Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al bendende okadar, adamı tarıyorum adam düşmüyor, adamın bana ateş ettiğini bile duymadan yada bazen tek mermi sesi geliyor tak düşüyorum, duvar arkalarında ölmeleri saymıyorum bile. Bu hafta göya serverlara el atılacaktı gene hüsran oldu. Hem serverları düzeltmeliler hemde Türkiye lokasyonlu server açabilme imkanı tanımalılar 100pingle 15pingli adamlara karşı oynamak hiç adil değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPTAN3K

Al bendende okadar, adamı tarıyorum adam düşmüyor, adamın bana ateş ettiğini bile duymadan yada bazen tek mermi sesi geliyor tak düşüyorum, duvar arkalarında ölmeleri saymıyorum bile. Bu hafta göya serverlara el atılacaktı gene hüsran oldu. Hem serverları düzeltmeliler hemde Türkiye lokasyonlu server açabilme imkanı tanımalılar 100pingle 15pingli adamlara karşı oynamak hiç adil değil.

aynen öyle. pusuyorum örneğin. adam önümdem geçiyor. çalıların arasından çıkıyorum. adama sakince heyecan yapmadan red dot ile 4 tane sıkıyorum. 4 tane kan çıktığını görüyorum. sonra adam dönüyor tek mermi sesi duyuyorum. ölmüşümmm.... sadece tek mermi sesi. adam sanki dönmüş bana aimi almış beni taramışta oyun bana gerçekleşen o anın en son 0,5 sn yi gösteriyor gibi... sadece öldüğüm son mermi anını görebiliyorum. bu olay öncesindede 20 dk loot yapmışım. 8x ve kar98 bulmuşum. içimden top 10 garanti. birde alan bana daralırsa 1. cilik garanti diye düşünürken bu şekilde server yüzünden ölmek insanı çileden çıkartıyor. oyun sürem 200 saati geçti. ilk başlarda oyunda yeni olduğum için lagın pek farkında değildim. olması gereken buymuş gibi hissediyordum. ancak tecrübe kazandıkça oyunu oynadıkça serverlarda lag sorunu değil serverların leş olduğunu anladım.

• quote:

Al bendende okadar, adamı tarıyorum adam düşmüyor, adamın bana ateş ettiğini bile duymadan yada bazen tek mermi sesi geliyor tak düşüyorum, duvar arkalarında ölmeleri saymıyorum bile. Bu hafta göya serverlara el atılacaktı gene hüsran oldu. Hem serverları düzeltmeliler hemde Türkiye lokasyonlu server açabilme imkanı tanımalılar 100pingle 15pingli adamlara karşı oynamak hiç adil değil.

bu oyun TR için bir kaç gömlek büyük olduğunu düşünüyorum. kaç kişide bu oyunu kaldıracak pc var yada fps oyun sever kaç kişi bu oyun için yeni pc toplayabilir. Doların durumu ortada. TR lokasyon bence hayal. Ama oyun ne zaman cs go gibi bir optimizasyona ulaşır o zaman oyuncu sayısı 4-5 kat artar bu şekilde lokasyon hayalimiz mümkün olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 4 Haziran 2017; 19:23:2 >

• Bu ay içinde server performansına yoğunlaşacaklardı. Büyük bir ihtimalle aylık güncellemede düzelme olur onun dışında gelen güncellemelerde sorunun düzeleceğini sanmıyorum. NA de hala stabil şekilde oynayabiliyorum, güncellemeden sonra EU ya hiç girmedim durumu ne bilmiyorum. Güncellemeden sonra fps dropları yaşamaya başladım ve uçakta donma yaşıyorum ama bu sorunları başkalarıda yaşıyormuş. Donma üzerine çalışıyorlarmış, fps drop yaşayanlar içinse geçen sistemlerini raporlamaları için link paylaşmışlardı sorunu çözmeye çalışacaklarmış. Ayrıca oyunun konsola gelip gelmeyeceği, yeni kıyafetler,silahlar ve haritalar için geliştirici firmanın düşüncelerini merak ediyorsanız gamespot un yakın zamanda paylaştığı yazıyı okuyabilirsiniz.

