Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zombi olayı enfes olmuş bence tabi ayrı bir mod olacak gelecektir merak etmesin kimse

Farklı tat her zaman iyidir arada zombili takılırız çok fazla aksiyon döner camp yapamaz millet pek

Ayrıca ben ilerde just survive gibi hayatta kalma teması içeren base yapmalı vs. bir modda bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında ssd şart degil iyi bir hdd işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erselyldrm

hocam laptobunuzun modeli ne tam olarak ?

Hp bc 202nt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Oyunun isminde meymelet yok Xbox One'a duyuruldu küfür ettim biz elite konsol kullanıcılarının böyle çöplere ihtiyacı yok.

Elit ? egoya bak sen 720p 30kare'de oynamaya devam et ,scorpioyla da avut kendini
  • quote:

Oyunun isminde meymelet yok Xbox One'a duyuruldu küfür ettim biz elite konsol kullanıcılarının böyle çöplere ihtiyacı yok.

Şu oyunun bir kere tadına baksan bu yorumu yaptığın için utancından kafanı taşla ezersin.
  • Aynı özellikte hdd ye sahibim ama sizin sorununuzu yaşamıyorum. Geri kalan özellikler farklı tabii.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmza kuralları:http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm
    İmzanızı maksimum 100x100 boyutuna çekmezseniz sistem tarafından silinecek, bilginize.
  • quote:

yarıldım. milletteki egoya bak ya !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 15 Haziran 2017; 9:45:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

H1Z1 çakması bi oyun fakat daha stabil ve kaliteli

Oynayamıyorum diye çok üzülüyordum

Ama ps4'e çıkacağı açıklandı sabırsızlıkla bekliyorum..

Zombi olursa daha iyi olur zombi ile dikkat çeker dikkat dağıtır daha heyecanlı PVP'ler olur

Birde merak ettiğim bişey var oyun daha yeni sayılır alphamı betamı?

PS4e çıkacağı nezaman açıklandı? yeni xbox için resmi olarak onaylandı bu sene için. Ps4 için bi açıklama yok henüz benim bildiğim

XBOX bu sene kesin ama PS4 sana seni sonu yada 2018'İn başı..

• Beyler trollüyorum sizi anlamadınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür oyunlar gerçekten eğlencelimi ? Birde nezaman böyle yeni bir oyun çıksa hemem hit oluyor taki yeni birtane daha çıkana kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4

bu tür oyunlar gerçekten eğlencelimi ? Birde nezaman böyle yeni bir oyun çıksa hemem hit oluyor taki yeni birtane daha çıkana kadar...

Biz buna teknoloji diyoruz PUBG oynayan biri demekki battle royale seviyor demektir. Daha iyi bir battle royele oyun çıkarsa tabiki oynarız. Bu daha iyi bir iphone çıkınca hemen satın almak gibi birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nisan2005

quote:

bu tür oyunlar gerçekten eğlencelimi ? Birde nezaman böyle yeni bir oyun çıksa hemem hit oluyor taki yeni birtane daha çıkana kadar...

Biz buna teknoloji diyoruz PUBG oynayan biri demekki battle royale seviyor demektir. Daha iyi bir battle royele oyun çıkarsa tabiki oynarız. Bu daha iyi bir iphone çıkınca hemen satın almak gibi birşey

daha iyi iphone değil daha kötü iphone çıkıncada hit oluyor sanırım bu oyun erken erşimde zaten bu tür oyunların hepsi erken erişim hiç çıkış yapan yok neymiş efendim bu şekilde oyunu oyuncuların istediği gibi ayarlaya biliyorlarmış ,ben fifa oynamayı seviyorum , ozaman bütün futbol oynlarını da sevecem demektir peki ozaman neden hiç pes oynamıyorum...oyunlar gelişiyor fakat bu tür oyunlar hiç gelişmiyor bizde buna digital çöplük diyoruz

• oyun erken erişimden belirlenen tarihte çıkmayacak. 6 ay demişlerdi diye hatırlıyorum, bilen varsa link atsın lütfen. aklı başında hiçbir yapımcı oyunu erken erişimden bu kadar kısa sürede çıkartmaz.

edit: gece modu gelse keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 15 Haziran 2017; 20:18:49 >
  • Full sürüm için tarih vermiyorlar. Gamespot röportajında full sürüm için belli bir tarih olmadığını yakın zamanda söylediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Full sürüm için tarih vermiyorlar. Gamespot röportajında full sürüm için belli bir tarih olmadığını yakın zamanda söylediler.

erken erişimden çıkacağı tarihi yazan bir şeyi okuduğuma adım gibi eminim. şu an bulamıyorum, belki de kaldırdılar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nisan2005

quote:

daha iyi iphone değil daha kötü iphone çıkıncada hit oluyor sanırım bu oyun erken erşimde zaten bu tür oyunların hepsi erken erişim hiç çıkış yapan yok neymiş efendim bu şekilde oyunu oyuncuların istediği gibi ayarlaya biliyorlarmış ,ben fifa oynamayı seviyorum , ozaman bütün futbol oynlarını da sevecem demektir peki ozaman neden hiç pes oynamıyorum...oyunlar gelişiyor fakat bu tür oyunlar hiç gelişmiyor bizde buna digital çöplük diyoruz

sen hangi oyunları dikkate alarak söyledin bilmiyorum ama bu oyunu sürekli geliştiriyorlar. hızlı şekilde. geçenlerde youtubede son 7 ay önceki halini gördüm berbattı. ama aynı tarzda aynı kalitede daha iyi bir oyun gelirse tabiki onu oynarım. bu arada bende 2011 den beri sadece fifa oynuyorum. çünkü daha interaktif daha online ve daha gerçekçi. sende pes yerine fifa oynuyorsan demekki fifayı daha çok beğeniyorsundur.

• FPS arttırmak için yöntem var mı beyler? düşük-orta ayarlarda 40-60 arası gidip geliyor fps ama tab a falan basarken biraz kasma yaşıyorum nedense.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.