Şimdi Ara

playonmac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. macbook proda windows oyunlarını oynayabilmek için (assasins creed vs) playonmac wine xquartz programlarını kurdum. ama problem şu ki playonmacden manuel program kuramaya çalışırken wine "Error in POL_Wine" hatası veriyor. ne yapmam gerektiğini anlamadım. yardım eder misiniz. teşekkürler.

• macbook kullananlar bu kadar mı az yahu?...
  • windows kullanan sayısının yanında neredeyse hiç
  • gerçekten öyle sanırım tahmin ediyorum. aslına bakarsan ben de pc kullanıyorum ama kız arkadaşımın bilgisayarına yapmaya çalışıyorum bu işlemi. o mac kulanıyor ne yazık ki =)
  • arkadaşım, mac kullananların sayısı az değil, playonmac kullananların sayısı neredeyse hiç yok..

En güzeli bootcamp ile windows kurun, uğraşmayın böyle şeylerle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

arkadaşım, mac kullananların sayısı az değil, playonmac kullananların sayısı neredeyse hiç yok..

bootcamp için de araştırma yaptım baya ama nerdeyse istisnasız herkesin dediği şey oyunları çok kastığı ve bilgisayardaki verimi düşürdüğü. o yüzden bu çareye yöneldim.
  • Windows daha verimsiz çalıştığı için MAC OS X'ten sonra daha zayıf geliyordur kullanıcılara. OS X'te .exe çalıştırmak istiyorsan WineSkin'e bakabilirsin;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 4 Haziran 2014; 20:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chancho

quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

arkadaşım, mac kullananların sayısı az değil, playonmac kullananların sayısı neredeyse hiç yok..

bootcamp için de araştırma yaptım baya ama nerdeyse istisnasız herkesin dediği şey oyunları çok kastığı ve bilgisayardaki verimi düşürdüğü. o yüzden bu çareye yöneldim.

Hocam siz baya bir karıştırmışsınız :))

Bootcamp alabileceğiniz en yüksek performansı verir, çünki sadece windows çalışıyor olur makinenizde..

Bu yöntemlerde ise donanımın büyük bir kısmı osx ve windows emulasyonu yapan uyglamalar tarafından kullanılır..

Bootcamp ile parallels'i karıştırmışsınız sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.