Şimdi Ara

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
16
Favori
28.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PS1'in en efsane oyunlarından birkaçı şunlardır. Tabii son deminde çıktıkları için herkes bilmez

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR

Bonus:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 31 Ocak 2020; 20:26:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyunlari bilmeyenleri dövüyorlar:D Apocalypse belki çok bilinmeyebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Tabii şimdi herkes biliyor. Ben o dönem için diyorum...

Apocalypse, 1998 çıkışlı bir oyun zaten. PS'nin son dönem oyunu değil. Grafikleri falan bayağı güzeldir. Oynaması keyifli oyunlardan

• Parasite Eve nin Ps5 için Remake versiyonu gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLuBu

Parasite Eve nin Ps5 için Remake versiyonu gelebilir.
    Ne yaptın hocam sen ya,eğer gerçekse efsane haber.No:9 un olduğu kapıda bir kadın sürekli çığlık atıyordu anahtarını bulana kadar canımız çıkmıştı.Ne günlerdi ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Code

PS1'in en efsane oyunlarından birkaçı şunlardır. Tabii son deminde çıktıkları için herkes bilmez

Bonus:

Alone in the dark ın meşhur bir kütüphane şifresi vardı, Ankara Maltepe pazarında tam çözümünü parayla satarlardı.You tube un olmadığı dönemler,o dönemler oyunlar daha güzeldi.Bölümleri geçtiğin zaman verdiği başarı hissinin tarifi yoktu.Bir yakınım Tomb Raıder 3 ü 9 ayda bitirmişti.

• geçen aklıma resident evil 3 geldi. ps1 de memory kartım olmadığı için makineyi 1 hafta hiç kapatmadan bitirdiğim oyundur :)
    o günler geldi aklıma Tekken 3 resident evil fighting force wrc falan keşke olsada oynasam dedim.
    internette videoları izlerken oyunların ps3 te oynandığını farkettim ve internette biraz araştırdıktan sonra elimdeki ps3üme ps1 oyunlarını kurdum ve nihayet resident evil 3 giriş ekranı oyun içi müzikleri jill Valentine mini eteğiyle falan hotline miami tadında karşımda :) gözlerim doldu özlemişim keşke o günlere dönsem herkese iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.