Şimdi Ara

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
16
Favori
28.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamdan gizli almıştık.İnce kasaydı oyunlarım
    GTA 2
    Grand turismo
    Winning Eleven 2006
    Tekken 2 ve hatırlayamadığım diğer oyunlar

Edit:Resident Evil'de unutulmaz tabi ;)
    Edit2:Fifa 2000...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet C -- 23 Eylül 2012; 21:11:03 >
  • hey gidi
    kim derdi ki bir gün gelecek bunlar nostalji olacak bakıp duygulanacağız
    eskiler hep derdi zaman çabuk geçiyor diye.

konu içinde hem sega mega drive hem de playstation 1 i bende aktif olarak kullandım.
    ondan önceside var gerçi 8 bit micro genius ve ondan da öncesi kara kutu atariler

düşün ki PS1 bile nostaljiye girmiş

gerçi yaş 30 daha ama yine de bunları hatırlayıp duygulanıyorsak en azından çocukluktan çıkmışız demektir

oyunların bir çoğunu bende oynadım. Malum chipli olduğundan 5 TL'ye oyna. Korsancılar ne para kazanıyorlardı. internette yok, paranın anasını ağlattılar valla o dönemde

Benim hatırladığım kardeşimle sık oynadığımız oyunlardan biri speed freaks'tı. Videosunu izleyin belki hatırlarsınız. Kart Yarışlarının atalarındandır

he bir de konaminin malum pes serisi o zamanlar ISS ve Winning Eleven olmak üzere iki farklı verisyonda çıkardı. Winning Eleven daha hızlı, ISS daha simulatif geyikleri dönerdi.

hele o japon spiker yok mu. inanılmaz bir fanı vardı. ingilizce spiker olan versiyonlar tercih edilmiyordu. Hatta arkadaşlarım Japon spiker yoksa tadı çıkmaz ki onun diye ciddi ciddi tavır gösteriyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 23 Eylül 2012; 21:22:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erain

Sene 93 veya 94'te de bununla takılıyorduk.

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR

Atariden sonraki ilk oyuncağım. Mario kart vs. vs. dahil 8-9 kaset vardı. Almanya'dan dayım getirmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: seksisweden

hey gidi
    kim derdi ki bir gün gelecek bunlar nostalji olacak bakıp duygulanacağız
    eskiler hep derdi zaman çabuk geçiyor diye.

konu içinde hem sega mega drive hem de playstation 1 i bende aktif olarak kullandım.
    ondan önceside var gerçi 8 bit micro genius ve ondan da öncesi kara kutu atariler

düşün ki PS1 bile nostaljiye girmiş

gerçi yaş 30 daha ama yine de bunları hatırlayıp duygulanıyorsak en azından çocukluktan çıkmışız demektir

oyunların bir çoğunu bende oynadım. Malum chipli olduğundan 5 TL'ye oyna. Korsancılar ne para kazanıyorlardı. internette yok, paranın anasını ağlattılar valla o dönemde

Benim hatırladığım kardeşimle sık oynadığımız oyunlardan biri speed freaks'tı. Videosunu izleyin belki hatırlarsınız. Kart Yarışlarının atalarındandır

he bir de konaminin malum pes serisi o zamanlar ISS ve Winning Eleven olmak üzere iki farklı verisyonda çıkardı. Winning Eleven daha hızlı, ISS daha simulatif geyikleri dönerdi.

hele o japon spiker yok mu. inanılmaz bir fanı vardı. ingilizce spiker olan versiyonlar tercih edilmiyordu. Hatta arkadaşlarım Japon spiker yoksa tadı çıkmaz ki onun diye ciddi ciddi tavır gösteriyorlardı

sorma kardeş büyüdük bea

• quote:

Orijinalden alıntı: mertguz
    Bizim bir arkadaş buna hep memoli kart derdi

Hocam ister inan ister inanma bende o kartlara hep memoli kart derdim.

