Hala oynayan kaldı mı yahu bu oyunu. İlk çıktığı dönemler ne kadar optimizasyon problemi olsa da çok keyifliydi. |
Bildirim
Hala oynayan kaldı mı yahu bu oyunu. İlk çıktığı dönemler ne kadar optimizasyon problemi olsa da çok keyifliydi. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cevap için teşekkürler. İlk çıktığı günlerde aldığım keyif hala damağımda açıkcası. 4 kişilik ekiple akşamları oynardık. Uzun süre takip etmedim oyunu , neyi yanlış yaptılar acaba böyle güzel bir oyunu bu hale getirip oyuncu kaybettiler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
11K saat harcayıp oyuna çöp demek. |
|
PUBG'de günlük giriş için G-coin ödülü başladı 19 günde toplam 2600 G-coin verilecek. Bu da 10 anahtar ediyor. |
4-5 tane hesap vardi g coinleri alayim diye gece girdim. hepsini de zamanında para ile aldım bedava hesaplarda degil. Alayınıda banlamıslar kendi hesabımın 3k saati var digerlerinde 1k felan :D 1 gün ban atmıslar hepsinede < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xymox -- 23 Temmuz 2023; 10:49:12 > |
|
Casual modda oynuyorsanız bir süre sonra o uyarıyı verir. Random moda almanız lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvatuon -- 12 Ağustos 2023; 10:16:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|