Şimdi Ara

***Playnetim 2.3.0 Fun Server*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kalkanları ve tier 8 leri silmezlerse serverin 2 günde moku cıkar aha buraya yazıyorum

tüm charları silsinler yeniden kasmaya razıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

o kalkanları ve tier 8 leri silmezlerse serverin 2 günde moku cıkar aha buraya yazıyorum

tüm charları silsinler yeniden kasmaya razıyız

Tier8 güzel olmuş
    ama charları silmesinle kasması zor olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Güntülü

az önce bu server bitti benim gözümde. 3 5 kişiyi zar zor toplayıp doomwalker kesiyoruz. yüzde 1 de servera restart attı gm. bunu bilerek yaptıgından da eminim. artık asla girmem bu servera. yeni greceklere de tavsiye etmiyorum.

ben de ordaydım ve %100 kasıtlı bence de.. ayrıca orjinalde de bence drop oranlarıyla oynuyor gmler.. bi insan 4 kere maulgar kesip, drop listesinde hammer of the naaru göremez mi ya?
  • 70 online gördüm listede oyuna girdim arenaya adam aranıyo dediler gittim abartısız 20 kişi vardı horde ally durmadan birbirini kesenler kan gövdeyi götürüo korktum kaçtım
  • arkadaslar 2.3.0 clientim var ama oyuna baglanamıyorum realm list dogru asagıdaki yazı cıkıyor karsıma yardımcı olabilirmisiniz ?

***Playnetim 2.3.0 Fun Server***
  • burning crusade paketi yüklü değil sanırsam sende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

az önce bu server bitti benim gözümde. 3 5 kişiyi zar zor toplayıp doomwalker kesiyoruz. yüzde 1 de servera restart attı gm. bunu bilerek yaptıgından da eminim. artık asla girmem bu servera. yeni greceklere de tavsiye etmiyorum.

ben de ordaydım ve %100 kasıtlı bence de.. ayrıca orjinalde de bence drop oranlarıyla oynuyor gmler.. bi insan 4 kere maulgar kesip, drop listesinde hammer of the naaru göremez mi ya?

Arkadaslar dalgamı geciyorsunuz? Editlenmis item olan serverda bosstan düşen itemı ne yapacaksın? Hem GM reslese eline ne gececek? senin ordan alacagın 3-5 kıytırık epic'i ne yapsın? Drop oranlarıyla oynanmamıştırda bence tüm droplar ekli olmayabilir..

• quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

burning crusade paketi yüklü değil sanırsam sende.

client im tbc zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

quote:

client im tbc zaten

Clientın BC falan değil senin BC olsa arka plan farklı olurdu kafalamışlar seni.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glorian

quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

quote:

client im tbc zaten

Clientın BC falan değil senin BC olsa arka plan farklı olurdu kafalamışlar seni.:)

ama us serverdan indirdim clienti

• quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

quote:

quote:

Arkadaslar dalgamı geciyorsunuz? Editlenmis item olan serverda bosstan düşen itemı ne yapacaksın? Hem GM reslese eline ne gececek? senin ordan alacagın 3-5 kıytırık epic'i ne yapsın? Drop oranlarıyla oynanmamıştırda bence tüm droplar ekli olmayabilir..

mesele o deil. o bosu kesmenin zevki. o kadar itemla insan ne yapar desene bi. duelden baska.

• walla şu anda inanılmaz bi şekilde pvp ve duel esnasında lag yaşıorum tavanlara fırlıo gerçi veklinash ve dunemaul'a girdim dün orda da 1400 ve 600 ms arasında idi sorduğumda diğer türk arkdşlara 200ms diolar herhalde benden kaynklı diycem ama
  • Muhteşem bi server deil ama idare ediyor işte.. sırf orj. accountum frozen olduğu için burda oynamak zorunda kalıyorum ama serverda düzeltilmesi gereken çok şey var.. Bence direk lvl 70 olma olayı güzel o kalsın fakat editli itemler bence kalkmalı ve yerine sezon 2 veya tier 5 itemler konulmalı yani statler falan normal düzeyde olmalı bence çünkü yavaş yavaş b.ku çıkmaya başladı
  • şu free server listelerini gösteren sitenin adı neydi
  • quote:

şu free server listelerini gösteren sitenin adı neydi

wowstatus.net
  • quote:

Orjinalden alıntı: n0fx

quote:

şu free server listelerini gösteren sitenin adı neydi

wowstatus.net

eyw
  • bu server çok iyi
  • Ewt türk fun server olarak çok iyi en azından yabancı değil
  • +1
  • pvp turnuvası düzenlediler düzgün bişey değildi ama 7vs10 galiba server patlıyordu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.