Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.187
Cevap
125
Favori
641.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en fazla 19.200 puan geliyor bütün quizleri doğru cevaplarsanız

• 2 oyum olsa nlt başardım neden apac oynadınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son güncellemeden sonra emülatör oynarken harita veya Tab ile menüyü açıp kapatınca ateş tuşuna basıyor ve takılı kalıyor. bunun çözümü var mı ?

• arkadaşlar oyuna uzun aradan sonra yeniden başladım da bu espor maçlarındaki puan olayı ne nasıl kazanıyoruz ve ne alabiliyoruz onlarla ? kısaca açıklayana şimdiden teşekkürler  

• Yıl içindeki turnuva takvimini takip edin, oyunu da oynuyorsaniz illaki haberiniz olur. Bu sene için bitti, bir sonraki turnuva Şubatta mesela. Yayın izlemeden, oy kullanma, tahmin vs puan kazanıp markette belirli ürünleri alıyorsunuz, kısaca böyle.

• Arkadaşlar EPler gelmiş fakat quiz epleri hesabıma gelmemiş. Sizde de aynısı oldu mu?

• pointler yatmış m24 çanta kask tshirt aldım geçtim.

• bu pubg'nin miramar hastalığı beni sinir ediyor artık. Dün 14 kez ranked maçına girdim abartısız söylüyorum 11 miramar 2 erangel 1 sanhok geldi Bugün ise 10 maç girdim 7 miramar 1 sanhok 1 vikendi 1 erangel geldi. Miramar mapinden sıkıldım artık üst üste atıyor birde.  

• Atmin kullanıcısına yanıt

Bu itemler yine pazara çıkmamış yine düşük fiyattan satacaz kötü oldu

• Twitch'den sadece 30k gelmiş quizler eksik olabilir mi?

• Quizler büyük ihtimalle hafta yenilendiğinde yükleniyor diye biliyorum.

• Furkanİnmez kullanıcısına yanıt

yok be nolacak bu pcslerle cyberpunk aldım ben dahası kar ne gelirse artık.

• 1 m4 2 canta 2 kask aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son İtem çekme günü ne zaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 24 Kasım 2020; 11:14:6 >
  • Patren kullanıcısına yanıt

9 Aralık galiba

• Miramar güzeldir:)

@Ken Block43

• Abi gerçekten yeter boku çıktı artık ya. Bugün 10 maç oynadım 1 tane bile erangel gelmedi ya. 6 defa üst üste miramar gelir mi abi? Şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Abi gerçekten yeter boku çıktı artık ya. Bugün 10 maç oynadım 1 tane bile erangel gelmedi ya. 6 defa üst üste miramar gelir mi abi? Şaka gibi

Aynı oyunlarda yer almış olabiliriz. Bize de 6 defa üst üste miramar geldi  

Erangel gelse de alanı adaya bir atıyor zaten lobi at daha iyi. Umarım en yakın sürede düzeltirler. Erangel'den başka harita oynarsam adam değilim  

• Ben para mı aldım çıktım sizde miramar felan bir oyuna girip nerden geldiği belli olmayan kurşuna ölüp takılın gençler

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

Aynı oyunlarda yer almış olabiliriz. Bize de 6 defa üst üste miramar geldi  

Erangel gelse de alanı adaya bir atıyor zaten lobi at daha iyi. Umarım en yakın sürede düzeltirler. Erangel'den başka harita oynarsam adam değilim  

Alıntıları Göster

muhtemelen aynı oyunda yer aldık hocam. Bugün 5 maç yaptım üst üste miramar attı yine. Sanırım oyunun bana garezi var  

• 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.