Bildirim
playonmac
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
macbook kullananlar bu kadar mı az yahu?... -
windows kullanan sayısının yanında neredeyse hiç -
gerçekten öyle sanırım tahmin ediyorum. aslına bakarsan ben de pc kullanıyorum ama kız arkadaşımın bilgisayarına yapmaya çalışıyorum bu işlemi. o mac kulanıyor ne yazık ki =) -
arkadaşım, mac kullananların sayısı az değil, playonmac kullananların sayısı neredeyse hiç yok..
En güzeli bootcamp ile windows kurun, uğraşmayın böyle şeylerle.. -
quote:
Orijinalden alıntı: dreampowder
arkadaşım, mac kullananların sayısı az değil, playonmac kullananların sayısı neredeyse hiç yok..
En güzeli bootcamp ile windows kurun, uğraşmayın böyle şeylerle..
bootcamp için de araştırma yaptım baya ama nerdeyse istisnasız herkesin dediği şey oyunları çok kastığı ve bilgisayardaki verimi düşürdüğü. o yüzden bu çareye yöneldim. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: chancho
quote:
Orijinalden alıntı: dreampowder
En güzeli bootcamp ile windows kurun, uğraşmayın böyle şeylerle..
bootcamp için de araştırma yaptım baya ama nerdeyse istisnasız herkesin dediği şey oyunları çok kastığı ve bilgisayardaki verimi düşürdüğü. o yüzden bu çareye yöneldim.
Hocam siz baya bir karıştırmışsınız :))
Bootcamp alabileceğiniz en yüksek performansı verir, çünki sadece windows çalışıyor olur makinenizde..
Bu yöntemlerde ise donanımın büyük bir kısmı osx ve windows emulasyonu yapan uyglamalar tarafından kullanılır..
Bootcamp ile parallels'i karıştırmışsınız sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X