https://www.gamespot.com/articles/playerunknown-discusses-battlegrounds-console-vers/1100-6450499/?ftag=GSS-05-10aab8e&utm_campaign=trueAnthem%3A%20Trending%20Content&utm_content=59339adb19694a00077cd80a&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En azından deticated server olayını getirseler 1 tane de olsa server açar orda oynarız.
  • http://pubg.disquse.ru/ burdan pinginizi görebilirsiniz. her ping tuşuna bastığınızda pingler arasında 30-100 ping arası fark oynuyor. pinglerin bu kadar değişken olması serverların cort olduğunu gösterir. 80 ile 300 arası değişen ping den ziyade 200 sabit ping herzaman daha az paket kaybı ve stabil bağlantı demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 4 Haziran 2017; 23:45:26 >
  • NA, EU squad giriyorum solo herkes farklı biryere atlıyor kimseden ses çıkmıyor. 10 oyunda 1 kere adam gibi konuşan oynayan takıma denk geliyorum o da genelde NA de oluyor ama denk gelene kadar çileden çıkıyorum. 4kişi girip hiç haritada buluşamıyoruz, birisi zaten kesin direk oyundan çıkıyor, diğeride 10dk oynayıp afk kalıyor çember gelip öldürüyor. Kalan tek kişininde yanında dolaşıyorum ama ne bir gel silah buldum gel plan yapalım filan yok kafasına göre oynuyor. Tamam diğer oyunlarda anlarım normaldir kötü tkaım gelmesi ama bu oyunda böyle bir diretme yok solo gir duo gir niye squad giriyorsunki takım olarak oynamayacaksan.

Takım yapalım birlikte girelim diyen varsa eklesin, 27 yaşındayım ancak akşamları ve gece girebiliyorum, solo zevki çıkmıyor oyunun takım olup muhabbet ede ede oynamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

NA, EU squad giriyorum solo herkes farklı biryere atlıyor kimseden ses çıkmıyor. 10 oyunda 1 kere adam gibi konuşan oynayan takıma denk geliyorum o da genelde NA de oluyor ama denk gelene kadar çileden çıkıyorum. 4kişi girip hiç haritada buluşamıyoruz, birisi zaten kesin direk oyundan çıkıyor, diğeride 10dk oynayıp afk kalıyor çember gelip öldürüyor. Kalan tek kişininde yanında dolaşıyorum ama ne bir gel silah buldum gel plan yapalım filan yok kafasına göre oynuyor. Tamam diğer oyunlarda anlarım normaldir kötü tkaım gelmesi ama bu oyunda böyle bir diretme yok solo gir duo gir niye squad giriyorsunki takım olarak oynamayacaksan.

Takım yapalım birlikte girelim diyen varsa eklesin, 27 yaşındayım ancak akşamları ve gece girebiliyorum, solo zevki çıkmıyor oyunun takım olup muhabbet ede ede oynamak istiyorum.

istedikten sonra squad olarak muhabbet ederek oynayacak çok türk bulabilirsin. facebook grubları, steam grubları, forumlar yine bu konu altında squad için pm atmış en az 50 cevap vardır.

• bu oyun neden bir anda popüler oldu, inceledim çöpten farksız ve sorunları da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

bu oyun neden bir anda popüler oldu, inceledim çöpten farksız ve sorunları da cabası.

çöp oyun gta gibi olur, last of us gibi olur. saçma sapan komik bile değil diğeri de ağır ağlak heyecan yok korku yok aksiyon yok. al sana çöp.
    bu oyun öyle değil ama; bir defa loot olayında çok dikatli olman lazım. hangi ekipnam hangisiyle uyumlu olur. tam bir beyin fırtınası. zeka geliştirir. taktik lazım, sonra aksiyon var reflex gelitirir. adrenalin var vücut hormonlarını harekete geçirir. pc başındasın ama aynı zamanda fiziksel aktivite tavan düşün.. hangi oyunda var bu. ayrıca yok oyunda sorun var yok bug var falan geçin bunları; mesela oyunda donma mı var, hemen bilgisayar ayarlarından ve donanımından çözmeye çalışıyorsunuz. yani bilgisayarınızı tanıyorsunuz, pratik oluyor.

