TDM 3x berly gelmiş sonunda. https://emea.battlegrounds.pubg.com/2020/12/06/update-10-1-patch-notes/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 9 Aralık 2020; 11:36:34 > |
PUBG [ANA KONU] (729. sayfa)
-
-
Uzun zamandır oynamıyorum oyunu ne oldu bizim doctor'un kar98'i geldi mi ?
-
Doç Ban yedikten sonra gelmez diyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PCS3 itemlerini ne zaman satışa çıkarabileceğiz?
-
Muhtemelen 16 sında, güncelleme gelince.
-
Arkadaşlar Aslar Fatihler liginde kd si 5 in altına düşmeyen varmı aranızda yada bildiğiniz başka birisi -
Beyler Survivor Pass 9 u almıştım, oradaki görevlerin hepsini yaptım 50 seviye oldum ve 1060 GCoinim oldu. Şimdi bu yeni gelen Pass i bu Gcoinlerim ile alabilecekmiyim?
-
Evet alabileceksiniz.
-
yenisezon nezaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: daltun47Evet alabileceksiniz.
Teşekkürler, ayın 16 da çıkacak değil mi?
-
Beyler hala satışa çıkmadı bu itemler
-
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanİnmezBeyler hala satışa çıkmadı bu itemler
Şimdi baktım da başlamış satışlar.
-
SLR 200 TL Öff
-
SLR güzelmiş ama 30 liradan fazla vermem
-
SLR'nin pahalı olması normal 1 gibi baktığımda 300'e yakındı fiyatı. Maçlarda hem 2. kuponu vermediler + 2. kuponu alanlarda doğru takımı bilemedi. 200 bin puan olduğu için de oynayanların %99 alamadı. Yoksa 2. kuponu verseydiler tahmin edilen takımda tutsaydı büyük ihtimal 50 liraya anca satılırdı.
-
İkinci kuponu alanlar aldı da ters köşe oldu
-
Tdm 3x gelmiş mi ?
İkinci oyum olsa kazaniyormusum. Nlt basacaktim.
Desene gitti 300 lira. :) benim 2. Kupon vardı da tutturamadım maalesef.. Temiz para olurdu slr alıp satabilseydik. -
Ben de öyle oldum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X