RTX 3070ti ile düşük FPS alıyorum. 1080P'de kullanıyorum işlemci i7 10700kf. |
PUBG [ANA KONU] (755. sayfa)
-
-
ses kartı kullanan var mı bu oyun veya güncel ses ayarları hakkında bilgiye sahip bir arkadaşımız mevcut mu ?
-
Arkadaşlar steam pubg için fps konusunda ekran kartı genelde tam kullanmıyor.
Örnek;
Rtx 2060 da % 100
Rtx 2070 süper % 60-70
Rtx 3080 - % 40-50
Aralığında ekran kartı kullanımı var oyundayken 1080p.
Grafik ayarları gözüm alıştığı için hepsi en düşükte kullanıyorum mecburen, keskinleştirme açık.
Sistem 8700k - 2x8 3200mhz ram - z370 - m2 512 ssd - custom sıvı soğutma ( 4.6ghz de 50-60 derece )
İşlemci kullanımıda maks % 50 lerde gibi.
rtx 2070 süper ile 3080 arasında akıcılıkta çok fark yok fark edemiyorum desem yeridir aynı gibi.
Bu oyun fps ve akıcılık konusunuda birde servera görede değişiyor sanırım. Aynı akşam bazen takılıyor oyun bazen gayet akıcı ekran kartı kullanımıda o esnada yüksek oluyor genelde.
Genel olarak bu optimizasyon özürlü oyun için sizin görüşleriniz tavsiyeleriniz nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_cyberia -- 21 Aralık 2022; 15:43:54 > -
-
Hile kullanmiyorlar ama yanindaki 2 veya 1 kişi genelde çin hilesi veya radar daha gecen cerkez tr denen 1000daysin kankisi banlandi ben yoneticilerin coguyla almanyada tanişiyorum takari steve ve daha bir coguyla
1 partnerler onlar ve banlama yetkilleri yok sadece ticketlarina daha çabuk cevap veriliyor extra bir ozelikleri yok yani partner banliyor diyen adam yalancidir 2 çogunda cok saglam splitt var yani ozel makrollar Yayinlari izleyin hep su var orda adam olabilir yada adam arabayla giderken ses aldim evden diyor ates etmedikce boss q. Da olsa ordan ses alamasin -
Hile var oyunda, hileden kasıt şu hileleri demiyorum, wall hack-esp-aimbot extarnal hile kullanırsan anında banlanırsın...
ama şu var dma denilen cihaz ile bir hile mevcut asla yakalanmıyor, anti hile sistemlerine... dma cihazlarını bulmak zor...
tr de hatta şu kurla imkansıza yakın... misal sen bugün dma cihaz bulsan yurt dışından getirsen bile ürün kadar vergiyi de gümrükte bırakırsın... paran var ise alırsın...
iş dma cihazla bitmiyor... ona uygun hile yazman gerekiyor... belirli hile siteleri kendileri 100 tane cihaz alıyor, içine yazıyor hileyi de çakıyor 200-300 euro dan 10 euroluk şeyi... vip statüsünde ve banlanmıyorsun, yakalanmıyor çünki anti sistemlere...
+ pubg de radar hilesi var, şu şekilde radar hilesin de internet paketlerini izlediğin bu hile sistemleri tespit edilemiyor...
2017 den 2018 e bu radar hilesi, bedavaydı, ama tek şart 2 pc olması lazım 2 pc yoksa 2 monitör şart, +1 sanal pc ... bazı kişiler bunu insanlara uygulamalı olarak anlattı nasıl çalıştıracaklarını...
herhangi bir hile indirmiyorsun bunda, internet bağlatısı bilindik araçları indirip paketleri dinliyor program localhost dan boş pubg haritasına, yakın oyuncuların lootların lokosyanu gösteriyor...
fakat bu olay bitti! bedava dönemi :D 2019-2020 de 1 dolara 1 hafta hile sitesinde satışa çıktı, ve kullanıcı sayısı inanılmaz rakamlara ulaştı...
şimdi macro yok + aimbot yok+ oyunun dosyalarına vs bilgisayar da herhangi birşeye müdahale yok... hile sistemlerine yakalanmıyorsun.. ban yemiyorsun...
fakat reportlarını izleyince adminler manuel şekilde radar olup olmadığını anlıyor... zor değil.. bu şekilde raporlara dayalı banlar artınca...
