Karakin haritası seçemiyoruz artik bir yolu varmı diger haritalar cok uzun oyun bitmek bilmiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PUBG [ANA KONU] (728. sayfa)
-
-
Geçen sezon tşörtler para etmemişti. Yeni eklenen kask paraşüt bunlar satılabilecek mi acaba?
Benim toplam 155.550 puanım varmış slr alamıyorum. Çoğu kişi ya 2. kuponu alamadı ya da tutturamadı slr 200 bin puan istiyor değeri büyük ihtimal çok daha fazla olacak. Yine de slr kullanıcısı ne kadar bilmiyorum ama alan kişi sayısı çok azdır.
-
Ranked tamamen şansa döndü yaw. Zonu kime atarsa o kazanıyo. Hayır bi safe atıyor oranın dışındaki herkes av oluyor. Oynayacak yer yok apaçık koşmak zorunda kalıyorsun. Eskiden böyle değildi safeler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: relling
Ranked tamamen şansa döndü yaw. Zonu kime atarsa o kazanıyo. Hayır bi safe atıyor oranın dışındaki herkes av oluyor. Oynayacak yer yok apaçık koşmak zorunda kalıyorsun. Eskiden böyle değildi safeler.Aynen örneğin ben Georgopol'a atlıyorum. İlk safe'i direk military'e atıyor.
-
Military olayı ayrı eziyet zaten hocam. Adaya attı mı zaten yol gitmekten oyun oynayamıyorsun tekneyle karşıya geçiyosun hop taaa diğer köşesine atıyor alanı ayağına kuvvet koş dur. Artık iyice cılkı çıktı.
Sonraki sezonda harita seçme yeniden gelecek diyorlardı bakalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rellingMilitary olayı ayrı eziyet zaten hocam. Adaya attı mı zaten yol gitmekten oyun oynayamıyorsun tekneyle karşıya geçiyosun hop taaa diğer köşesine atıyor alanı ayağına kuvvet koş dur. Artık iyice cılkı çıktı.
Oyuna artık bir şeyler yapmaları gerekiyor. Bu şekilde kan ağlıyor resmen. Gerçekten de öyle arabayla gitmekten koşmaktan adam vuramıyorsun oynayamıyorsun resmen. Camper'ın biri çıkıyor seni öldürüyor sonra küfür et dur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43muhtemelen aynı oyunda yer aldık hocam. Bugün 5 maç yaptım üst üste miramar attı yine. Sanırım oyunun bana garezi var
Alıntıları GösterYine bir kaç Erangel denk geliyor artık düzeldi galiba
Gençlik benim bir maruzatım var
Monitör almayı düşünüyorum 2K rahat seviyede oynatabilecek sistemim var ama hala 24.5" 75hz monitör kullanıyorum.
Monitör tavsiyesi olarak 75 hz'ten 144'e büyük fark yaşayacağım söyleniyor ancak ben bu değişikliğe artı olarak 2K ve 27" olarak desteklesem mi diyorum. Ama bakıyorum FPS oyunlarda 27" zor oluyor diyorlar.
Ne diyorsunuz bu konuda var mıdır öneri?
Konuyu aşağıdaki 2 adetle sınırlandırayım isterseniz öneri de kabul edilir :)
-
Aynı durumdan geçiş yaptım ben de yaklaşık 2 ay oluyor.Eğer bütçeniz varsa size mükemmel bir monitör önereyim konusu burada okuyun ;
Ara ara 4000 lere falan düşüyor takip edin.
