vallaha kod ekrana gelir gelmez direk yazıyorum sadece bu etkinliğe katıldınız diyor kutu falan vermiyor |
PUBG [ANA KONU] (719. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4Yankeevallaha kod ekrana gelir gelmez direk yazıyorum sadece bu etkinliğe katıldınız diyor kutu falan vermiyor
Alıntıları Gösterbu chatte verilen kod partner kodu falan diyolar hocam ekrandakinden farklı benim şansıma denk geldi çok garip işler dönüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: devulationsbu chatte verilen kod partner kodu falan diyolar hocam ekrandakinden farklı benim şansıma denk geldi çok garip işler dönüyor
Alıntıları Gösterchatte fake kod çok dönüyor diye bakmıyordum modaretörler falanmı yazıyor kodu
-
Yo normal millet yazıyor nerden buluyorlar bilmiyorum ama doğru kod çıkıyor bende hep chatten kovalıyorum bana daha kolay geliyor apac maçlarında thland pubg kanalı izliyorum ordan bulduyum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: devulations
Yo normal millet yazıyor nerden buluyorlar bilmiyorum ama doğru kod çıkıyor bende hep chatten kovalıyorum bana daha kolay geliyor apac maçlarında thland pubg kanalı izliyorum ordan bulduyumplayerign kanalından kaptım 1 tane daha kod şimdi sadece yayından kaldıda kime verecez avrupa çok yakın şuan tek favorim soniqs gibi
-
oylama kodumu onlar yoksa başka kod mu ?
-
oyunu yaklaşık 6 aydır oynamıyordum
bugün girdiğim de ping epey yüksek geldi
sizlerde ping nasıl ?
-
Oylama
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Comingoyunu yaklaşık 6 aydır oynamıyordum
bugün girdiğim de ping epey yüksek geldi
sizlerde ping nasıl ?
40-50 arası
-
Beyler herkese merhabalar. İmzamdaki sistem bileşenleri ile 4-5 aydır Steam Pubg oynuyorum. Açıkcası oyunda biraz yeniyim ve pc bileşenleri konusuna çok hakim biri değilim. Son 2 gündür yaşadığım garip bir olaydan bahsetmek ve yardım almak istiyorum.
Arkadaşlar ile hemen hemen her akşam 3-4 saat arası oyunu oynuyoruz hiç sıkıntısız. İmzamdaki sistem ile bütün ayarlar ultrada 1080 çözünürlükle 130-150 fps alıyordum. CPU ve GPU sıcaklığı ise 65 i geçmiyordu hiç. Lakin evvelsi gün oyundayken pc 2 kere reset attı kendi kendine. Daha öncede çok nadir bir kaç kez olmuştu. Malum oyun sıkınıtıları olan bir oyun. Sonra oyunu bir açtım oyunun bütün ayarları sıfırlanmış. Yaptığım tuş atamaları , ses ayarları grafik ayarları gibi. Sanki oyunu sıfırdan kurmuş gibi. Neyse eski görüntü ayarlarını yapıp oyuna girdim. Oyun aşırı kasıyor. Her şey ultrada 130-150 arası aldığım FPS 80 lere indi, neredeyse yarı yarıya. Kasa içi sıcaklığım ise hem GPU ve CPU 65 den 75 e çıktı ikisi de. Sonra görüntü ayarlarını ultradan yükseğe indirdim yine olmadı .Bir tık daha indirdim normale döndü ama sıcaklıklar aynı 75 lerde geziyor. Oyun biraz daha oynanabilir oldu ama yine takılmalar oluyor 2 kademe ayarları düşürmeme rağmen.
Yukarıda da dediğim gibi teknik konulara çok hakim olan biri değilim sizce ne olmuş olabilir bu resetten sonra. Bambaşka bir pc oldu. Ekran kartı güncellemelerim falan kontrol ederim sürekli güncel yani. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler, saygılar.
-
Oyunda şuanda hiçbir sıkıntı yok tamamen donanımsal sorun yaşıyorsun.
Ramler için yaptığın oc'yi geri çek.
Tavsiyem işlemci ve ekran kartı macununu yenilemen. Umarım sorunun düzelir.
-
Cevabınız için teşekkürler öncelikle.
Sistemim daha çok yeni sayılır ekran kartım ve işlem sıfır olarak 4 ay önce aldım. 4 ayda macun yenilemek normal mi bilmediğim için soruyorum ?
Ramleri OC yapmadım yani pc yi ilk kurduğumda biosta normal olan 3200 mhz ye çıkarttım onu mu kastediyorsunuz?
-
Beyler bu yayını izlerken ganimet etkinleştirildi yazısı çıkmıyor bu sorunu nasıl çözeriz?
-
aynen onu kastetmiştim,
her akşam saat 1lere kadar oynuyoruz sıfır sıkıntı yazılımsal yada donanımsal sıkıntınız var.
-
Epeydir oynamıyordum :)
-
Ne şaibeli vuruşu bildiğin aimlock var herifte
-
Aferim hocam büyük resimi görmüşsün
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sen niye gocundun ki youtube daki adamın başlığı rezalet,şaibeli vuruşlar diye başlık atmış.Kanal seninse orasını bilemem :)
-
Videonun üzerinde "Epeydir oynamıyordum :)" yazmışım. Farketmemişsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kupon var bir düşürürsem 3 olacak 3 tane garanti takım bul işin yoksa.
Edit:Aynı takıma 3 kere verebilir miyiz acaba geçen sene kazandırdı bize apac gene oradan çıkar bir koparan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmin -- 11 Kasım 2020; 13:50:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X