bu partner kodların bi limiti varmı bilen varmı ? örnek 10000DAYS kod dağıttı aldık sonra rüstem dağıttı aldık bunlarında bi limiti varmı yoksa limitsiz mi ? |
PUBG [ANA KONU] (721. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: helll_599bu partner kodların bi limiti varmı bilen varmı ? örnek 10000DAYS kod dağıttı aldık sonra rüstem dağıttı aldık bunlarında bi limiti varmı yoksa limitsiz mi ?
bilmiyorum hocam olabilir limiti ama denemek lazım ben ne kod görürsem deniyorum valla :D
-
aynen bende denedim pubg chatte biri attı partner kodu çıktı 1 bilet vardı 2 oldu kodları girmek lazım dediğin gibi :)
-
kodu buraya atsanız denesek bizde :D
-
F5KXN462Y7Q7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 14 Kasım 2020; 14:7:50 > -
kod hakkın rahmetine kavuşmuş :D
-
kodların ömrü kısa malesef twitchde izleyip kolayca alınıyor çetten gördüğünüz kodu deneyin bir tanesi doğru çıkıyor ama bir kod aldıktan sonrası şans işi yayıncı kodu çıkarsa 2.yi alırsınız
-
yayından kupon düşüren varmı ? kimisi sadece 30k ep düşecek diyor
-
düşmüyor hocam 8 gün oldu ben 30k puan kasalı o vakitten beri yayınların hepsi açık ne gelen var ne giden
-
Player ign discord kanalına yazmışlar kupon düşmeyecek diye. Allahtan 2 kupon kaptık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aynen bende gördüm acaba denesek 3 üncü kuponu verir mi :)
-
sonic le devine bastım ben geçen senede bunlar kazandırdı yamulmuyorsam.
-
LG Divine bugün biraz batırdı ama yarın basarım ben de duruma göre.1 oy soniqs diğer 2 oy beklemede bakalım.
-
Başlamak üzere. Bu sezon pek takip edemedim bakalım bundan sonra şansımıza ne çıkarsa.
-
başka partner kodu var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patren
10000days yayın başlığına yazıyor kod verirken, kolayda alınıyor kod.
Mithrain kekosu ise random atıyor yayınlarına.Şu an 10000days'in yayınını izliyorum kodu nasıl paylaşıyor eleman.
-
Yayın başlığına yazıyor brom.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PatrenYayın başlığına yazıyor brom.
Sanırım bu sefer dağıtmıyor. Denk gelmedim.
-
hangi kanalda hocam
-
https://discord.com/invite/pgzXqm2e
Hocam bu kanalın e-sports bölümüne atıyorlar arada partner kodunu bir bak istersen.Ben öyle aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X