Edit : 27" 2K da Pubg mükemmel oluyor onu da belirteyim.Eğer monitöre burnunuzu dayayarak oynamıyorsanız sorun olmaz,alışırsınız kısa sürede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 1 Aralık 2020; 12:51:39 >
-
Hocam bu saatten sonra 2k 144 hz olarak değiştirmen daha ileriye dönük olur, yukarıdaki hocamın dediği monitör gerçekten güzel tek eksiği kontrast oranı düşük ve birde aşırı pahalı, Bu oyun için hem güzel görüntü alayım hemde ghosting olmadan oynıyım diyorsan ips panel almalısın, va panellerde ghosting olabiliyor ben 11.11 indirimde Va panel Q27g2u monitörü 2350 liraya aldım aşırı ghosting çıktı Pubg oynanmıyordu resmen iade ettim, sonra itopyadan 4000 liraya ips Lg 27GL850 B aldım sonra itopyadan monitör alınmayacağına karar verdim iade konusunda sıkıntılı olduğu için iptal ettim, en sonda indirimlerde amazondan yine va panel msi mag271cqp aldım 2560 liraya şuan 3500 lira, bu monitörde de sıkıntı yaşarsam Va panelden kesinlikle uzak duracağım, yukarsa tavsiye edilen nano ips Lg monitörü alacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: DRAGUTAynı durumdan geçiş yaptım ben de yaklaşık 2 ay oluyor.Eğer bütçeniz varsa size mükemmel bir monitör önereyim konusu burada okuyun ;
Ara ara 4000 lere falan düşüyor takip edin.
Edit : 27" 2K da Pubg mükemmel oluyor onu da belirteyim.Eğer monitöre burnunuzu dayayarak oynamıyorsanız sorun olmaz,alışırsınız kısa sürede.
27" 2K Pubg deneyimi beni de cezbediyor açıkçası hazır sistem de el veriyorken
Ancak bahsettiğiniz bütçelere çıkmam biraz zor gibi duruyor belki Excalibur'a şans vereceğim. 27" 2K en uygun onu bulabildim ve yorumları da iyi aslında.
Yayıncılar dahil büyük çoğunluk FPS oyunlarında 24" öneriyor. İş harici vakit bulduğumda yalnızca Pubg oynasam da farklı oyun oynadığımda da büyük ekran ihtiyacı doğacak gibi sanki hem de 27" 2K keyifli olur gibi geldi.
Kafalar karışık. Monitörüme alıcı buldum duruma göre akşam satacağım
-
İkinci attığınız link full hd bir monitör bu arada.
Hocam sakın ama sakın yanaşmayın Casper'a.Bakın pişman olursunuz,paneli TN panel.Bu saatten sonra TN panel alınmaz,aman diyim.En azından VA panel alın IPS almıyorsanız.
Samsungda var AOC ta var,var oğlu var.Oturup ağlarsınız demedi demeyin :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: rustem1905
Hocam bu saatten sonra 2k 144 hz olarak değiştirmen daha ileriye dönük olur, yukarıdaki hocamın dediği monitör gerçekten güzel tek eksiği kontrast oranı düşük ve birde aşırı pahalı, Bu oyun için hem güzel görüntü alayım hemde ghosting olmadan oynıyım diyorsan ips panel almalısın, va panellerde ghosting olabiliyor ben 11.11 indirimde Va panel Q27g2u monitörü 2350 liraya aldım aşırı ghosting çıktı Pubg oynanmıyordu resmen iade ettim, sonra itopyadan 4000 liraya ips Lg 27GL850 B aldım sonra itopyadan monitör alınmayacağına karar verdim iade konusunda sıkıntılı olduğu için iptal ettim, en sonda indirimlerde amazondan yine va panel msi mag271cqp aldım 2560 liraya şuan 3500 lira, bu monitörde de sıkıntı yaşarsam Va panelden kesinlikle uzak duracağım, yukarsa tavsiye edilen nano ips Lg monitörü alacağım.Bahsettiğiniz monitörlerin hepsinin üzerine 1000 tl eklemiş
Aralık ayında indirim mi yakalasam o zamana kadar monitörsüz kalmam gerekecek. Çok alternatif var dediğiniz gibi sıkıntılı seriler de var. Düşünüp düşünüp param cebime kalsın 75 hz olsa da sorunsuz devam edeyim mi diye de sorguluyorum.
edit:bu arada yaşadığınız ghosting olayı curve monitörlerde bahsedilen bulanıklıktan kaynaklı olabilir mi?
