Şimdi Ara

PlaySro-Zeus ( Harbi oyuncular burda ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
1
Favori
22.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu kurdun fakat aşağıdaki sorunu veriyor ..

Tamam dediğimde hiç bir güncelleme yapmıyor.

the server is undergoing inspection or updates.
  • DONANIMHABER güzel bencede.

Brazzers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.C.P. -- 14 Temmuz 2012; 0:17:34 >
  • Abi şu an kapalıdır. Ben de dediğinden indirdim.
    Vınn la anca 1 saatte falan indirdi. Yine de hızı muazzam:))

Ben oyumu ciddi manada ilk söylediğim olan (Bir ara bırakmayaydık GTsro' da kurmuştuk) Brazzersdan yana kullanıyorum arkadaşlar. Dikkat çekici ve gayet eğlenceli bir isim.

Oyuna, dünyayı kurtarmaya girmiyoruz zaten, eğlenmeye giriyoruz o sebeple benim tercihim budur.
  • Tm'nin "T" harfi fazlalık ediyor hocam mesajlarının sonunda..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 4 Ağustos 2012; 0:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

Abi şu an kapalıdır. Ben de dediğinden indirdim.
    Vınn la anca 1 saatte falan indirdi. Yine de hızı muazzam:))

Ben oyumu ciddi manada ilk söylediğim olan (Bir ara bırakmayaydık GTsro' da kurmuştuk) Brazzersdan yana kullanıyorum arkadaşlar. Dikkat çekici ve gayet eğlenceli bir isim.

Oyuna, dünyayı kurtarmaya girmiyoruz zaten, eğlenmeye giriyoruz o sebeple benim tercihim budur.

Brazzers +18
  • Bende aynı konuyu açmıstım fakat pek ilgilenemedim az çok okudum yazılanları dediğiniz gibi önemli olan seviyeli ve sıkı bir guild kurmak ben ve takıdıklarımdan olusan 8-10 kişi gelebiliriz guilde ayrıca guild ismi olarak Outpost : Sığınak güzel bir isim olabilir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

Önemli olan bir arada olmak. Guildi kimin kurduğu değil

Dogi sen bizim dogancan mıydın ? Gaia Billabong :)
  • Tamamdır arkadaşlar, ben uyuyorum şimdilik. Yarın sabah 19 gibi uyanırım.. Guildin adınıda Brazzers yaparız artık, yarına kadar tercihlerinizi yazın yinede
  • Necropolis yapalım
  • EpicRoad Adminleri ve Playsro Adminleri arasında çok kötü bir kargaşa var.Bunuda açıkça belli ediyorlar.EpicRoad yöneticileri bize sen saldırdın bunun cezasını zeusu açtığında çekeceksin diyorlar.Playsro Adminleri bunu ben yapmadım ancak elinizden geleni ardına koymayın diyor ne olacak bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

EpicRoad Adminleri ve Playsro Adminleri arasında çok kötü bir kargaşa var.Bunuda açıkça belli ediyorlar.EpicRoad yöneticileri bize sen saldırdın bunun cezasını zeusu açtığında çekeceksin diyorlar.Playsro Adminleri bunu ben yapmadım ancak elinizden geleni ardına koymayın diyor ne olacak bilmiyorum

Bildiğim kadarıyla EpicSro nun koruması bile yoktu ama Playsro 120 cap teki sıkıntıdan sonra akıllanıp yaptırmıstır sorun olacagını sanmam :)
  • Bu arada guildin adı Brazzers olcaksa ben ayrı kurayım union oluruz
  • Arkadaşın dediği gibi brazzers'i eliyoruz arkadaşlar. Hem adult hemde kötü görünümlü.

Arkadaşlar bence en ideali, Heroes olarak gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Arkadaşın dediği gibi brazzers'i eliyoruz arkadaşlar. Hem adult hemde kötü görünümlü.

Arkadaşlar bence en ideali, Heroes olarak gözüküyor?

HeroeS iyi MarveL var ConvictS DangerZone var
  • Heroes iyidir candır. Her bakımdan iyi.
  • *d0g1c4n*, Lurtz Uruk Hai, Lemans, Ne[M]esis varsa ben de varım
  • Gelebilirim skype varmi yada ts3
  • Arkadaşlar guildi kim kuruyor, yarın server açılır açılmaz hücum edeceğimiz için o sıra büyük bir kargaşa olacak diye düşünüyorum.. Önder mi kuruyor?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 4 Ağustos 2012; 0:11:16 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.