpu
    1 tb 7200 wd hdd

Salvador Dali tablosu gibi

Salvodor dali Bu olay hdd veya ssd den kaynaklanıyor.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.