çakallar vip statüsü yaptı, hileyi güya kaldırdılar....
ama arkada vip olarak satıyorlar.. çinliler de devam ediyor mesala onlar avrupa hile siteleri kaldırmadı, ama çinli siteler de daha pahalı 1 dolar değil 30-50 dolar arası..
sonuçta hile var adam 500 level adım gibi biliyorum radar hilesi kullanıyor + özel macro kullanıyor ( fare markalarının programları ile ) master elmas ban yemiyor...
GreenT_SaiWen rankı master örnek bu kişi, ben mavi alandayım 3 aşama kapanıcak - 4 olacak... ve bunun takımının durduğu yönden solundan giriş yapıcam alana, ve girer en ufak ses vermiyorum, tek bir mermi bile sıkmıyorum.. bunların tam sağında çatışma var bunlara sıkıyorlar...
tam karşılarında çatışma var yine, benim üstümde var 15 medkit :)) diyorum ki alan 4 oldu mavi alana bakmaz yere yattım, bak kit basıyorum 50 - 75 mt gidecem basa basa, fakat buna vahiy geliyor, sola sıkmıyor, arkadaşına sıkmalarına rağmen, karşısında çatışıyorlar bakmıyor, işte 3 alan kapanmış bak, kapanırken değil, mavi alan içine bakması gerekirken, YUKARIDAN GELEN vahiy le mavi alanın 50 - 75 mt içine bakıyor birden nokta atışı buluyor beni... ADAM MASTER YA... VALLAHİ ADAM OYUNCU YA...
SADECE BU DEĞİL...
CHE95
GreenT_SaiWen
MERS_Opt1mus_
LsD404
Bunlarda aynı şekilde hileciler... mesala şu LsD404 harita taego ben bunları görmüyorum 3 zone olacak, kapanmaya başladı mavi alan ile aramda 5 metre var , tümsek var önümde, dağ hafif yokuş ben yere yattım sürünmeye başladım, yokuşun başında sürünerek tam kafamı çıkardım, kit basayım dedim head shot :D mavi alan da çalılı çırpılı, yokuşta bir kafaya...
mesala bu MERS_Opt1mus_ takımıyla beraber mirammar haritası, 4-5 ev var bunlar 4 kişi 3 zone yine ordalar ama 2 zone da da ordalardı yaklaşık benden önce 2-3 dakika ordalar her biryere bakmışlar lootlamışlar işte önlerinde insanlar var sesleri dinliyorlar...
fakat ben 3 zone kapanırken mapden bakınca, 4-5 li ev sürüne sürüne alana girerim dedim.. mavi alan içinde kit basma fantezim var, derken bu abimize vahiy geliyor yukarıdan çıktığı evlere bir daha bakıyor :D lan zaten ordan çıktım aloo hayırdır, ve bu vahiy geldikten sonra dışa açılıyor arkaya bakıyor tam benim çıkış noktamı biliyor, ölüyorum...
raporluyorum, sonuç ban varmı hayır ban yok! adamlar cayır cayır pubg oynuyor...
CHE95 harita erangel, 3 zone kapanıcak 4 zone olucak, ruins bölgesinin su içinde ki evlerde, yeni olduğu için daha iyi detay verebiliyorum,
fakat bu arkadaşları ile denize batık olmayan evler tarafında, ruins bölgesinde önümde 2 kişi varmış onlara ateş ediyor 4 zone olduğu heryer ateş hattı, bu önümde ki 2 kişiye de sıkıyor fakat onlar düz devam etmeyip, sağ kaçıyorlar, alana giriyor önlerinde de tepe olduğu target den çıkmışlar...
şimdi bu kardeşe vahiy geliyor o 2 kişinin kaçtığı yöne ortaya doğru bakması gerekirken, ne yapıyor yine yukarıdan vahiy geliyor mavi alanın içine bakıyor yerde yatmış biri bak ayak ta da değil... safe zone ile aramda bu sefer 2 ufak kare var map de ki, mermi yiyince aha dedim hileci,
neyse tümsek bulup yattım, 1 kit bastım, 2 kit bastım , 3 kit bastım, ve oyunda peşeşe ölüm listesi akıyor ya, işte bu alana öldü art art a 3 tane adam ben kit basarken alana ölüyor :)))
dedim bu rahatlamışdır kalkıp yürüyeyim.. :D arkadaş vahiyle mavi alanın 2 metre içine bakıp beni öldürür, oyuncu çocuk nediyim...
bu liste çok uzun, aslında, fakat şu var unutuyorum ismini almıyorum not, ama artık tutacam bu isimleri, oyun yetkililerine paylaşıcam burdan da paylaşırım, twitter dan paylaşıcam.. biraz daha çoğaltayım, bakayım oynamaya devam ediyorlar mı....
