Şimdi Ara

PlaySro-Zeus ( Harbi oyuncular burda ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
1
Favori
22.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorum yazan arkadaslar char isimlerini belirledilerse isimleri yazarlarsa daha iyi olur.
  • Şuan guilde girecek kaç kişi var aşşağı yukarı
  • 2 chardan fazla açamıyormuyuz ? vede mesela sbot kullanıyorum yinede 2 den fazla açamammı bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nashvi11e

2 chardan fazla açamıyormuyuz ? vede mesela sbot kullanıyorum yinede 2 den fazla açamammı bilgisi olan ?

Açarsın ama ban yersin. Büyük ihtimal ile 3. denemeyi yapığın zaman ip limit der. Ama proxy ile girersen ekranda çıkar ban yersin hiç uğraşmaya değmez kanımca.

Benim karakterin adı her zaman ki gibi Jon_SNOW olacak.
  • Killer nickiyle gelmeyi düşünüyorum oyuna. leventte indiriyor oyunu o da gelecek.
  • Ben üyeliği sitesinden aldım sorun cıkmaz demi ? sitesine girebiliyorum ? bunu sundan diyorum betaya girememiştim de :)
  • Beyler uzun zaman sonra canım sro çekti indiriyorum suan playsro'yu rate'leri nedir bu oyunun, zeus indiriyorum sizle başlıcam bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Ben üyeliği sitesinden aldım sorun cıkmaz demi ? sitesine girebiliyorum ? bunu sundan diyorum betaya girememiştim de :)

betaya girebilmke için belirli bir tarihten erken almak gerekiyormus ondan girememiş olabilirsin
  • karakter yapılandırması olarak ne yapcaksınız, önerileriniz nelerdir. ch bow açmayı düşünüyorum. fire ligth pacheon yapmayı düşünüyorum ama?
  • arkadaslar üniversite öğrenci evinde kalıyorm da arkadaslarla baslıcaz 3 pc ile 1 netten bağlanmak sıkıntı olurmu max 2 char açılıyor fln demişsiniz ya ?
  • Beyler teamspeak ayarlamaya çalışıyorum , buradan bilgilendireceğim.
  • Siteden account aldım oyunda inmek üzere beyler bende sizinleyim OgzKC olacak karakterim buradaki nick gibi
  • TeamSpeak ip : 62.104.20.216:10055

Kanallar kısmında Avalon'u göreceksiniz şifre : donanimhaber
  • ip limit olayı iyi olmuş , bende başlayacağım, nick Thema olur .
  • quote:

quote:

Ben üyeliği sitesinden aldım sorun cıkmaz demi ? sitesine girebiliyorum ? bunu sundan diyorum betaya girememiştim de :)

betaya girebilmke için belirli bir tarihten erken almak gerekiyormus ondan girememiş olabilirsin

şimdi gireyimde yeter :)
  • quote:

quote:

quote:

şimdi gireyimde yeter :)

• guilde yer ayırın pazartesi geliyorum o zamana kadar buglarda gider zaten
  • adamlar hakketen kamyon yükü ile para kazanıyor

62 play coin 2tl ama bunu silke dönüştürmek lazım

oda 5 Play Coins = 1 Silk

62/5=12.4 silk ediyo felaket ™
  • son 30 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzceli01

adamlar hakketen kamyon yükü ile para kazanıyor

62 play coin 2tl ama bunu silke dönüştürmek lazım

oda 5 Play Coins = 1 Silk

62/5=12.4 silk ediyo felaket ™

Dakika 1 gol 5
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.