birkaç el atınca direkt sıkılıyorum la oyundan. iki saat loot yap cart curt uğraş üşeniyorum bir zaman sonra. |
PUBG [ANA KONU] (753. sayfa)
-
-
Beyler selam bu oyun için ya ses kartı alacağım yada kulaklık sizce hangisi daha iyi olur benim için. Şuanda pc373d kullanıyorum USB olduğu için ses aşırı az geliyor adam yan odaya gelince sesini duyuyorum desem yeri. Ama kablosu değişebiliyor 3.5 jak yapıp ses kartı mi alayım yoksa gidip yeni kulaklık mi alayım sizce hangisi mantıklı. Onerdiginiz marka modelleri de yazarsanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Steamde oyun bende oyna dedikten sonra açılmadan tekrar oynaya dönüyor ne yaptıysam olmadı windows 11 kullanıyorum dosya bütünlük doğrulaması kaldırdım yeniden kurdum ekran kartı güncel kafayı yiyecem var mı önerisi olan birisi ?
-
iphone telefon kulaklığı öneriyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyunu silip baştan yükle, olmazsa resim at neler yapabilceğimize bakarız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ey gidi bir ara ne oynardık bee
Halen oynuyoruz bazen çok sinirleniyorum siliyorum 3 4 gün sonra geri yüklüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buldum ben birşeyler. Kaçak kupon mudur nedir, 10 tane ondan toplayınca rastgele skin mkin bişeyler veriyor pazarda satılabilecek. 12₺'lik skin çıktı geçen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 23 Ağustos 2022; 16:16:13 > -
Hiç kurcalamadım inan. Sandıklar gittiğinden beri doğru düzgün oyuna bile girmez oldum artık. Yine bir bakayım kuponlara biraz biriktiydi.
Oyun iyice öldü, 1 yıl içinde unreal 5 motoru ile pubg 2 cikartilar.
https://steamdb.info/
Oyuna yeni başladım. 10. seviyeyim. karşıma 500+ seviye adamlar geliyor. adamı göremeden ölüyorum. Elo sistemi yok mu bu oyunda?
-
Ne yazık ki yok
Bakın bu adam sadece 3 gün banlandı ve şuan çatır çatır hile açıp oynamaya devam ediyor. Allah belamı verseydi de bu ***** paramı kaptırmasaydım. Yanarım yanarım 43₺ ye yanarım. Super People şu oyunu komple tarihe gömer umarım.
-
pcs7 skinleri yinemi satılmıyor
-
Selamlar herkese, birsey sormak istiyorum. Oyunu kurdugumda almanyadaydim, sonra degistiririm diye o zaman hizli hizli kurulum yapmistim. Simdi tr deyim ama konum olarak almanyayi gosteriyor. Yanlislikla sunucuyu asya olarak degistirdim
sunucunun pek bir onemi yok, lobiye cagirildigimda avrupa olarak degisiyor.
Yapilandirmayi seciyorum ama sadece sehir degistirebiliyorum. Sildim bastan yukledim ama malesef olmuyor, vpn kur dediler ama hesabi kaybetmek istemiyorum, vpn algilabirsa hesabi bolklayabiliyorlarmis.
Varmi icinizde bu ulkeyi degistirme yolunu bilen ? Youtube dakiler hicbir ise yaramiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunda ping mi arttı ? Ara sıra ping sıçraması oluyor
-
https://www.youtube.com/shorts/gTYHg5ecMeI?feature=share
Bu videoda ve bu vuruşta hile var mı ? Yok mu ? Karar sizin Ben izledim o adamı nasıl gördün de vurdun hile olduğu kanattına vardım.Birde derecelide oynamıyor
Aynı Mithrain de bu hileyi açıyor dikkatini çekerim Mitonun videolarına bakın bu tarz videolarda aynısı var ve hileci
MİTO HİLE KULLANMIYOR YETENEKLE ALAKALI YETENEK OLMADIĞI İÇİN HİLE GİBİ GELİYOR YETENEKSİZLERE BOŞ YERE İFTİRA ATMANIN MANASI YOK.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X