Şimdi Ara

***Playnetim 2.3.0 Fun Server***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fun server'ımız Ascent tabanlı olup 2.3.0 versiyondur

Playnetim Resmi Sitesi :http://www.playnetim.net/forum

Server realmlist : playnetim.servegame.com
    Account :http://playnetim.servegame.com/acc (anında acc alıp online oyuncuları görüyorsunuz)
    Lütfen oyuna girebilmek için wow klasöründe bulunan cache dosyasının içeriğini silin

OYUNDAKİ BAŞLICA ÖZELLİKLER
    Alışveriş merkezi (Carrefour gibi herşey var
    Uçuş merkezinden istediğiniz heryere seferler var (outland)
    Dans merkezi ne gidip stress atıp eylenebilirsiniz(silvermoon)
    JulianX & Diğer tüm item satıcıları
    Genel satıcılar/itemler var
    Doğduğunuz yerde pandadan alacağınız görevle anında 5000 gold alıyor ve 70 level oluyorsunuz
    Event reward vendor (need event coin)
    3 Savaş alanı (silvermoon & illidan1)
    Kartopu savaş alanı kar hasretinizi gideriyorsunuz(silvermoon)
    Tier7 drops (illidan1)
    Portal ve diğer araçlarla istediğiniz heryere anında gitme imkanı (adeta çiçek taksi gibi )
    Heryerde bulunan Npc ile weaponskills, eksik class skill leri ve tüm lisan skill leri anında alabilirsiniz
    PVP Alanları (nagrand) (Silvermoon)
    Class trainers / Prof trainers
    Çalışan Arathi Basin
    Çalışan Warsong Gulch
    Çalışan Arena Battle takımı
    Zul'Aman instance açık, ve eniyi Zul'aman Itemleri var
    2300 yeni Gameobjects eklenmiştir
    AFG stili satıcılar büyüler ve daha niceleri

Playnetim Team İyi Oyunlar Diler

Not:Playnetim.net sitesinden alıntıdır orjinalde veya free blizz den sıkılanların hoşuna gidebilir onun için paylaşmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgiz -- 10 Aralık 2007; 11:27:27 >

• weapon skillerini train edemiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

weapon skillerini train edemiyorum?
    walla weapon skill de bi yerden train olunabilse veya ilk karakter açıldığında 375 olsa daha ii olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerdevill

walla weapon skill de bi yerden train olunabilse veya ilk karakter açıldığında 375 olsa daha ii olur.

Alıntıları Göster
    Yazık, Playnetim de bozulmuş.
    Zaten bir açılıp bir kapanmasından belliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorian

Yazık, Playnetim de bozulmuş.
    Zaten bir açılıp bir kapanmasından belliydi.

Alıntıları Göster
    fun server olması iyi olmus umarım kalabalık olur orj. sıkıldığım zamanlarda burda yeni karakterler denerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Private

fun server olması iyi olmus umarım kalabalık olur orj. sıkıldığım zamanlarda burda yeni karakterler denerim

Alıntıları Göster
    fun server olması gerçekten ii olmuş.En azından karakter denemek için 1 bakıma test server=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yokujin

fun server olması gerçekten ii olmuş.En azından karakter denemek için 1 bakıma test server=)

Alıntıları Göster
    Bence panda quest gibi, tüm weapon skilleri öğretip hepsini fulleyen bi quest yapılmalı.. aksi takdirde işkence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bence panda quest gibi, tüm weapon skilleri öğretip hepsini fulleyen bi quest yapılmalı.. aksi takdirde işkence

Alıntıları Göster
    oynuyorum güzel server yaklaşık 30k hp 10k manaya sahibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: injection

Boss musun sen? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Glorian

quote:

Orjinalden alıntı: injection

Boss musun sen? :)

Alıntıları Göster
    server güzel. leyla isimli paladin benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güntülü

server güzel. leyla isimli paladin benim.

