Bildirim
PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu oyunlari bilmeyenleri dövüyorlar:D Apocalypse belki çok bilinmeyebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii şimdi herkes biliyor. Ben o dönem için diyorum...
Apocalypse, 1998 çıkışlı bir oyun zaten. PS'nin son dönem oyunu değil. Grafikleri falan bayağı güzeldir. Oynaması keyifli oyunlardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parasite Eve nin Ps5 için Remake versiyonu gelebilir. -
Ne yaptın hocam sen ya,eğer gerçekse efsane haber.No:9 un olduğu kapıda bir kadın sürekli çığlık atıyordu anahtarını bulana kadar canımız çıkmıştı.Ne günlerdi ya.quote:
Orijinalden alıntı: TheLuBu
Parasite Eve nin Ps5 için Remake versiyonu gelebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
geçen aklıma resident evil 3 geldi. ps1 de memory kartım olmadığı için makineyi 1 hafta hiç kapatmadan bitirdiğim oyundur :)
o günler geldi aklıma Tekken 3 resident evil fighting force wrc falan keşke olsada oynasam dedim.
internette videoları izlerken oyunların ps3 te oynandığını farkettim ve internette biraz araştırdıktan sonra elimdeki ps3üme ps1 oyunlarını kurdum ve nihayet resident evil 3 giriş ekranı oyun içi müzikleri jill Valentine mini eteğiyle falan hotline miami tadında karşımda :) gözlerim doldu özlemişim keşke o günlere dönsem herkese iyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X