Şimdi Ara

PlaySro-Zeus ( Harbi oyuncular burda ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
1
Favori
22.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu iş böyle olmaz beyler ya, dünden beri sıkım sıkım sıkılıyorum dışarıda. İllaki para verip Premium mu alayım??
    Yok yeaaaa.!
  • Beyler uzun süre sonra tekrar Silkroad'a başlıcam baktım herkes burada başlamış.Serveri falan indirdim de full diyor buna nasıl çare bulcaz

Son olarak guildinizde bana da yer war mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

Oyuna girebilsek diyeceğiz Önder de..
    Bu iş böyle olmaz beyler ya, dünden beri sıkım sıkım sıkılıyorum dışarıda. İllaki para verip Premium mu alayım??
    Yok yeaaaa.!

Ufukcum oyuna giriş o kadar sıkıntı değil yeşil kitaptan dolayı 3 saatte bir relogin yapıyorum en fazla 5dk sonra oyunda bu şekilde 2 char acıyorum..Kasılma konusunda yaardımcı olurum lvl67 ..mom0 dün başladı 80 olmak üzere maşallah:))
  • Guild ten İsmet tarafından atıldım İsmet harbi adam değilmişsin :) bunları yazmakta hakkım biz önceden guildle kasalım diye seni alalım pt dolu olsada adamları atıp seni alalım ama sen yükselince kardeşimin charını alma hani almadın tamam sonra ! pt acıyorum adam vardı dc yedi sonra seni almadım zaten almazdım da ama adamın yeriydi adam geldi pt ye girdi pt pert olunca direk cıktı sonra dedin benim pt de adamın pt için pm lerinin fotolarıda duruyor sonra beni bi güzelde tehdit ettin 1 saat sonra atıyorum diye vallahi helal olsun bu arada Yiğit abi zamanında demişti inanmamıstım ama harbi haklıymıs bu arada İsmet Önderden habersiz bişey yapmam diyordun birisi union istiyince bu atma olayını kafandan mı yaptın yoksa geçerli bir nedenin varmıydı ? hemen kas 100 olda rahatla istersen kasmam bile 2-3 gün yeterki sen king ol lv atla :)
    Benden bu kadar :) son diyebileceğim şey sadece yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Guild ten İsmet tarafından atıldım İsmet harbi adam değilmişsin :) bunları yazmakta hakkım biz önceden guildle kasalım diye seni alalım pt dolu olsada adamları atıp seni alalım ama sen yükselince kardeşimin charını alma hani almadın tamam sonra ! pt acıyorum adam vardı dc yedi sonra seni almadım zaten almazdım da ama adamın yeriydi adam geldi pt ye girdi pt pert olunca direk cıktı sonra dedin benim pt de adamın pt için pm lerinin fotolarıda duruyor sonra beni bi güzelde tehdit ettin 1 saat sonra atıyorum diye vallahi helal olsun bu arada Yiğit abi zamanında demişti inanmamıstım ama harbi haklıymıs bu arada İsmet Önderden habersiz bişey yapmam diyordun birisi union istiyince bu atma olayını kafandan mı yaptın yoksa geçerli bir nedenin varmıydı ? hemen kas 100 olda rahatla istersen kasmam bile 2-3 gün yeterki sen king ol lv atla :)

Judge charı senindi galiba.Senin adına üzüldüm aranızdaki olayı aslında cekirdek kabuğunu doldurmuyacak bir durum fakat bu sro da böyle şeyler hep oluyor.üzücü bir gercek.Aranızdaki konuya girmek istmyorum fakat sonra yavas yavas guıld parcalanmasına sebeb olan durumlar oluyor sonra bakmışın guıldte online adam sayısı azalıyor sonrada online adam kalmıyor küçük sebeblerden dolayı..Bu sroyu 30 yaşında bu yana oynuyorum yaklaşık 6 sene oldu bu sebebler ve benzeri sebeblerden dolayı bir cok guıldin dağıldığını gördüm..sizden ricam oyunu oyun adı altında oyun gibi oynayıp güzel bir şekilde eğlenmek..

