Boşa para verip almayın kupon için zaten skinlerde para etmiyor.. Pubg bitti :D Yayın izleyerek kod +1 de izleyerek alın işte yeter. |
PUBG [ANA KONU] (717. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yayını izleyerek drop olarak nasıl düşüyor arkadaşlar.ben farkedemedim.nerede gösteriyor gelip gelmediği
-
https://accounts.krafton.com/login sitesinden steam ve twitch hesaplarını bağlıyacaksın + twitchden de steam hesabını.
-
Bu fiyatlarla zaten almam da, yarı fiyatına gcoin alabilseydik ak nin olduğu 3 lü seti alabilirdim. 3 tane çıkan kupon verdiğim parayı karşılardı herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu arada oynuyorum, amatör bir şeklide. Daha önce yerdeki silah eklentilerinin üzerine gelince takılabilir olanları silahın üzerinde gösteriyordu.
Oyuna son girdiğimde bu özellik kapanmıştı, ayarların hepsini denedim ama açamadım. Kalktı mı acaba bu özellik yoksa ben de mi bir sorun var.
Zaten yavaşım oyunda, bir de bu durum iyice yavaşlatıyor beni henüz eklentilere hakim olmadığım için.
Devam ediyor o özellik,öyle bir ayarı var mı bakmak lazım
-
dediklerini yaptım hocam sağol zahmet ettin fakat biletin geldiği nerede gözüküyor nasıl anlıyacağım bilet geldiğini sadece puan geldi diye gösteriyor cunki
-
Oyun içi dropları hesap linki ile etkinleştirin diyor hesaplar bağlı zaten supporta yazdım hiç yardımcı olmadılar siz çözümünü biliyor musunuz? Neden ganimet etkinleştirildi yazmıyor
-
Şu linkten aşağıda "check account " a basıp kontrolünü yapabilirsin.
https://event.pubgesports.com/en/
Steam id,twitch id kullandığın hesaplar olmalı.
Ayrıca twitch ayarlar / bağlantılar kısmında pubg hesabını kullandığın steam id gözükmeli .Şunun gibi ;
Eğer hepsi doğruysa bağlantıları kesip yeniden deneyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 6 Kasım 2020; 15:14:2 >
-
Evet gözüküyor zaten ganimet etkinleştirildi yazmıyor ama
-
Kodu ilk denememde aldım pcs2 de olduğu gibi. Pcs1 de saatlerce uğraşıyorduk kodu salisesinde girmek için :D
Quız işi azalmış gibi eskiden 5 dakikaya bir çıkıyordu sürekli.
-
3Y2Y97RBSWS9
kupon kodu aktif
-
quote:
Orijinalden alıntı: MoÇüKodu ilk denememde aldım pcs2 de olduğu gibi. Pcs1 de saatlerce uğraşıyorduk kodu salisesinde girmek için :D
Quız işi azalmış gibi eskiden 5 dakikaya bir çıkıyordu sürekli.
1 maçta 2 tane falan çıkıyodu ama 800 puan alınıyodu şimdi tek quiz 800 puan veriyo daha az uğraştırıyo, kodu bende ilk denememde kaptım sıra free izlemeyle gelende :D bi sonraki maç kaçta acaba format attım bakamıyorum pubg yüklü olmadığından
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigit1 maçta 2 tane falan çıkıyodu ama 800 puan alınıyodu şimdi tek quiz 800 puan veriyo daha az uğraştırıyo, kodu bende ilk denememde kaptım sıra free izlemeyle gelende :D bi sonraki maç kaçta acaba format attım bakamıyorum pubg yüklü olmadığından
Alıntıları Göster7'si 09:00 a.m görünüyor.
-
7-8 ay sonra ilk kez oyuna girdim. Sanhok'u geri isteyen yalnızca ben miyim acaba? Oyunda beğenilen ne varsa içine etmeyi nasıl beceriyorlar anlamıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: DRAGUTDevam ediyor o özellik,öyle bir ayarı var mı bakmak lazım
Oyun dosyalarını doğrulattım her ihtimale karşı. Ayrıca her yere baktım öyle bir ayar göremedim. Sanırım öyle bir ayar yok.
her kıtadan 1 kodmu ekleniyor
-
izlerken çıkan kodlardan maksimum 1 tane kupon alabiliyorsunuz. 1 tanede izlerken düşen droplardan kupon veriyor. Yani toplam 2 tane free kupon veriyor.
Birde bu çıkan quizlerden her kıtadan maksimum kaç point kazanbiliyoduk sınırı vardı onun. Boşuna quiz beklemeyelim sınıra ulaştıktan sonra.
-
2 tane silah skini gelmiş onlarda para etmez.
-
Hocam quizlerde ep sınırı yok, hangi serverden en yüksek puanı yaparsanız onu alıyorsunuz. Sınırı olan izlerken drop düşen ep, o da 30.000 maksimum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X