Bu oyunda yaşadığım sorun şu, diğer konu, squad girerken 4 tane master - elmas adamlar birde arkadaşlar ilk defa da oynamıyorlar + hileci + makrocular, bu adamlar ile kimler eşleşiyor silver lar :goldlar adam mithrain in videoları izlemiş, herkesin atladığı yere atlıyor, ve oyunda kimse ölmeden benim cocuklar ölüyor :D ilk bunlar misyonunu tamamlayıp 2 dakika içinde yeni oyun aratıyorlar....
ve bunu yapmalarına karşımıyım yoo, kim neyden zevk alıyorsa, onu yapsın... ama bu arkadaşlar hak tanınmış ney rapor hakkı, misal sen bununla aynı yere atlayıp, 30 saniye içinde bununla beraber ölmedin diye, laf yapıor bir de seni raporluyor, senin davranış puanını düşürüyor...
kardeşim, adam vurmak mı istiyorsun, gir normal oyna ne bilim git başka oyun oyna, adı üstünde bu hayat da kalma oyunu, sen herkesin atladığı yere atlayıp e herkesi vuracaksın, yetmiyecek seniin karşına 1 tane değil 4 tane master top 100 de adamlar gelecek onları vurucaksın, işte onlar da diyecek kardeş biz 4k-5k saati boşuna oynamışız, işte şans tesadüf top 100 de yiz rank oynuyoruz, hikayeden oraya adımızı yazdılar,
sen silver rankınla silver-gold düşüncesiyle bizi vur aynen, sen kazan diyorlar...
sorun bu adama hak tanınması, rapor hakkı... millete küfür edenler de bunlar he, misal mapte rota çizmişim uçağın geçtiği yönü unutmıyım alanı ona göre kovalıyım diye :D çocuk uçaktan atlıyor, arkadaşı diyor niye atladın, adam atladı, oglum o adam rota çizmiş orayı picklememiş ki diyor...
adam oynamayı bilmiyor :D ki mekaniği, adam vurunca iyi oyuncu olunduğunu sanıyor... şimdi şu var öyle bir alan kovalıyorum ki, oyunu kazanan takımlar hep benim alana giriş yaptığım bölgeler de hakimiyet kuruyor...
misal önümde top 10 da faze kane var, adam beni görmüyor öyle bir sızdım ki yanına, %60 oyunlar da 2 vs 1 şeklinde kalıyorum harita sonunda...
çok nadir önce ben ölüp, takımı izliyorum, tam tersi takım lobide ama ben son 2-3 e oynuyorum... yani takım kardeş bize bi rota çiz yönlendir dese 2 vs 4 ler harita sonunda kalmamak içten değil, ama işte dönüp bu adam sana rapor atıyor neymiş, bununla birlikte atlayıp 30 saniye ölmediğin için...
bide bu ayrı mesele, adamlar herkesin atladığı yere atlıyor ya, :D eve girip bekliyorlar, hiç sıfır alan kontrolü yapamıyorlar...
ya dün gece 3 defa aynı çocuklara denk geldim, abi adamlar atlıyor ve ölüyor 1 in de 30 saniye digerinde rekordu 2 dk sürdü digerinde 1 dk içinde :D ölüyorlar... ben sıkılırım, oynamam misal...
loby gir oyuna, 3 dakika bekle oyuncular için loby de hop uçaktan atladıktan sonra öl :D adamlar bunun için resmen senkron oluyor...
ghost türk çok fazla, takımlı bunlar, yayıncılar ranked oynadığı zaman özellikle takip ediyorlar, ona göre türk takımları sunucular da çoğalıyor 20 takım varsa 20 si de türk, ölmemek için de 4 kişi mavi alanla koşuyor sabit bekliyor alan kat etmeye korkuyor çünki ölecek....
rotasyonda yayıncı ve ekibi var ise twitch den bakıp ona göre rotasyon yapıyorlar... Kısaca PUBG BEDAVA OLDU ortam bozuldu...
hile pubg için değil tüm oyunlarda :D allah dürüst oyuncuların yardımcısı olsun..