Alıntıları Göster
    weapon skilleri öğrenmiyor :/
  • quote:

Alıntıları Göster
    güzel olmuş hehe baya zevkli boss kestik dün
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardes

güzel olmuş hehe baya zevkli boss kestik dün

Alıntıları Göster
    Hayda bunu oynamak icin orjinal CD falanmı gerekiyor yoksa biryerden indiriyomuyuz indiriyosak nereden indiriyoruz ''playnetim.servegame.com '' buda nein nesi sacma sapan bi site icindeki linkler kırık yardım edebilirseniz sevinirim..Yada bana elinde bunun load dosyası olan varsa rapid-share koyabilirmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 9 Aralık 2007; 13:55:54 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Lag durumu çok iyi de weapon skiller öğrenilmiyo ya :S
  • quote:

Lag durumu çok iyi de weapon skiller öğrenilmiyo ya :S

Alıntıları Göster
    Bende dualwield'i train edecek yer bulamadım. Bu gün adamın biri ilidian olmuş geziyordu ortalıkta. O nasıl oluyor öyle? Birde serverın Norveçlilerle bağlantısı nedir, trainerlar da hep Norwegian yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Bende dualwield'i train edecek yer bulamadım. Bu gün adamın biri ilidian olmuş geziyordu ortalıkta. O nasıl oluyor öyle? Birde serverın Norveçlilerle bağlantısı nedir, trainerlar da hep Norwegian yazıyor.

Alıntıları Göster
    zor bela sword skilimi 200 yaptım paladinin. caster açmak daha iyi. 9k normal vurdum pyro ile oyun bile dayanamadı. vurdugunuz bu dmgin logları tutulmuştur lütfen gmlerle irtibata geçip nasıl vurdugunuzu söyleyin dedi oyun. bug falan yapıp yapmadıgımı kontrol için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güntülü

zor bela sword skilimi 200 yaptım paladinin. caster açmak daha iyi. 9k normal vurdum pyro ile oyun bile dayanamadı. vurdugunuz bu dmgin logları tutulmuştur lütfen gmlerle irtibata geçip nasıl vurdugunuzu söyleyin dedi oyun. bug falan yapıp yapmadıgımı kontrol için.

Alıntıları Göster
    weapon skilli 350 yapmak için mob kesin 1-2 tane 350 oluyo hızlı hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WizMellin

weapon skilli 350 yapmak için mob kesin 1-2 tane 350 oluyo hızlı hızlı

Alıntıları Göster
    su abarti kalkan setler kalksa cok guzel server olurda. oyun cok ucmus durumda paladin vs shaman 15dk önce bitmiyor pvp.bu yüzden oyunda paladin, shaman ve warrior var diger class açmak anlamsız durumda priest'e 2 tane vuruyorum adam yerde inş düzeltilir.(gına geldi ıska blok ıska blok )

• quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

su abarti kalkan setler kalksa cok guzel server olurda. oyun cok ucmus durumda paladin vs shaman 15dk önce bitmiyor pvp.bu yüzden oyunda paladin, shaman ve warrior var diger class açmak anlamsız durumda priest'e 2 tane vuruyorum adam yerde inş düzeltilir.(gına geldi ıska blok ıska blok )

Alıntıları Göster
    bide mezarlık sistemini düzeltseler güsel olcak str valede ölüyorsun iron forceda kalkıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: WizMellin

bide mezarlık sistemini düzeltseler güsel olcak str valede ölüyorsun iron forceda kalkıyorsun

Alıntıları Göster
    40k armorda güzel oluyormuş. Girdim bt de kafama göre takıldım biraz. Tek başına raid. Bu arada ilidian görünümü vendordaymış, buldum. Yeni giren bir çocuk shoping town'a gelir gelmez karşısında ilidianı görünce bir 'amanın' çekti, kaçmaya başladı. Yarıldım resmen.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.