Şimdi Ara

***Playnetim 2.3.0 Fun Server*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla bu fun server test amaçlı açıldı.Bİ süre böyle dewam etsinde zevkini çıkaralım sonra inşallah blizz e döner.İşte ozaman keyifli oluyor.
    Neyse bizde akşam başlayalım...
    Şu saat itibariyle 6 Kişi online...
    Genelde ne kadar oluyor oynayan arkadaşlar bilgi verirse iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashmir -- 10 Aralık 2007; 10:25:51 >
  • server açılalı daha 3 gün oldu cumartesi 36 kişi pazar günü 48 kişi gördüm bu sayı hızla artıyor harika bir server olmuş
  • server çok saçma olmuş. hayvan gibi itemler yapmışsınız ama pek zevk alamadım ben. bide satıcılardan bir şey alınıyo onla item alma olayı çok saçma bence. ping olarak güzel ama bence biraz daha düzgün olması lazım
  • serverda item var iyi güzel ama event yok. itemla gidip yapacak birsey yok duelden baska
    ki zaten bi shamanı öldürmek imkansız gibi birşey. gmlerin milleti toplayıp raid falan yaptırması lazım. bi de o kalkanın acilen silinmesi lazım. tüm oyun zevkini bok ediyor. diğer itemlar kalabilir normal ama o kalkan bitiro.
  • Event oluyor. Dün gm boss event düzenledi. Baya keyifliydi. İlidianı falan kestik.
  • Evet dün çok güzel boss event vardı ayrıca bugün o dehşet kalkanı kaldırmışlar ve kalkan alan oyunculardanda geri alınacakmış
  • Sizi bilmiyorum ama ben eski playnetimcilerden olduğum için serverın bir an önce blizz e dönmesi taraftarıyım.Ozaman daha zevkli oluyor.
    Eski oyuncular bilirler...
  • Eventlerde sorun yok da.. biraz daha doğal bi funserver olabilirdi.. Mesela oyunculara t5 setleri ve o düzeydeki weaponlar falan sunulsa, oyuncular kendi kurdukları raidlerle hyjal/bt falan yapsa.. Böyle imba itemler vendorlarda filan.. biraz sıkıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cashmir

Sizi bilmiyorum ama ben eski playnetimcilerden olduğum için serverın bir an önce blizz e dönmesi taraftarıyım.Ozaman daha zevkli oluyor.
    Eski oyuncular bilirler...

+1 Kesinlikle.
    Bu tip bir serverda oynamak istiyorsam böyle ''DÜŞÜK'' serverların 2000 onlinelısı var.
  • En azından şuna üzüldüm PLAYNETİM benim gözümde Türkiye'deki en kaliteli WoW serverıydı.
    Ama şu anda diğerlerinden bi farkı kalmadı.
    Akşam eve gidince oyuna girelim bide içerden bakalım.Belki cengo ile konuşursak serverı daha güzel bi seviyeye çeker...
  • az önce bu server bitti benim gözümde. 3 5 kişiyi zar zor toplayıp doomwalker kesiyoruz. yüzde 1 de servera restart attı gm. bunu bilerek yaptıgından da eminim. artık asla girmem bu servera. yeni greceklere de tavsiye etmiyorum.
  • Ben Daha Bismillah Yeni Girdim Demeye kalmadı Server Gitti....
  • Arkadaşlar benim version 2,1,3
    2,3,0 patch linkleri mevcutsa biri koyabilirmi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Güntülü

az önce bu server bitti benim gözümde. 3 5 kişiyi zar zor toplayıp doomwalker kesiyoruz. yüzde 1 de servera restart attı gm. bunu bilerek yaptıgından da eminim. artık asla girmem bu servera. yeni greceklere de tavsiye etmiyorum.

:S
  • Kimsede link yokmu arkadaşlar???
  • Bu Ne Be Buna Funserver mı Deniliyo Dotlar 4k 4k Holy Shock 7k Druidin Moonfire 2.5k Dotuda 2.5k 2.5k Götürüyo Bende Bi Shaman Actım Masallah Gelen Gecen 10k Dan Assa Cakmıyo Bu Funserverda Helal Olsun Dedim Size Girenin Aklını Seviyim..
  • Yaw arkadaşlar kaç kere daha yazmam lazım anlamıyorum
    Bari biriniz çıksında desinki şu adreste war gir indir.
    Patchler lazım...2,3,0 a kadar olanlar...(2,1,3 den ıtıbaren)
  • Amdmania biraz araştırsan ordaki meşhur 300 magic resistance veren kalkanı bulurdun 25 K armorlu :)) herkes ondan almış.. Shamanın palanın warriorun yanına yaklaşılmıyor, attıgınız tüm speller miss

Ben en cokta shopping kısmında adam kesen hordelara sinir oldum.. anında kafanıza 7K spelli yiyorsunuz..
  • Evet cok abartılı itemler olsada güzel bir Fun server olmuş. Cok eğleniyorum burda bloodelf rogue açtım birtane 21k hp 22k armorla :) tank gibiyim.Meslek olarak enchanting kastım ama 370'de kaldı 375 yapamıyorum bu bloodelflerin ırksal enchanting +10 skili işi bozmuyor. Gm help me!
  • kalkan kalksın dedik kaldırdılarda bu sefer t8 çıktı açın holy bi priest tutabiline aşk olsunkalkan hala elimde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.