Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (743. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.187
Cevap
124
Favori
640.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • solo fpp ranked oynayan yok mu maç bulmuyor

@damn2u efsane değil gerçek kardeş özellikle yeni miramarda problem var açık arazide tek başıma koşuyorum fps 80 e düşüyor normal şartlarda 110-120fps alıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adjustik -- 5 Haziran 2021; 23:25:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

solo fpp ranked oynayan yok mu maç bulmuyor

@damn2u efsane değil gerçek kardeş özellikle yeni miramarda problem var açık arazide tek başıma koşuyorum fps 80 e düşüyor normal şartlarda 110-120fps alıyordum

Efsane derken şehir efsanesi demedim, efsaneleşmiş bir gerçek manasında söylemiştim.  

• damn2u kullanıcısına yanıt

hee ok  

• yeni maçlar başlıyor buralar muhtemelen hızlanır  

• .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Zaten oyunu ayakta tutan esports maçları
    Nerde o anlık 3m oynanan zamanlar :)
    Firma kendi elleriyle bir sürü oyuncu kaçırdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Zaten oyunu ayakta tutan esports maçları
    Nerde o anlık 3m oynanan zamanlar :)
    Firma kendi elleriyle bir sürü oyuncu kaçırdı
    Aynen öyle :) kontrol edeyim dedim 400.000 aktif oyuncu gözüküyor ama bunun solo’su squad’ı rank’ı fpp’si tpp’si bölününce 400.000’de bot ekleniyor olabilir oyuna

Normal mod gireyim dedim abartmıyorum oyunun sonunda 3 tane gerçek oyuncu denk geldi ve hala oyun sonunda botlar çatışıyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    400 bin işi yalan hocam 400 bin oynayan varsa niye random harita getirdiler çünkü dolduramıyorlar
    Dolmayinca botlar geliyor büyük tepki alıyorlardı
    Şimdi random map olmasına rağmen yine de bot geliyor gerçi ben hiç görmüyorum ama sanırım seviye ile alakalı
    80 100 levele kadar bot geliyor
    Kemik kitle harici oynayan kalmadı gibi birşey yeni başlayanlar 500 levellerle eşleştiği için uzun vade oynamazlar
    Yani kıssadan hisse oyunun çokta bir ömrü kaldığını sanmıyorum
    Yapılan hatalardan ders çıkararak yeni bir battle royal oyunu yaparlarsa tutabilir

• yeni pcs skinleri satılabilecek mi ?

• bu oyunu uygun fiyat ile alabileceğim bir yol söylermisiniz

• arkdaşlar selamlar...

güncel appmanifest e ihtiyacım var lütfen birisi steamapp klasöründen appmanifest_578080 dosyasını bana gönderebilir mi ?

• Beyler yeni survivor pass ne zaman gelecek?

• Oyun içi raporlama yapıyorum 1 kere bile olumlu sonuçlandığını hatırlamam ama 3 keredir video alıp siteden bilet yolluyorum anında cevaplıyorlar. Takım arkadaşı öldürmeyi affetmiyorlar 2 haftayı çakıyorlar anında.

Abi şaka gibi!! 21 Haziran'da raporlayıp banlattırdığım adam ChocoTaco'nun videosunda denk geldi. Uzaklaştırıldığında dair bildirim de gelmişti nasıl oluyor bu?

mtbplr isimli oyuncu 09:51

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 25 Haziran 2021; 21:3:45 >

• yokmu kimse appmanifast atabilecek ? beyler 150 kb kadar bi dosya sadece.. 30 gb tekrar indirmek güç geliyor, netim yavaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: claynmarker

yokmu kimse appmanifast atabilecek ? beyler 150 kb kadar bi dosya sadece.. 30 gb tekrar indirmek güç geliyor, netim yavaş.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

hocam süpersin.. çok makbule geçti cidden teşekkür ederim. anında gördü dosyaları..

• Oyunu güzelleştirecekleri yerde bu gerizekalılar her güncellemede daha da berbat hale getiriyor. Yapımcı ekipte bir tane beyni çalışan adam yok mu da ya kardeşim neden Call of Duty benzeri mod yaptık dememiş?

• Bu oyunu iyi oynamak için makro ve günde rahat 5 saat lazım. Yoksa önünde giden adamı zor vurursun.Yeni başlayacaklar varsa suçu kendisinde aramasın diye yazıyorum. Bu oyuna başlayacağınıza gidin bf5 , warzone, blackops falan oynayın. Bu oyuna hiç bulaşmayın. Zaten bu oyunda birinci olan bile makrosu veya hilesi yoksa ortalama 4-5 kill falan alır soloda. Yada sapık gibi 10 saat oynayan olursa ayrı onu bilemem. Yarım saat oyun oynayıp 2-3 kill almak için uğraşmaya değmez. Ben bunu 2000 saatten fazla oynadım. Her oyun 10+ vurmak falan diye bişey yok.Kim söylüyorsa yalan söyler.Yada hiledir. Gidin call of duty de battlefield ta vurun milleti eğlenin.Bu skik oyunu oynamayın.

Uzun süredir warzone, blackops, battlefield 5 tarzı oyunlara zaman harcıyorum. Bu oyunu oynamak insanlığınıza hakarettir gerçekten. Yok silah sekiyor ucuna bişey bul. Kıçına bişey bul. Yok 2x zoom tak adama sprey at.

Alan geliyor kaç. Aman enerji bul bi yerlerden. Yazarken ruhum daraldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gio88 -- 8 Temmuz 2021; 2:10:37 >

• Steam'de %50 indirim 2,5 saate bitiyor. Aranıza katılayım mı yoksa tetiklerimle mobilden mi devam edeyim? Steam'deki olumsuz ağırlıklı yorumları görünce kararsız kaldım. Bilgisayarda zevkli oluyor mu?

16GB RAM, i7 8750H, GTX Max-Q 1660Ti, 144 Hz notebook.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 12 Temmuz 2021; 17:22:53 >
  • PlayerUnknown's Battlegrounds MI DİYONUZ pubg mi

• ben pubg diyorum

• 
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.