Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (750. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.187
Cevap
124
Favori
640.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Bende bir tek ak47 ile oynayabiliyorum m16a4 hayvan gibi geri tepme yapıyor tarayamıyorsun tek tek atıyorsun mecbur öyle oluncada adam sen ateş edene kadar üzerine bir jarjör boşaltıyor, ama dikkat ettim dediğin gibi çoğu no recoil kullanıyor ve hepsi 500 level adamlar 300 metreden m16 ile aralıksız sprey atıyor adam ve tek bir mermi sektirmiyor hepsi isabetli imkansız bir şey bu.

• Ya uzaktan tararsın o çok mühim bir şey değil. Ben ara sıra buraya videolarımı atıyorum; bu tarz uzaktan atışlarım da var ama işte biri çıkar hile der diye yüklemiyorum onları O no recoil kullananların çoğu da fare yazılımından makro ayarlıyorlar. Ateş ettikçe fare otomatik aşağı çekiyor. Artık nasıl bir ayar yapıyorlarsa dediğin gibi dümdüz duruyor namlu. Gerçi oyun da bedava oldu ya adam yakalanmayan hileyi bulana kadar banlana banlana yeni hesap açar durur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Ben online oyunlardan soğudum hilesi hurdası bitmiyor battlefield yüklersin aynı pubg yüklersin aynı warzone desen aynı sildim hepsini bir daha da oynamam artık zaten, elin çinlisinin egosunu tatmin edeceğime cod yükleyip botlarla takılırım daha iyi.PUBG [ANA KONU] 

• Arkadaşlar mobilde gümüş parayla kupon parçacığı almak kaldırıldı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

Oyunu yeni oynamaya başladım. Bazen ölüm kamerasını izlerken haritada düşmanların göründüğü kişilere denk geliyorum. bu nedir?

PUBG [ANA KONU]
  • notresume N kullanıcısına yanıt

Ölüm kamerasını izlerken her düşmanın yerini görebilirsin.

• Arkadaşlar merhaba. PUBG yeni başladım da. Oynayacak arkadaşım yok. Oynayacak varsa girebiliriz.

• Kütük gibi kontrolleri ve karakter dinamikleri olduğu için oyundan soğudum ve sildim, mobil oyun gibi geldi bana.

• Nedense çok güldüm buna PUBG [ANA KONU] 

• pubg (pc) maç esnasında sağ üstte kim kimi öldürmüş bilgileri yazarken bazılarının ki arkaplanlı oluyor nasıl alınıyor ? nereden alınıyor bilgisi olan var mı? ismini bilmiyorum o yüzden böyle sordum, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuku. -- 9 Nisan 2022; 12:52:33 >
  • selcuku. kullanıcısına yanıt
    Menüdeki gizlenme yerinden çıkarılan silahlara + basıyorsun öyle çıkıyor
    Ama çok maliyetli iki silaha 15 bin harcamıştı adamın biri ve satamiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun bugları, hataları, saçmalıkları iyice artmaya başladı. Şuradaki canı %100 olmayan ve kırık 2 seviye kaskı olan adama attığım hs sonucu kaskı gidiyor ama düşmüyor

• Peki bu gizlenme yerinde polimer vs. ne işe yarıyor kaç senedir oynuyorum hala ne işe yaradığını çözemedim. Skinler vs nasıl acıcam bu gizlenme yeri hakkında bilgin varsa paylaşır mısın

• Adeministrathor kullanıcısına yanıt
    Neck shot diyolar buna, boyundan vurursan kask hasar alır ama canı %100 gitmez.

• selcuku. kullanıcısına yanıt
    Onları artı basarken kullanıyoruz diye biliyorum
    Skinleri almak icin kasa açmak gerek onada kupon lazım 10 kupon 8000 bp haftada bir kere acabiliyorsun yada gcoin alıp açacaksın o da çok pahalı oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gizlenme yeriyle alakalı bir rehber var mı wiki ye baktım da yoktu bu konu

• kanas ekleyin ya şu zıkkıma of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekorrr -- 9 Nisan 2022; 17:7:4 >
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt
    Hiç duymamıştım daha önce ama eğer varsa bu da ayrı bi saçmalık. Boyunla kaskın ne alakası var. Neyse hocam sağol cevap için

• 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.