Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lusura Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.187
Cevap
125
Favori
642.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bas konuş özelliği aktif ise o şekil'de gösterir

• Fare hassasiyetinde bir ağırlık farkeden var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Fare hassasiyetinde bir ağırlık farkeden var mı?

bana çok oynak geldi sanki

• 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt

Masaüstünde, başka oyunda normal ama bundayken bir yavaşlık var. DPI ve oyundaki fare hızını hiç değiştirmediğim halde dürbüne geçince veya envanteri açınca sanki normalden daha düşük DPI seçilmiş gibi hareket ediyor.

• Erangel oynayabilen var mı?

Random haritalarda Erangel hariç %70 oranla Miramar oynamak zorunda kalıyoruz. Sanhok, Vikendi ve Karakin de hiç aşağı kalır yanı yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Masaüstünde, başka oyunda normal ama bundayken bir yavaşlık var. DPI ve oyundaki fare hızını hiç değiştirmediğim halde dürbüne geçince veya envanteri açınca sanki normalden daha düşük DPI seçilmiş gibi hareket ediyor.

Msi afterburner kur ve oyunda iken işlemci ve ram kullanım miktarını takip et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 30 Ekim 2020; 10:48:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhabalar, oyun ve steam hakkında daha yeniyim çok bir bilgim yok, size birşey danışmak istiyorum.

Oyunda bu sezondaki yeni survivor pass: highland ı almak istiyorum. Fakat steam hesabımda para yok.Forum üzerinden %20 indirim ile gift olarak satan kişiler var bunlardan alsam olur mu?

2.sorum ise şu an mesela 10 lvl. Bu premium u aldığımda . Şu ana kadar kapalı olan premium içerikler otomatik olarak açılacak mı ?(skins, emote , gcoin gibi)

• mrhusnu kullanıcısına yanıt

Gift olayı biraz problemliydi, bazen gift gönderilmiyor steamde.Pass i alırsanız atladıgınız level ödüllerini alırsınız

Bu arada random map ve son gelen haritayla beraber yıllardır süren pubg serüvenimi sonlandırdım.O iğrenç oyun motorunu değiştirdiklerinde bakarız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gio88 -- 31 Ekim 2020; 2:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gio88

Gift olayı biraz problemliydi, bazen gift gönderilmiyor steamde.Pass i alırsanız atladıgınız level ödüllerini alırsınız

Bu arada random map ve son gelen haritayla beraber yıllardır süren pubg serüvenimi sonlandırdım.O iğrenç oyun motorunu değiştirdiklerinde bakarız artık.

Cevabınız için teşekkürler . Açıkcası bende çok memnun değilim oyundan ama geceleri can sıkıntısına biraz oynuyorum.

Passi aldığımda geriye dönük ödülleri alabiliyorsam güzelmiş.

Peki gift olayını nasıl teyit ederim boşu boşuna almayayım yoska?

• İlk defa bir raporum işleme alınmış.

PUBG [ANA KONU]
  • hocam ben günde 10 kişi rahat reportluyorum bunların min. 3-4 ü banlanıyor diğerlerli ya iyi hile kullanıyor ya da makrolu. Özellikle şu solo ranked inanılmaz kanser camper ve hilecilerle dolu

• Turnuva aksam mi basliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaGLe Power

Turnuva aksam mi basliyor?

5 inde Asya başlıyor.7 sinde Avrupa diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DRAGUT

5 inde Asya başlıyor.7 sinde Avrupa diye biliyorum

Alıntıları Göster

Teşşekürler hocam.

• Erangel mapine girebilmek için 20 kez gir çık yaptım. Şaka gibi oyun PUBG [ANA KONU] 

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Güya test edip geri bildirim alıyorlarmış.Oyuncu yok,botlardan kurtarmak için yaptık diyin de inanalım.Batıp gidiyor Pubg,acilen birşeyler yapmaları lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DRAGUT

Güya test edip geri bildirim alıyorlarmış.Oyuncu yok,botlardan kurtarmak için yaptık diyin de inanalım.Batıp gidiyor Pubg,acilen birşeyler yapmaları lazım.

Bot yine var. Oyun kan kaybediyor resmen. Takım arkadaşlarım beni öldürüyor. Kaç defa reportladım bir kere bile banlanmadı. Adam gibi başka battle royal oyunu çıksa da oynasak.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Takım arkadaşın seni öldürdü ise hemen ölüm kamerasından video kaydını al youtube'a yükle ve linkini şu adresten gönder 24 saat içeirsinde %100 banlıyorlar https://emea.battlegrounds.pubg.com/2019/01/28/featured-apps-spotlight-pubg-report

• pcs 3 hakkında hiç konuşulmuyor hayret :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

pcs 3 hakkında hiç konuşulmuyor hayret :D

Sanırım herkes n11 ile meşgul PUBG [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.