Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeniVarya

I7 3630qm işlemci 745m ekran kartı 8gm ram oynatır mi

full very low da 30-35 fps alırsın
  • Uzunca Bir süre indirime girmeyecek pubg için
    PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS 4NGame'de sadece 60₺
  • 2 yeni map hakkında konuşuluyordu gelecek vs diye. Ne zaman geleceği belli mi ?
  • 8gb ram i75500U 2.4ghz up to 3.0ghz gt940m ile kaç fps alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IWexios

8gb ram i75500U 2.4ghz up to 3.0ghz gt940m ile kaç fps alırım

sanırım sisteminiz laptop. İşlemciniz fena değil ancak gt 940m çok iyi bir ekran kartı değil. gtx 950m veya gtx 850m olsa iyi olurdu. Bu sistemle alabileceğiniz fps 35-40 arasıdır.
  • Playerunknown’s Battlegrounds'ın yeni silahı.

Yeni silahın ismi ise Glock 18-C. Temmuz ayında geleceği söyleniyor.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n7d7pep -- 20 Haziran 2017; 14:47:25 >
  • Dün gece yatmadan Squad olarak son bir el oynamak için oyuna girdim. Uçaktan atladık squad'taki 3 kişi benden biraz uzak bir yere iniş yaptı, ben de loot yaptım. İyi niyetle araç arayıp bulup yanlarına gittim.

Ve 10-15 saniye sonra beni vurdular, eşyalarımı loot edip arabayı alarak gittiler. Oyundan çıkmayıp Steam profillerine baktım 3 arkadaş olarak birlikte oynuyorlarmış. Olayın saçmalığı zaten bariz. Madem üç kişi oynayacaksız random seçeneğini kapat.

Olayın diğer boyutu takım aradaşını öldürmenin cezası var mı? Bildiğim kadarıyla şu an yok. PUBG'nin kendi forumlarına da yazdım. Dikkate alınır mı, görülür mü bilmiyorum ama sinir bozucu bir durumdu.
  • GobliN kullanıcısına yanıt
    Rank'a etki ediyor fakat ranki takan kac kişi var

Malesef öyle kişiler var, bazi kisiler de cok arkadascil ve eglenceli oluyorlar.

• Geçen ilk 3 e girdim. Birisi uzaktan bi yerden tek attı bana nereden vurduğunu göremedim sinir oldum. Keşke şu oyunda solo girdigimiz zaman killcam falan olsa.

• kill cam gelecek ama ne zaman belli değil.
  • Bu ay gelecek aylık güncelleme ile oyuna eklenecek. Ayrıca bu yeni pistolda semi/full atış seçenekleri olacak ve red dot takılabilecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Rank'a etki ediyor fakat ranki takan kac kişi var

Malesef öyle kişiler var, bazi kisiler de cok arkadascil ve eglenceli oluyorlar.

Evet çoğunluğu çok iyi zevkli, eğlenceleri insanlar da işte bir bu deyyuzlar denk geldi dün gece.
  • Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum fakat erken erisim olduğu icin kasma donma yapıyor gtx 970, intel i7 6700 sistemlerde bile o yüzden sormak istedim.

Amd fx8320

8 GB RAM

R9 380 4 GB

W10

Hangi ayarlarda ortalama kaç fps alırım?

• Şöyle oyunlarda killcam neden olmaz zaten anlam veremiyorum.En azından bu herifler güncelleme ile eklemeyi akıl ettiler.En kısa zamanda eklense bari.
  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    Killcam olayını ben de düşündüm ama aynı oyundaki arkadaşına direk düşmanın yerini ifşa etmemek için yapmamışlardır diye düşünüyorum. Ölünce nerden öldüğümüzü anlayamadığımızda delirsek de mantıklı bir açıklaması var. Belki oyun tamamen bitince 1. Belli olunca izlenebilse güzel olabilirdi.

• PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)
  • Arkadaşlar lütfen bilgili birisi varsa bilgilendirir mi ? Bu sistemle rahat oynayabilir miyim ?

Amd fx6300 3.76 ghz
    Amd r7 265 2gb 256 bit ekran kartı
    Kingston 8gb 1600mhz ram
    120 gb ssd
  • hellfire777 kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı sisteme sahip arkadaşım var,oynamasına oynarsınız ama keyif alamazsınız.30-40 yer yer 10 fps lere çakılıyor.

• hellfire777 kullanıcısına yanıt
    valla 1 tel ekran kartımız farklı 7850 var bende cok da rahat oynuyorum 50fps de en dusuk gordugum 45 265 nasıl bır kart bı fıkrım yok ama bende durum bole
  • 1.5 gb patch gelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.