< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PUBG [ANA KONU] (748. sayfa)
-
-
oyunda win almak zorlamış sonlarda herkes iyi oluyor
-
Arkadaşlar bu pubg yi para verip alanlara bir güzellik yapacak mı? Skin falan verecek mi?
Yoksa cs deki gibi direk seçkin mi olacağız. Ya da hiçbiri mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla CS'deki bir sistem gelecek. Geçenlerde bir yerde okumuştum. Ben de merak ediyorum.
-
Ben çok soğudum, alternatif oyunlar daha güzel artık.
-
Ben de 2 yıldır oynamıyorum da . Yeni bir soluk gelirse diye heyecanlandım.
Alternatif olarak hangi oyunları önerirsiniz
Ghost Recon Frontline adında yeni ücretsiz battle royale oyun geliyor, umarım eğlenceli olur..quote:
Orijinalden alıntı: Burak4218Ben çok soğudum, alternatif oyunlar daha güzel artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, Ghost Recon Frontline takip ediyorum. Ben de bir ara Enlisted diye bir oyun varmış ona bakacağım.
-
Ranked moduna sadece para verenler girebilecek
Ücretsiz oynayanlar normal mod oynayabilecek
Hwid ban özelliği gelecekmiş öyle diyorlar
Oyundan hem nefret ediyorum hemde oynamaya devam ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün oynamak için son gün yarın 38 saat gunceleme geliyor.
beleş olmuş sanırım. oyunu önceden alanlara bir şey veriyor mu ? veriyorsa satalım bari çöp bir işe yarasın.
-
Şuan ücretsiz kütüphaneye ekleniyor
1 milyon oyuncu olmadan map seçme gelmeyecek sanarım.
Açık konuşacağım bu saatten sonra firma bir yerlerini zigdirse 1 milyonu göremez
Kısa bir süre en fazla 500 600k arası gider gelir ondan sonra yeni oyuncular kemik kitle ile mücadele edemeyince oyunu siler
Oyunu yeni açanlar oyun içinde 48973-23427 hayrına bu kodu girerse level500 karşılıklı sandık alırız dün 1 kişi girmiş.
Gerçi yeni başlayanın girmesi birşey ifade etmiyor 10 level olmadan oyunu bırakır.
Harita seçme gelmeden bir yere gidemez bu oyun.
En kötü
Küçük
Karakin-Paramo-Heaven
Büyük
M-E-S-Taego
seçeneği olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 14 Ocak 2022; 12:38:15 > -
Oyun ücretsiz olduktan beri serbest mod maçı çok zor buluyor.
-
Ne zaman çıkacak hocam belirli bir tarih varmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhabalar oyunda sürekli takılma yaşıyorum yani kasma da var takılma da genel bir durum mu yoksa bende bir stabilitesizlik mi var.
ryzen 5 5600h 20gb ram 4gb 3050ti 1,25 tb ssd laptop sistemi
-
Kenar yumuşatma orta diğer ayarlar en düşük keskinleştirme açık yapın birde öyle deneyin
Hocam yazdıkların bir birine karışmış cihaz'da 4 gb ram mi var ? eğer öyle ise takılması normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 1 Şubat 2022; 0:52:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X