• quote:

Guild ten İsmet tarafından atıldım İsmet harbi adam değilmişsin :) bunları yazmakta hakkım biz önceden guildle kasalım diye seni alalım pt dolu olsada adamları atıp seni alalım ama sen yükselince kardeşimin charını alma hani almadın tamam sonra ! pt acıyorum adam vardı dc yedi sonra seni almadım zaten almazdım da ama adamın yeriydi adam geldi pt ye girdi pt pert olunca direk cıktı sonra dedin benim pt de adamın pt için pm lerinin fotolarıda duruyor sonra beni bi güzelde tehdit ettin 1 saat sonra atıyorum diye vallahi helal olsun bu arada Yiğit abi zamanında demişti inanmamıstım ama harbi haklıymıs bu arada İsmet Önderden habersiz bişey yapmam diyordun birisi union istiyince bu atma olayını kafandan mı yaptın yoksa geçerli bir nedenin varmıydı ? hemen kas 100 olda rahatla istersen kasmam bile 2-3 gün yeterki sen king ol lv atla :)

Ben tartışmayın ve münakaşa'ya girmeyin demiştim. Şu olaya açıklık getirelim, İsmet senin charı partide öleceğini düşünerekten almamış. Kendine göre haklı. Şu 1 adam yüzünden tartışmışsınız yapmayın yahu. Benim karakter ismet'te açıktı. Demek ki oda sinirlenip atmış. Yine de kusura bakma cezan bitsin geri gel guilde biliyorum biraz garip olacak ama beni kırmazsan sevinirim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 4 Ağustos 2012; 0:14:35 >
  • quote:

Mert gerçekten bundan dolayı atma bile varsa ki sana olmus bende gelicektim ama vazgecicem olmadı baska guild varsa ona giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: IO

Mert, ben her zaman guildimin adamını kollarım. Sen 76 lvda 94lv partysine girmek istediğin için seni kırmak zorunda kaldım. Sen beni kendine düşman olarak algıladın, 2kez girdim kabul etmedin partye, sen dedin ki:
    quote:

[22:29:28] Judge: sen diyodunya onu almam
    [22:29:31] Judge: bende seni almıyorum

Oysa 87min sınır koyduğun partye 88 ken girmeye çalıştım. Seni alamamın sebebi warrior olmandan dolayı bütün partynin sağlığını tehlikeye atmandı, hala bunu farkına varamadığın için, aramızdaki husumetin guilde yansımaması için seni guildden çıkardım.

Keşke guilddeki son saatlerin diye tehtid etmeden bi Öndere sorsaydın :) İyi oyunlar :)

• Beyler bu bir oyun,saçma sapan olaylardan dolayı birbirinizi kırmanın anlamı yok,hele ki bukadar basit bir şey için.
  • Yarın belki Akademi kasabilirim Char kastırcaklar pm atabilirler :)
  • quote:

Yarın belki Akademi kasabilirim Char kastırcaklar pm atabilirler :)

Server dolu olmazsa blader char kasmayı düşünüyorum
  • Server Kapalımı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 4 Ağustos 2012; 0:14:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IO

Start geldi ama bot girmiyor henüz

şimdi update hatası veriyor sen asdasd olan mısın
  • sw capacity 2k yapmaya çalışıyorlar ™
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzceli01

sw capacity 2k yapmaya çalışıyorlar ™

ciddi misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder AYDIN

quote:

Orijinalden alıntı: duzceli01

sw capacity 2k yapmaya çalışıyorlar ™

ciddi misin

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 4 Ağustos 2012; 0:14:26 >
  • Yarın tatile gidiyorum 15gün falan yokum. notebook ve 3g wınn var oyuna 3gwınn ile bağlansam kotayı su gibi içermi. wınn ile bağlanıp sro oynayan arkadaslar cevaplarını bekliyorum.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasalı.

Yarın tatile gidiyorum 15gün falan yokum. notebook ve 3g wınn var oyuna 3gwınn ile bağlansam kotayı su gibi içermi. wınn ile bağlanıp sro oynayan arkadaslar cevaplarını bekliyorum.teşekkürler.

Ben 3 ay falan vinn ile baglandim. kotam 15 gb. di film izliyordum oyun oynuyordum hic asmadim.

Sadece oyun oynicaksan 4 gb bile olsa kotayi asmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.