Ayrıca abim ile birlikte Winning Eleven oynardık,o zamanlar küçük olduğumuzdan hep bizi yenerdi ama şimdi FIFA'da ben ona acımıyorum MOH Underground'u hep abim oynardı ben o oyunu oynadığım zaman nedense hafif tırsıyordum Ayrıca Pepsi Man'ı da hayal mayal hatırlıyorum.

Ekleme: Ayrıca Driver ve Driver 2'yi de az oynamadım küçük olmama rağmen Driver oynadığım zaman en az 3,4 saat oynuyordum.

Hey gidi günler ey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 24 Eylül 2012; 1:54:50 >

• Benim PS1im yoktu ama pcm vardı. Bleem diye bir programda emüle edip oynuyordum oyunları. Duke Nukem crash spyro hep yazılmış zaten en iyi oyunlar bir de Digimon3 de baya iyiydi. Şimdi android telefonda oynuyorum ps oyunlarını bir zamanlar ne büyük şeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmdlmn

Benim PS1im yoktu ama pcm vardı. Bleem diye bir programda emüle edip oynuyordum oyunları. Duke Nukem crash spyro hep yazılmış zaten en iyi oyunlar bir de Digimon3 de baya iyiydi. Şimdi android telefonda oynuyorum ps oyunlarını bir zamanlar ne büyük şeydi.

çok şey kaçırmışsın kardeş
  • Valla inan ki çok istedim zamanında ama almadılar işte
  •  PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR

Bunuda unutmamak lazım
  • vallahi ne yalan söyliim PS1 oyunlarında başka hiçbir platform da yakalıyamadıım bi ruh vardı çok başkaydı kapak tasarımları , kurguları ve grafikleride buna dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

Bu futbol oyununu hatırlayan var mı peki ? Yazılar böyle japoncaydı galiba ronaldo , carlos falan yılan gibiydi o zamanlar

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR

Winning Eleven yani PES ...

Bu konsol efsanedir, oyunlari bayagi zevkliydi. Nerde simdi grafige abanmis zevksiz oyunlar nerde eskiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 24 Eylül 2012; 3:45:10 >

• Sene 2000 veya 2001 yazlikkta oynardik 4-5 kisi multide crash nitro card bu kadar zevk aldigim bir ooyun daha olmadi ps1 slimdi benimki. Bomb atiyoz fuze atiyoz kutu atiyoz tnt 3sn patliyo nitro direk patliyyodu r1 basinca tnt yi arkaya atiyodu. Ulan o cd cizilmisti bidahada hic biyerde bulamamistim ne gunlerdi !! Tarzan oyunuda vardi harikkaydi euro 2000 de cok oynardim :( bide harry potter I izlerdim hergun :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyu tek başıma bile yaşatırım rahat olun siz.harclığımdan biriktirip 100 tl'ye psone almıstım slim olandan.ama bozuktu arada kendini resetliyordu oyunun ortasında.Winning eleven vardı.abim ben amcaoğlu sabaha kadar oynardık.roberto carlos dehset oynuyordu.duvra pası bile vardı

ilk oyunum ise metar gear slolid di.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

bu konuyu tek başıma bile yaşatırım rahat olun siz.harclığımdan biriktirip 100 tl'ye psone almıstım slim olandan.ama bozuktu arada kendini resetliyordu oyunun ortasında.Winning eleven vardı.abim ben amcaoğlu sabaha kadar oynardık.roberto carlos dehset oynuyordu.duvra pası bile vardı

ilk oyunum ise metar gear slolid di.

benim ilk oyunum crash bandicoot tu usta çok severdim en zevk aldığım yarış oyunuydu şimdi PS3 ruhsuz geliyo bana
  • paşa nın oğlunun mu ne vardı gider nfs oynardım paşa da cebime 5 tl koyardı.şimdi içerde heralde
  • up
  • Bizim arkadaşta Winning eleven'e minik elevın diyordu aklımda kalmış. O japon spikerde söylediği bazı kelimeler sanki Türkçeymiş gibi gelirdi. Atamaadı smailee gibi birşey kalmış aklımda
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.