• Beograd kullanıcısına yanıt
    Bende katiliyorum coguna kesinlikle mükemmel bir oyun yani bir oynayan tadını alan geri bırakamıyor ama oyundaki sorunlar konusunda cok katilamicam. Tamam güzel oyun ama türkiyedeki ortalama bilgisayarlarla oynanabilinecek bir oyun degil o yuzden o kadar akıcı olmuyor. Serverlerde laglı delaylı zaten o konudan hic bahsetmicem. Ha bunlar daha iyiye gitmez mi gider güzel olur. Ama burada oyunu yerip cok kotu buglu şöyle böyle diyenlere aldırıs etmeyin. Adam buglu rezil hüsran bir oyun diyor ve kendisi oyundan çıkmıyor Böyle ilginç bir cazibesi var işte

• Oyun bittiğinde akıcılığı counter strike servlerarı gibi olursa bu oyun uçar gider. Oyunda şuan sorun çok ama hiçbizaman çöp dedirtecek bir oyun olmadı.
    Gönül isterdiki far cry grafiklerinde bu oyunu oynamak ama ilerleyen senelerde bu tarz oyuna diğer firmalarda yönelirse buda uzak ihtimal değil.

Ayrıca beograd nickli arkadaş güzel açıklamış :)
  • MrWyatt kullanıcısına yanıt
    Son cümleye katılmamak elde değil :D
    Bu oyun her round yep yeni bir heyecan. Bunun sebebi her seferinde karşında gerçek oyuncular ve farklı varyasyonlar "endless possibilites" tarzında her seferinde yeni bi heyecan yaşatıyor.
    Oyunda ne kadar sorunda olsa delirip tekrar matchmaking yapıyorsun, biraz sakinleşip oyuna geri dönüyorsun. Dediğim gibi oyun tamamlandığında tüm sorunlar çözüldüğünde şahane bir oyun olacak.
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    dayz ve h1z1 aklıma geldikçe hiç de uçacak gibi durmuyor
  • Steam:QuadrantShadow , duo veya squad girmek isteyen varsa girebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 5 Haziran 2017; 15:13:36 >
  • quote:

Bu oyun her round yep yeni bir heyecan. Bunun sebebi her seferinde karşında gerçek oyuncular ve farklı varyasyonlar "endless possibilites" tarzında her seferinde yeni bi heyecan yaşatıyor.
    Oyunda ne kadar sorunda olsa delirip tekrar matchmaking yapıyorsun, biraz sakinleşip oyuna geri dönüyorsun. Dediğim gibi oyun tamamlandığında tüm sorunlar çözüldüğünde şahane bir oyun olacak.

oyundaki sorumlar beni delirtiyor. pc başından kalkıyorum. bir daha oynamam düzelene kadar diyorum. aradan 15 dk geçiyor. yine oyunun başına geçip readye basıyorum. 205 saat söve söve oynadım. ne silebiliyorum. nede vazgeçebiliyorum. oyunun inanılmaz bir cazibesi var. birde sorunlar çözülse bal kaymak olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 5 Haziran 2017; 15:49:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nisan2005

quote:

oyundaki sorumlar beni delirtiyor. pc başından kalkıyorum. bir daha oynamam düzelene kadar diyorum. aradan 15 dk geçiyor. yine oyunun başına geçip readye basıyorum. 205 saat söve söve oynadım. ne silebiliyorum. nede vazgeçebiliyorum. oyunun inanılmaz bir cazibesi var. birde sorunlar çözülse bal kaymak olacak.

hocam oyun ps4 e ne zaman gelecek acaba?
    ben sadece oynanış videolarını youtubedan izliyorumda. pc'm yok.

Tarih belli değil. Planları var ama öncelik sırası diğer planlarına göre daha düşük. Bir önceki mesajımda gamespotun röportajını okuyabilirsin.

Hocam 1-2 yıl gelmez bence yani cok fazla konsola beklemeyin

• https://www.youtube.com/watch?v=jspC-TtXRlg

Şu videodaki ilk saniyelerde geçen olayları aynen yaşıyorum :D
    Yinede ready ye basıyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.