bi cacık attıkları yok oraya hocam boş boş rusça konusuyorlar :) :) ben partner kodunu pubg chat'te yakalamıştım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 15 Kasım 2020; 14:8:40 > |
PUBG [ANA KONU] (722. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
4-5 kişi oradan aldık biz,sonlara doğru kalmamış olabilir.Spreezy nin kodunu aldım ben mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 15 Kasım 2020; 14:31:35 > -
APAC GG büyük ihtimal bu sefer birinci şampiyon olamayacak.
-
ortalık iyice kolej fak fest oldu
-
bu sene izlerken free kupon yok mu 2000 de geldi 3 kere hala kupon yok ortada
-
-
O konuda bir karışıklık var, steam sayfasında verilecek diye yazıyor ama vermediler kuponu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DRAGUTO konuda bir karışıklık var, steam sayfasında verilecek diye yazıyor ama vermediler kuponu.
bende anlamadım tek kuponla kaldık iyi mi :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigitbende anlamadım tek kuponla kaldık iyi mi :D
Alıntıları GösterYanlış takıma da bastık mı tamamdır bu sezonu boş geçmiş oluruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MoÇüYanlış takıma da bastık mı tamamdır bu sezonu boş geçmiş oluruz.
Alıntıları Gösterhiç sorma napcaz :D
-
Teşekkürler hocam burdan alabildim partner kod sonunda.
-
Kış indirimleri yaklaşıyor. Tahmini iyi yapmak lazım, indirim zamanında bakiyeye çevirmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 15 Kasım 2020; 21:50:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NeotheSaviorTeşekkürler hocam burdan alabildim partner kod sonunda.
Kodu ilk defa mı aldınız ya da 2. kez mi? Ben yarım saattir bakıyorum hangi kodu denesem etkinliği katıldınız diyor. 2. alan arkadaş şansına aldı heral :D
-
İki çeşit koduda atıyorlar hocam demin partner olana denk geldim kupon sayısı 2 oldu.
-
2 kod olsada bişey yaramaz artık amerikadan başka favori takım yok.
quote:
Orijinalden alıntı: NeotheSaviorİki çeşit koduda atıyorlar hocam demin partner olana denk geldim kupon sayısı 2 oldu.
Denedim ama hep aynı şansa denk getirmek lazım.
-
Finallere kalamayan da codemarco geldikten sonra 1. Oynuyor codemarco hileden ban yerse şaşırmam.
DHPX9ASEMYKH beyler kullanın hemen ben aldım 2. kodu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 15 Kasım 2020; 23:46:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MoÇü
Kış indirimleri yaklaşıyor. Tahmini iyi yapmak lazım, indirim zamanında bakiyeye çevirmek için.2.kodu nerden alcaz reis :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigit2.kodu nerden alcaz reis :D
Alıntıları GösterDHPX9ASEMYKH hemen al. Ben bundan aldım 2. kodu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 15 Kasım 2020; 23:47:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X