-
Vallaha bu oyunu oynamak degil girip steamda gorunmesine bile istemiyorum 2 hesabim var ve son 2 senedir hilesiz oynamadigim bir gun yok cinden kod olarak aliyorum kuruyorum oynuyorum sisteme daha yakalandigini gormedim ilk hesabimla hic bir zaman hile yapmadim steveThehappy denen zavaliyla tartiştim pubg shielde banlamişlardii sonra oyunda hile yaptigina kesin videoyla kanitladigin bir adami lobbye cagirdim ve davet ettim discorda 2 kişilerdi 1 bayan 1 erkek zuangoa dene bir hile verdiler 1 hafta bedava videouyu silmem sartiyla bende sildim sonrasinda surekli oynadim 2 hesabim var biri 87 lvl gecen ay gene usta bittirdim 2 ci hesabimda siralamadaydi hatta gecen sezonki cogu hesabi 500 tl karsiligi biz kastik -
Oyunda hile var yok değil ama en büyük sorun eşleştirme sistemi hesabı bronza kadar düşürdüm yine esporcu masterlar ile eşleşiyor
Ben bu adamlara karşı ne yapabilirimki
Son güncellemeden sonra gelen smoke fps droplarida oyunun içine etti
150 200 fpsten 40 fpse düşüyor lanet oyun
Amd ekran kartı kullanmak suç mu -
alın size radar hilesi 11 aydan ama, zıng atıyor 2 ci monitöre haritayı, 2ci monitör yoksa fakir sitili takılıyor... hile olabilir mi, olabilir fakat yayıncılar yanlarına hileci alıp veya rank kasmak isteyen aslan parçaları 1 tane hileci alıp rank kasıyorlar, bide oyuncuyum diye geçiniyorlar, buna rağmen vurulup öldüklerin de ise, karşında ki ne hile derler... vip statüsünde takılıyorlar...
-
Beyler RX 6700 ekran kartı ve R5 5600 işlemci var. Bilgisayarı ayarlardan sıfırladım, win10 pro yüklü. PUBG orta ayarlarda smoke açıldığında 60 70 fpsye iniyor. Oyun akıcılığı azalmış gibi hissediyorum önceden böyle değildi. Tüm driverlar güncel kurulu. Acaba tavsiyesi olan var mi? -
oyun ile alakalı bendede aynı sorun mevcut bundan 1.5 ay önce oynarken böyle bir sorun yoktu güncelleme geldikçe kötü oldu.
-
Biraz araştırdım herkes aynı sorundan muzdarip hocam. Bu nasıl bir oyun vallahi kafayı yemelik
-
Bugün yarın yeni güncelleme gelecek onunla duzeltecekler diye düşünüyorum.
Kenar yumuşatma doku orta geri kalan herseyi düşük yapın keskinlestirme açık olsun -
bu oyunda en delikanlı server güney kore serverları, çocuklar sözleşmiş meydan okurcasına hepsi tek bir yere atlıyor, ranked sunucuların da bir de, 1 alan kapandığında 64 kişi den 15-20 kişi max. oyuncu kalıyor maçta, yanlışlıkla iyi loot yapim öyle çatışayım zihniyetindeysen sadece alana koşuyosun 10 oyuncu ya kalmışdır, ya kalmamışdır...
pubg yi bu kadar delikanlı oynayan sunucu görmemişdim. valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 30 Ocak 2023; 18:51:15 > -
Hocam korede sanırsam kimlikle üye olma olayı var, mesela LoL'de kimlikle üye oluyor adamlar. Bundan dolayı hile yapmak çok riskli, gerçek anlamda ban yiyorsun resmen
-
Ne güzel de heyecan yapmıştım halbuki
-
oyuna kutup ayısı eklenmiş
https://www.youtube.com/watch?v=xmR9Fc-nHg0&feature=youtu.be -
Nedense gülesim geldi buna
-
Son 1 aydır ciddi derecede hilecilerden geçilmiyor. Cs go gibi oldu oyun Türk oyuncular bile hile açıyor artık. dün oyun oynayamadık salak saçma yerlerden mermiler geliyor. millet nokta atışı geliyor 10 kere öldüysem 10 uda arkadan sağdan soldan pusudan bu kadar da bot oyuncular hep.
-
Eskilerden bir PUBG oyuncusu artık oynamaz zaten bu oyunu. İlk çıktığı gün alıp oynamıştım vaktinde, o zamanlar kendine has tarzı vardı. Tencent aldığı gibi LoL'e dönüştü oyun, abuk subuk skinler falan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X