kendi kendine ateş etmeyi çözdüm şimdi de fare tekerleği çalışmıyor oyunda ! bu sorunu yaşayan çözen var mı ? fare tekerleği oyun dışında çalışıyor ama oyunda çalışmıyor. kablosuz fareyi kullanınca çalışıyor onun tekerleği oyun içinde. |
PUBG [ANA KONU] (730. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patren
Tdm 3x gelmiş mi ?Ben silahı özelleştireceğiz sanıyordum ama her spawn olduğunda 2-3-4-6x ve diğer eklentiler direkt çantanda geliyor. Hangisini istersen kullanabilirsin.
-
Son güncellemeden sonra pubg açılmayan var mı? Ben de bu şekilde kalıyor
-
Yeni silah geldi mi ?
-
berly gelmişde hiç oynayasım yok artık pubgyi.
-
Bende geçen seninle forumda mesajlaştıktan sonra açtım 2 el oynadım içimden oynamak gelmedi kapattım artık benimde içimden gelmiyor o eskiden arkadaşlar ile birlikte girip gülüp eğlendiğimiz zamanlar eskide kaldı yeni bir oyun çıksada ona geçsek
-
Steam Pubg.Yine rezil bir güncelleme. Paramo gibi mükemmel bir haritayı kaldırdılar , 30 kişilik içinde saçma sapan bot olan bir arcade mantığında oyunun genel mantığı ile alakasız bir harita koydular . Üstelik seçmeli haritayı kaldırarak. Oyunu yaklaşık 3 yıldır oynuyorum. İlk 1.5 yıl aktif, harita vs. oyuna bot gelmesi sebeplerinden dolayı ara vermiştik ki son 3-4 aydır yine aktif oynuyorduk paramo haritasından dolayı özellikle. Varmı aynı düşüncede olan ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_cyberiaSteam Pubg.Yine rezil bir güncelleme. Paramo gibi mükemmel bir haritayı kaldırdılar , 30 kişilik içinde saçma sapan bot olan bir arcade mantığında oyunun genel mantığı ile alakasız bir harita koydular . Üstelik seçmeli haritayı kaldırarak. Oyunu yaklaşık 3 yıldır oynuyorum. İlk 1.5 yıl aktif, harita vs. oyuna bot gelmesi sebeplerinden dolayı ara vermiştik ki son 3-4 aydır yine aktif oynuyorduk paramo haritasından dolayı özellikle. Varmı aynı düşüncede olan ?
Paramo güzeldi ama yeni gelen de hoş bir şeyler yapmaya çalışıyorlar oyun çok iyi durumda. ( Fps, optimizasyon)
Bundan sonra büyük bir harita planlıyorlar umarım tekrar paramo gibi hava yaratır..
Ranked'a şans vermeyi deneyin isterseniz.
-
-
PCS3 eşyaların fiyatları artmış. m24 50 paraşüt de 48 lira olmuş. 2 gün önce ikisi 50 55 anca ediyordu.
Geçen sezona göre satış için pazara konun itemler çok düşük sanırım fiyatlar daha da artar gibi.
-
7 hesapla kazandım Allah'tan :D En azından sürümden kazanıcam lasdmasş :D
-
arkadaşlar son güncellemeden sonra dün akşam oyunum malesef NA serverlarında takılı kaldı EU ya geçemiyorum pingim 150-160 oldu nasıl çözebilirim ?
-
27 inç monitörle oynayan var mı ? düşmanı arıyorum resmen nerde bu diye, bana ateş ettiği halde göremiyorum. monitör büyük olunca dezavantaj diyenler var da ondan mı acaba dedim !
-
Doğru ideal 24 inç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Playerign paylaşıyor.
1080p de 27 kullandım 1 sene, şimdi 2kya geçtim. 27" çok güzel geliyor bana hiç sıkıntım yok.24 oynayan arkadaşlara soruyorum,monitörü diplerine sokuyorlar neredeyse,göz sağlığına da zararlı.Son yapılan lan turnuvasında da 27 Samsung monitörlere geçilmişti hatırlarsanız.Oğlanın bilgisayarında 24 var küçücük geliyor,bir daha kesinlikle dönmem 24 e.
-
teşekkürler arkadaşlar. 27 ince alıştıktan sonra 24 inç de küçük geliyor, attan inip eşeğe binmek misali koyuyor insana. alışan için 24 ideal olabilir ama belki 7-8 senedir 27 inç kullanıyorum, hatta 32 inç alırım sonrakine diye düşünüyordum. evdeki büyük yemek masasını kullandığım için moniyör ile aramda 1 metre mesafe de var ama...
benim de çapım bu kadar belki de, Pro olamadım hiç keyif için günde bir iki el atıyorum zaten. çoluk çocuk zaman kalmıyor.
-
Yıllardır aynı terane önceden televizyon bozuyor diyorlardı şimdi PC monitörü mu oldu
Oyunun çözünürlük ayarlarını değiştirirsen rahat edersin 27inc daha avantajlı aslın'da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X