Kayganlastirici < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PUBG [ANA KONU] (746. sayfa)
-
-
Bildiğimiz kayganlaştırıcı mı yoksa fareye özel mi? :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fareye özeldir ama sadece amerikada vardır bence avrupada bile yoktur
-
Anladım hocam sağolasın. Merak ediyordum nedir o diye.
-
Ban 30 ve 50 euro arasi actirilabiliyor 50 euroyu veriyorsun 1 gun icinde banin aciliyor banlanan varsa soylesinquote:
Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam
Oyun içi raporlama yapıyorum 1 kere bile olumlu sonuçlandığını hatırlamam ama 3 keredir video alıp siteden bilet yolluyorum anında cevaplıyorlar. Takım arkadaşı öldürmeyi affetmiyorlar 2 haftayı çakıyorlar anında.
Abi şaka gibi!! 21 Haziran'da raporlayıp banlattırdığım adam ChocoTaco'nun videosunda denk geldi. Uzaklaştırıldığında dair bildirim de gelmişti nasıl oluyor bu?
mtbplr isimli oyuncu 09:51
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Oyunda ilk 500 genelde phonix radar kullanir hatta hambinodan tut cogu Türk yayincida mevcut tpp ilk 500 genelde booster veya sisteme yakalanmayan hile vardir ancak video alip pubg shilde atacaksiniz ordada steve denen bir aptal var genelde kimseyi banlamaz adam bariz belli etse bile cunku cash para yukleyene karismiyorlar zamanin wolfteami gibi
Hile mevcut gunlugu 30 yuan
Ban kaldirma 50 euro ilgilenen olursa pm atsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam pepsi den mobile kıyak 10UC:
Kullanan belirtsin lütfen, diğerlerini de atıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 17 Eylül 2021; 12:3:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
:)) radar hilesi dediği wincap temeli server a gönderdiginiz paketlerinizi izliyorsunuz server ın da size gönderdigi veriyi ayrı bir vps veya 2ci pc niz üzerinden yapıyorsunuz bunu... radar değil ram hack kullanıp aim botlu bile oynasanız hwid spooflar sayesinde ban yemiyorsunuz... ban yiyip tekrar oyuna girebiliyorsunuz... :)) yine arkadaşın dedi radar hilesini deaktif ettiler yani artık çalışmıyor...
Son zamanlar yine o hileyii kullananlar banlandı :)) Çinliler avrupa serverların da alayı hileci banlanıp banlanıp geliyorlar...
Şuan oyun full hile pislik dolu...
Özellikle seviniyorum şu hileleri satın alıp zevk aldıgını sanan kekolar bilmezler ki bilgisayarlarını-modemlerini :) tüm özel maddi manevi herşeyini hacker lara hediye ettigini....
O hileyi satın aldığın kişiler o hileden mi para kazanıyor ? Youtube görüntüleme botu - sosyal medya botları bilgisayarın modemin sağ olsun :)) artık başka eller de.... Kripto madencilik mi usul usul çaktırmadan alttan alttan... Ddos bot net saldırılarının bir parçasımı :D ...
Yarışmacı arkadaşlara başarılar...
-
Bence tüm sorun eşleştirme sisteminin saçma sapan olmasında
Oyunu yeni almış adam 500 lv pro ile eşleşiyor daha adamı görmeden hs yediğinde de hile diyor
Eskiden özellikle 2018 civarı oyun hile doluydu lakin azalttılar
Bitiremezler hileyi ama diğer online oyunlara göre kat kat daha az
Ne zamanki eşleştirme sistemini düzeltirler o zaman yeni oyuncular kazanmaya devam ederler
Şu an oynayanların cogusu oyun çıktığından beri oynayan pro kişiler
Mobilede hem rankina göre eslesiyorsun hemde harita seçme var ordada boyle olsa kimse oynamaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Escape from tarkovda radar yapıyorlar mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam herturlu hile var splitler telefon radarlari ekran radarlariquote:
Orijinalden alıntı: Mertcanoa:)) radar hilesi dediği wincap temeli server a gönderdiginiz paketlerinizi izliyorsunuz server ın da size gönderdigi veriyi ayrı bir vps veya 2ci pc niz üzerinden yapıyorsunuz bunu... radar değil ram hack kullanıp aim botlu bile oynasanız hwid spooflar sayesinde ban yemiyorsunuz... ban yiyip tekrar oyuna girebiliyorsunuz... :)) yine arkadaşın dedi radar hilesini deaktif ettiler yani artık çalışmıyor...
Son zamanlar yine o hileyii kullananlar banlandı :)) Çinliler avrupa serverların da alayı hileci banlanıp banlanıp geliyorlar...
Şuan oyun full hile pislik dolu...
Özellikle seviniyorum şu hileleri satın alıp zevk aldıgını sanan kekolar bilmezler ki bilgisayarlarını-modemlerini :) tüm özel maddi manevi herşeyini hacker lara hediye ettigini....
O hileyi satın aldığın kişiler o hileden mi para kazanıyor ? Youtube görüntüleme botu - sosyal medya botları bilgisayarın modemin sağ olsun :)) artık başka eller de.... Kripto madencilik mi usul usul çaktırmadan alttan alttan... Ddos bot net saldırılarının bir parçasımı :D ...
Yarışmacı arkadaşlara başarılar...
Aim radarlar adamlarin hile videolarini size atsam aglarsiniz ama yonetim sirf skinli hesaplar diye es geciyor banlananlar cinlilere 50 60 euro vererek hesaplari actiriyorlar
Cinliler avrupa serverine girip oyuncullarin icinden geciyor Allah belalarini versin artik oynamiyorum normalde gecen ve evelki sene siralamadaydim bu ayda siralamaya girdim ama en ust elemanlar bile radar kullandigini acik acik yayinlarda soyluyorlar adamlara hadware ban attin diyoruz adamalr umursamiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hilesiz oyun ne var ? onu oynayalım
-
Takip.
-
Valorant'ı bu konuda çok övüyorlar..
-
-
Bu salak havan topunu hiçbir yere kuramayacaksak neden oyuna eklemişler ki?
-
Ekledim kanka oynarız
-
kurabiliyorsun
-
Muhteşem açıklaman için şükranlarımı sunuyorum.
-
skinler satılmıyor herhalde yine ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X