Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.187
Cevap
124
Favori
640.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yayıncıların hile yaptığını sanmam enin sonunda hata yaparak hile belli olur

ayrıca mithrain çok iyi oynamıyor, 10000days daha iyi

• BenFakeDeilim kullanıcısına yanıt

Gözünle gördün mü hile kullanmadığını nereden biliyorsun yanındamıydın bir kaç videoyu izlersen hile olduğunu ayriyeten makro olduğunu anlarsın yiyiorsa girsin derecelide oynasın da görelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt

Bir kaç videoyu izle o linlteki özellikle bir adam usaktaki adamı görmesi çok zor anında dürbün açıp vurması

• Mithrain'in lan turnuvasına katıldığını görmesem bende hile derdim belki ama lan turnuvasına katılıp seriye bağladığı zamanları da gördüğüm için ona hile demek epey abes geliyor. Bir de PUBG şu an izlenme hiti yaratabilecek bir oyun değil ki. Oynayan keyif için oynuyor.

• Patren kullanıcısına yanıt

Kral sen hala buralardamısın  

Oyun eskiden çok güzeldi özellikle oyun içeriside bir yayıncıya denk gelirsen çok keyif alıyordum birde yeni arkadaşlar gelmiş bilmeyenler için bir site önericem pubg report sitesi oraya kullanıcı adınızı yazarsanız sizi vuran yada sizin vurduğunuz bir yayıncı varsa onun videosunu izleye biliyorsunuz ne diyelim size iyi eğlenceler yıllar önce bıraktığım oyunu oynayan insanlar olduğunu görünce şaşırdım gerçekten

pubg report
    PUBG Report
    https://pubg.report
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

satılabilen skinler pcs pgc turnavaları olursa takip ediyorum

• Oyun ilk çıktığı zaman optimizasyon sorularından oynayamamıştım. Free olduğundan beri oynuyorum, açıkçası oldukça keyif alıyorum hatta açtım açlık oyunlarını izliyorum

• Kayıtları izlerken G veya H tuşuydu sanırım ona basınca önemli anları peş peşe gösteriyordu. Bunu kaldırdılar mı acaba? Basmadığım tuş kalmadı o görünüme geçmek için.

• çok hile var artık eskisi kadar girmiyorum haftaada belki 2 maç atıyorum onda bile garip garip vuruluyorum geçen reportladıgım adam perma yemiş ücretsiz olunca çılkı çıktı oyunun.

• Arondir kullanıcısına yanıt
    Aslında hile çok yok eşleştirme sistemi bozuk karşınıza master gelebiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reis adamlar görmemesi gereken yerden görüyor, master da olsa olamaz yani ki perma yedi adam hemen. Anlıyosun abi hileyi.

• Oyun içi taşıt skinleri, taşıta bindiğim zaman geçmiyor.Eskiden sorun yoktu ama güncellemeden sonra olmamaya başladı.
    Ayarlardan skinler seçili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 17 Ekim 2022; 0:42:35 >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Aracın yanına geldiğinizde h tuşuna basıyor musunuz

• Hayır basmıyorum

H tuşu ile araç skini değişiyor

• Otomatik değiştirmenin ayarı var mı ?

Maalesef

• Arkadaşlar steam de yere düşen oyuncuyu taşıma tuşu nedir ?

• by_cyberia kullanıcısına yanıt
    E yada f ye iki kere tıklamak

• bu mesaj yıllar sonra bayağı işime yaradı . ekolayzer ayarı olarak ilk sayfaya sabitlenmeli . ama HRTF düzelmiş sanki onu kapatınca birşeyler eksik kalıyor çevresel ses eksik oluyor

şu an sanal 7.1 kualklık var

7,1 açık sorround kapalı 7,1 de 1 desibel e aldım (normalde -4 oluyormuş )

ekolayzer da aynen sizinki gibi

• 
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.