< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PUBG [ANA KONU] (744. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProportionsÇok doğru bende bunu öneriyorum. Hiç indirimde olduğu zamanlara kanıpta almayın diyorum. Tavisye etmiyorum. 3500+ saat oynamışlığım var.
Alıntıları GösterKardeş bir zahmet oyundan sıkıl yani 3500+ yazmışsın :) Sonra da gidin başka oyun oynayın diyorsunuz. Yani oyunun suyunu çıkartmışsın zaten. Hiç oynamamış birisi oyuna yeni başladığında senden daha çok keyif almayacak mı? R6 içinde aynı şeyleri söyleyen var. Binlerce saat oynayıp sakın bu oyunu oynamayın diyen :) Keza fifa için söyleyen bile vardır muhtemelen :)
Ha oyun eskiden daha iyiydi de şimdi daha mı kötü? daha mı çok hileci var? daha mı keyifsiz. O zaman iş değişir tabi.
-
Artık pubg battleground ismi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok basit bir şekilde işliyor güvenilir kartla satın alıyorsun veya başka sitelerden daha ucuza da alabiliyorsun oyunlarda alışveriş aynı mantık zaten değişen bir şey yok 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son güncellemelerle iyice zorlaştığını hissettiğim oyun. Eskisi kadar zevk vermiyor. Bu yüzden oyunu sildim. Benimle hemfikir olan var mı bilmiyorum lakin 10 sezon oynanış açısından çok iyiydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Olric_34Son güncellemelerle iyice zorlaştığını hissettiğim oyun. Eskisi kadar zevk vermiyor. Bu yüzden oyunu sildim. Benimle hemfikir olan var mı bilmiyorum lakin 10 sezon oynanış açısından çok iyiydi.
Oyunu iyi oynayamayan oyuncular oyunu bıraktığı için iyi oynayan oyuncu oranı arttı. Dolayısıyla oyunlar zorlaştı. Takımı olmayan kanser olmaya mecbur bu oyunda.
-
Alakası yok b.ktan bir eşleştirme sistemi var
Oyunu yeni almış 1 lv adamı 500 lv pro adamla eşleştiriyor
Sonra bu adam nasıl keyif alsın
Mobilde ranka göre eşleştirme var harita seçme var steam sürümde tam tersi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 lvl ile 500lvl in aynı oyuna girmesinin sebebi oyuncu sayısının azalması işte nasıl alakası yokquote:
Orijinalden alıntı: OptimizedSettings
Alakası yok b.ktan bir eşleştirme sistemi var
Oyunu yeni almış 1 lv adamı 500 lv pro adamla eşleştiriyor
Sonra bu adam nasıl keyif alsın
Mobilde ranka göre eşleştirme var harita seçme var steam sürümde tam tersi
Düzenleme: ranktan bahsediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 4 Ağustos 2021; 16:35:22 >
İşte oyuncu sayısı neden azaldı bunu çözmeleri lazım
Topluluğa kulak asmayıp dediğim dedik bir firma olursan oyuncularda bir süre sonra desteğini çeker
3 5 yayıncı sayesinde oyun ayakta
O yayıncıların da yapımcı firmadan para aldığına eminim
quote:
Orijinalden alıntı: OptimizedSettings
İşte oyuncu sayısı neden azaldı bunu çözmeleri lazım
Topluluğa kulak asmayıp dediğim dedik bir firma olursan oyuncularda bir süre sonra desteğini çeker
3 5 yayıncı sayesinde oyun ayakta
O yayıncıların da yapımcı firmadan para aldığına eminimÇözmek mi? Bu oyunun firması her güncelleme de yaşanan fps düşüşlerini de çözemedi, oyunu uzun zamandır oynamadığımdan tabirlerini de hatırlayamadığım şu düşmanla karşılaşınca iki kişinin de farklı açıdan görmesi sorununu düzeltemedi, hilelere çözüm bulamadı vs vs. Bu saatten sonra PUBG için kurtuluş ya da geri dönüş söz konusu olamaz. Yeni oyun çıkartıp patlama yaparlarsa ne ala.
-
O iki kişinin farklı açılardan görme sorunu dediğiniz tps yani üçüncü şahıs modunda olan serbest kamera olayı mı ?
Fps yani birinci şahıs kamerada bu dediğiniz sorun olmuyor
Hile olayında bir kere denk geldim ondada arabayla giderken adam yere sıktı bana hs attı :))
Ama ciddi bir macro sorunu var bundan eminim
Yani evet bu saatte sonra 100 200 binlik kemik kitle kalır daha da fazlası olmaz
İlk çıktığında anlık 3m kişi oynuyordu
Hayır hileci olduğu için değil. Artık çoğu oynayan profesyonel.
Ben hâlâ oynuyorum ancak bağımlılık yapmaması için uzak durun dedim. Sigara gibi bir şey.
Hileci sayısı oldukça az hatta hiç yok gibi birşey
Daha oyuna yeni başlamış kişiler 500 lv profesyonel kişilerle eşleşiyor tüm sorun bundan kaynaklı
Öyle bir lanet oyun ki her gün küfür ede ede oynuyorum
Oyunu siliyorum üç gün sonra geri yüklüyorum :))
Ücretsiz olacağı söylentileri var olsada o an silsem oyunu
Aslında ücretsiz olsa oyuncu sayısı artış gösterirse harita seçme özelliği yeniden gelir. Şuan random harita seçme oyuncu sayısı çok ve mod fazla olduğu için var.
Bu oyun artık ücretsiz olursa tekrar canlanır.
Peki hileden gecilir mi oyun :))
Tabi ki çokluk olan ve insanın olduğu yerde pislik olur.
Bu konuda escape from tarkov çok başarılı yalnız o da halen steame gelmedi
Eywallah hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
deneme sürümünü indirdim ücretsiz oynadım da oyun daha gerçekçi emülatöre göre ama item toplama falan çok saçma geldi. silahı bıraktım yenisini aldım dürbün uz.şarjör falan hep gitti, elinden attığını geri de alamıyorsun anlamadım.
emülatördeki küfürbaz veletler bıktırdı sildim emülatörü. bunda daha küfür denk gelmedi ama oyuna alışmak sürecek gibi. çabuk alışsam satın alırdım ama çok beğenmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X