< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PUBG [ANA KONU] (752. sayfa)
-
-
Hocam tpp solo oyna win almak daha kolay, fpp de çok pro gelebiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu havan topu nerelere kurulabiliyor ? Dümdüz yola,düz araziye kurmaya çalışanca burası uygun değildir diye kurdurmuyor ?
Kendine doğru yakınlaştır garip yapmışlar boş arazide kur diyorsun kurmuyor mausu aşağı çekip ayaklarına doğru bakman gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Herkese selam,
Fan Art Contest yarışmasında tasarımımız finale kaldı. Oy verebilirseniz sevinirim.
Tasarım;
Oylama linki;
pubgStart Voting for Fan Art Contest: LAND! - PUBGhttps://global.battlegrounds.pubg.com/2022/05/31/voting-contest/
-
Turnuvayı izleyen var mı? Dün denk geldim, bi izleyeyim dedim de bu nedir ya, dünden beri yaptıkları aptallıkların haddi hesabı yok bizimkilerin.
Az önce yaşandı bu olay da. Olayın öncesini de anlatayım. Vietnam'ı solda sıkıştırdık ve 2 kişi bıraktık adamları. Yerlerini biliyoruz, orada olduklarını biliyoruz ama bile bile aralarına daldı takım ve hiç tepki vermediler. Bu sadece bir örnek, dünden beri daha nelere şahit oldum bi bilseniz. Daha mantıklı hareket edecek adam bulamadılar mı bunlar anlamıyorum.
Muhammet TANyoutubePUBG #pnc2022 Turkey vs Vıetnam - What did we do?https://www.youtube.com/watch?v=DSemi1SpDL4&feature=youtu.be
-
-
Bu kanseri bugün sildim ve kurtuldum oh be
şu oyunda win alınca tekrar oynasım gelmiyor sizede oluyormu
-
Aynen oyunu kapatıyorum bende :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunda okadar anti-cheat var ama yine tpp modunda hile geliyor
-
pcs skinleri satsak bile oyunda kullanabiliyoruz düşman bunu görebiliyor mu *
-
Yeni gelen güncelleme ile mağazadaki sandık satışı kaldırılmış. Ne güzel para kasıyordum halbuki.
Şaka gibi ya. Temelli mi kalktı bu durum? Yani nasıl bir zekâsızlık örneğidir bu akıl almıyor. Oyuncu sayısı düşsün diye ellerinden geleni yapıyorlar resmen.
-
Bütün ürünlere baktım da yok yani. Anahtarı ayrı satılan yeni çantalar eklemişler işte hiç ilgimi de çekmedi, neymiş diye araştırmadım bile. Ne güzel haftalık 5-15 lira para geliyordu sandıklardan o da gitti şimdi.
Kasaları neden kaldırdılar sebebini bilen var mı ?
koreliler steame bedava komisyon vermek istemiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X