hayır hocam var. Yani geçen sefer sınır olmasaydı çok daha fazla almam gerekiyordu quizlerden ep. Her bölgenin belli bir sınırı var sanırım 6400 falandı. |
PUBG [ANA KONU] (718. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hangi bölgeden en çok puanı alırsanız o puan geliyor. Geçen sezon öyle olmuştu sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 8 Kasım 2020; 2:42:26 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Galiba haklısınız o halde Avrupa harici uğraşmayacağım cevaplar için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SLR 200.000 ep bence en az 50 TL si var
-
https://emea.battlegrounds.pubg.com/pubg-extra-life-weekend-participating-partners/
Bu yayıncılarda drop etkin. ekstra bunları 45dk izleyince bi kutu atıyormuş. pubg kanalını izleyince attı hergün bi tane atıyormuş max sanırım.
-
M4 Full Autumun alırken veren kutudan veriyorlar. Çöp yani 3 günlük item çıkıyor. Piena Luna seti sadece sınırsız fakat ben 20ye yakın kutu açmıştım çıkmadı.
-
30k Espor puanı yaptım dün gece .Bu gün apac oynanıyor bütün maçlar açık bedava oylama kuponu vermedi beyler haberiniz olsun sadece tek kupon veriyor ücretsiz galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 8 Kasım 2020; 15:0:2 > -
Verilcek yazıyor sayfasında hocam düşürmesi daha Zor heralde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmiyorum hocam vermedi bana 7 saat önce 30k Espor puanını topladım sabah apac maçlarını izledim gene düsmedi. Dediğin gibi zor olabilir onu bilemem
-
İzlemeye devam verir elbet,bir önceki PCS te ortalarda vermişti.
-
Daha çok izlensin diye düşündüm ama chatte izleyerek 30k ep kazanın dışında bişey demiyor vermezse şaşırmam valla, bu arada kod girerek kuponu aldım sonra 3 tane daha kod yakaladım chatten sandık verdi scar çıktı süresiz galiba bu sandıklar sınırsız heralde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nerden veriyor ki kodları dün aksam banada vermiş bir tane yayından sandık açtım 2 günlük eşya verdi ben kod falan girmedim ama
-
bu yayindan çıkan kodları girince etkinliğe zaten katıldınız diyor ama sandık veriyor sanırım 3 tane kod girdim 3 tane sandık verdi bana izlediğim için mi verdi onu sanmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: devulationsbu yayindan çıkan kodları girince etkinliğe zaten katıldınız diyor ama sandık veriyor sanırım 3 tane kod girdim 3 tane sandık verdi bana izlediğim için mi verdi onu sanmıyorum.
sandıktan çıkanlar süreli değilmi ? başladığı günden beri izliyorum daha 30k bile olmadı sadece 1 tane kupon kodu girdim diğerlerini girdiğimde zaten etkinliğe katıldınız diyor
-
partner kodu bulup giren varmı aranızda ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4Yankeesandıktan çıkanlar süreli değilmi ? başladığı günden beri izliyorum daha 30k bile olmadı sadece 1 tane kupon kodu girdim diğerlerini girdiğimde zaten etkinliğe katıldınız diyor
Alıntıları Gösterbu chatte milletin yazdığı kuponlar nerden buluyorlar bilmiyorum kodu girince kod başarılı diyor ancak kupon sayısı artmıyor ama sandık geliyor envantere 3 sandığın 2sinden süreli çıktı scarl silahında süre yazmıyor ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: devulationsbu chatte milletin yazdığı kuponlar nerden buluyorlar bilmiyorum kodu girince kod başarılı diyor ancak kupon sayısı artmıyor ama sandık geliyor envantere 3 sandığın 2sinden süreli çıktı scarl silahında süre yazmıyor ama
Alıntıları Göstervallaha kod ekrana gelir gelmez direk yazıyorum sadece bu etkinliğe katıldınız diyor kutu falan vermiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4Yankeevallaha kod ekrana gelir gelmez direk yazıyorum sadece bu etkinliğe katıldınız diyor kutu falan vermiyor
Alıntıları Gösterbu chatte verilen kod partner kodu falan diyolar hocam ekrandakinden farklı benim şansıma denk geldi çok garip işler dönüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: devulationsbu chatte verilen kod partner kodu falan diyolar hocam ekrandakinden farklı benim şansıma denk geldi çok garip işler dönüyor
Alıntıları Gösterchatte fake kod çok dönüyor diye bakmıyordum modaretörler falanmı yazıyor kodu
-
Yo normal millet yazıyor nerden buluyorlar bilmiyorum ama doğru kod çıkıyor bende hep chatten kovalıyorum bana daha kolay geliyor apac maçlarında thland pubg kanalı izliyorum ordan bulduyum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X