TN panel olması beni de memnuniyet konusunda şaşırttı millet memnun ama zaten benim de bu konuda bir endişem var açıkçası.
FHD olan ürün 75'ten 144'e geçiş ürünü olarak seçtim hem IPS hem bütçe dostu diye :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 1 Aralık 2020; 13:37:43 >
-
Daha 3-5 gün önce Samsung'un efsane bir modeli 2300 lerden satıldı,model numarasını hatırlarsam yazarım.İndirim kovalayın,ama paneli TN olmayanlara bakının.
Bir de online alacaksanız amazon.com.tr,yoksa mağazalardan almaya bakın.Sonradan iade konusunda sıkıntı yaşamazsınız,malum ölü piksel vs çıkabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DRAGUTDaha 3-5 gün önce Samsung'un efsane bir modeli 2300 lerden satıldı,model numarasını hatırlarsam yazarım.İndirim kovalayın,ama paneli TN olmayanlara bakının.
Bir de online alacaksanız amazon.com.tr,yoksa mağazalardan almaya bakın.Sonradan iade konusunda sıkıntı yaşamazsınız,malum ölü piksel vs çıkabilir.
Hatırlarsanız paylaşırsanız çok sevinirim. Ben kovalamaya devam edeyim.
Teşekkürler.
Konuyu da saptırdık artık kusura bakılmasın lütfen
-
Galiba bu modeldi ;
Kavisli istemezseniz o başka tabi.
-
Ghosting çıkan monitör düz hocam, yeni sipariş verdiğim curved, indirim kovalayın, bende kesinlikle profesyonel oyuncu değilseniz Tn panel ve casper önermiyorum, birde elinizde monitörü hemen satmaya kalkmayın bence, bunun ölü pikseli var iadesi var değişimi var, 50 lira 100 lira ucuza satarsınız her türlü satılır, siz monitörünüzü alın kullanın ondan sonra satarsınız, bende Aoc Fullhd ips var aslında çok memnunumda 2kya heves ettim, 75 hz devam mı etsem demişsiniz, eğer sisteminiz 2k 144 hz veriyorsa kesinlikle alın bence, hepimiz sırf o fps değerlerini alabilmek için işlemciye ekran kartına o kadar para veriyoruz, ama görüntüyü asıl verecek olana gelince biraz tutumlu olmaya çalışıyoruz. -
bu oyunu yapan eşekler neden bütün bölümlere aynı silahları koymuyorlar veya dragunas kanas gibi bir silahı eşek bunlar
-
Hocam bence pubg apex cod gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 1080p 24”ten şaşmamak lazım. Ekran büyüdükçe iş zorlaşıyor. Ama tabi çoğunlukla single player oyun oynarım arada da arkadaşlarla rekabetçi oynarım diyorsanız 2k almak daha mantıklı.
quote:
Orijinalden alıntı: rellingHocam bence pubg apex cod gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 1080p 24”ten şaşmamak lazım. Ekran büyüdükçe iş zorlaşıyor. Ama tabi çoğunlukla single player oyun oynarım arada da arkadaşlarla rekabetçi oynarım diyorsanız 2k almak daha mantıklı.
Daha çok rekabetçi oynadığım için FHD 24" tercih ettim dün atmış olduğum linkten ancak aldığım yerde test yaptık ölü piksel çıktı aynen iade ettim yardımcı oldular.
Asus tuf gaming serisine güveniyordum bugün üçüncü diye ben iade ettikten sonra duyunca biraz ürküttü bu durum.
Tutumlu olmaya çalıştığımız durum bu paralar gerçekten çok saçma paralar
İleride 27" 2k olarak üzerine koyup deneyeceğim artık teşekkürler öneriler için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X